neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 06, 2009 2:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

kvstis έγραψε:
γεια σας και απο εμενα.
κυριε Verdadeiro ελπιζω η ιωση να εχει κερδιθει οριστικα.
μια ερωτηση να κανω. η ΕΥΡΩΒ ετοιμαζεται και εκεινη για αυξηση. η τιμη στοχος που μας ειχες δωσει εδω και καμποσο καιρο ισχυει ακομα?

και μια απορια ακομα... η ταση? παραμενει ακομα ανοδικη?

Και βεβαια ισχυει για Ευρομπανκ ,φιλε μου
[ειναι η νεα πολυαγαπημενη μου,μετα το πακετο στα 9.55..το θυμαστε ετσι?? ;) ]

Η Αυξηση της θα γινει ψηλοτερα και.....αργοτερα..
προηγουνται αλλες

Κατα τα αλλα διαβαζω ενα φιλο πεισματαρη και μειδιω..

Καλα αγαπητε,,,χρειαζεται καποιος ναχει ....inside information για να καταλαβει,oτι τα κρατικα χρηματα που αφειδως μοιραστηκαν περσυ ,πρεπει με βελτιωση απαραιτητη των αποτιμησεων,καποια στιγμη να επιστραφουν??

Και οτι αυτο θα γινει αναγκαστικα μεσω αυξησεων μετοχικου ,που ειναι ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ νεο,ακριβως για αυτο που ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ απαραιτητα αυτης??

Και αυτη η διαδικασια μπορει να κρατησει και λιγους μηνες μεχρι να βρεθουν οι καταλληλες αποτιμησεις,συνθηκες??

Γιατι μερικοι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβουν τα αυτονοητα??

π.ς.
Ειμαι σχεδον καλα...ευχαριστω ξανα ολους τους φιλους για το ενδιαφερον

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 06, 2009 3:15 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

[quote="verdadeiro]

Λοιπον για την τελευταια ερωτηση του grcooler ΟΧΙ νομιζω η Αγορα πριν κανει την αναποφευκτη διορθωση,χρωστα ενα τελευταιο ανοδικο κοματι!!

ο S@P το ιδιο..

Ας δουμε τι γραφει ο Καρλ χθες

Here is a hourly chart of day session e-mini trading. The market dropped into the target zone (green oval) on the employment numbers this morning. It found support at the confluence of the lower bearish channel line (dash red lines) and midpoint support at 1015 (horizontal green dash line).

I think the drop from 1075 is over, but I also think it will take another day or two for the market to establish a base that can support a move to 1120.
In the meantime the first rally will probably run 30 points or so, the extent of the last big rally (purple rectangles) before it encounters significant resistance.

Μια -δυο μερες να κανουμε σταθερη την βαση γραφει και κινηση προς το 1120[τοχει γραψει σαν τιμη στοχο,μηνες πριν] ξεκινα!!

Συμφωνω μαζι του και 1120 στον S@P σημαινει νεα ψηλα εδω :roll:

Οπως παντα ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ με τι πιστευουν οι πολλοι αυτην την ωρα

π.ς.

Βεβαιως αυτοδυναμια ,
αλλα και ξεκαθαρισμα του τι ισχυει τελικα με τον φορο υπεραξιας [ας το ελπισουμε]
θα δωσει αλλη δυναμικη στην ΑΝΟΔΟ[/quote]

Αυτα εγραφα προχτες που ολοι συμπεριλαμβανομενου του φιλου του Λευτερη,οπως μου εγραψε καποιος φιλος...εβλεπαν αμεσα διορθωση μεγαλη

Λοιπον φιλε grcooler δεν ξερω γιατι αυτα τα....νεα που σου λενε με τοση βεβαιοτητα καθε 3 και λιγο ,οι φιλοι μας στην Θεσαλονικα,πεφτουν με τετοια συχντητα εξω..παντως ενα πραγμα θα επαναλαβω

Αν η διαδρομη για 1120 στον S@P αρχισε,τοτε τα νεα ψηλα,με ελαχιστη σοβαροτητα στις εδω αποφασεις ,θαναι υποθεση απλουστατη!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 06, 2009 3:27 pm 
Χωρίς σύνδεση

ο χρηστος και αρκετοι - λιγοι- ομολογουμενοι αλλοι το φωνάζουν

μαζεύαν κομμάτια και θα σας τα δώσουν αρκετά ψηλότερα
και βεβαια καθε χαρτι έχει την ώρα του

μωρε ξέρω γω κατι φιλαρακια που τρεχουν σημερα να αγοράσουν και δεν προλαβαίνουν...αχ αχ αχ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 06, 2009 3:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Γεια σου φιλε Λεστατ

δεν ξερω ποιοι τρεχουν να αγορασουν :lol: παντως η κοινη αγαπημενη πια,που την μνημονευεις συνεχως ,ειναι η πρωτη μερα που εδειξε ξεκαθαρα αγορα..εννοω σχεση αγοραστων-πωλητων,ως προς τις πραξεις[τσιμπημα-χωσιμο]

Εκανα τα μουαγιεν μου,τα προς τα πανω :roll:
ειναι αλλωστε και τα μονο που πρεπει να γινονται...καποια στιγμη,
θαθελα να το εξηγησω αυτο πιο αναλυτικα

π.ς.
η τραπεζικη μου αγαπημενη[μετα την εθνικη διαχρονικη]
λες να προλαβει να γραψει το 11 απο σημερα???

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 06, 2009 5:37 pm 
Χωρίς σύνδεση

φίλε οικοδεσπότη, αφού σου ευχηθώ πλήρη ανάρρωση, αισθάνομαι βαθειά την ανάγκη να σε ευχαριστήσω για άλλη μια φορά!
Είσαι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που εδώ και δύο εβδομάδες (καλά, για τους προηγούμενους μήνες ταχουμε ξαναπεί πόσο μέσα έπεσες...) προέβλεπες ότι θα έχουμε νέα κορύφωση και ένα νέο ανοδικό κύμα και συνέχιζες να το λες και μέσα στη σημαντική πτώση των ξένων δεικτών την προηγούμενη εβδομάδα. Διαβάζοντας όλους τους αναλυτές έβγαζε κάποιος την εντύπωση και έμενε με την αίσθηση πως μαζί με τον κόκκινο Οκτώβρη ήρθε η πολυπόθητη και πολυθρυλούμενη διόρθωση και οι περισσότεροι δίναν και ποσοστά. ΚΑΝΕΙΣ δεν προέβλεψε αυτή την άνοδο! Μπορεί από αύριο κιόλας να έρθει, δεν ξέρω, αλλά κανείς δεν προέβλεψε την νέα κορύφωση. Τώρα από αυριο θα το δικαιολογήσουν αυτό ως διπλή κορυφή, 5ο κύμα κλπ. (αλήθεια πόσες διπλές κορυφές έχουμε το τελευταίο τρίμηνο??? εγώ θυμαμαι να λένε τουλάχιστον για 30. Με τόσες κορυφές που έχουμε πατήσει μπορούμε όλοι να γραφτούμε στον ορειβατικό σύλλογο της περιοχής μας τζάμπα!) . Η πλάκα βέβαια είναι ότι όταν θα έρθει η διόρθωση, νομοτελειακά κάποτε θα έρθει, θα σπεύσουν να μας πουν ότι την είχαν προβλέψει πρώτοι. Θέλω να δω στη διάρκειά της τι θα μας προτείνουν να κάνουμε.
Αλλά ευτυχώς θα μας συμβουλεύεις εσύ και τότε ελπίζω. Αλλιώς θα πέσουμε από τις κορυφές και θα μας παρασύρουν εκθετικά και με μεγάλη ορμή αλλά και σχετική δύναμη τα κύματα και δεν μας σώζουν τότε ούτε οι κκ Chaikin, Bollinger kai Fibonacci μαζί!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 06, 2009 5:46 pm 
Χωρίς σύνδεση

Verdadeiro
να ευχηθω ,απ οτι καταλαβα εισαι στην αναρρωση,περαστικα
Να αφησω ερωτησεις τυπου ΣΕΛΜΚ και να επανελθω στο <<παλιο>> μου στίλ :D
τον ΟΤΕ πως τον βλέπεις; :?:
τεχνικα δειχνει σαν να ειναι ετοιμος να ανωμετακουνηθει :!: ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 06, 2009 6:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπερα. Θα ηθελα και εγω να ευχαριστησω με την σειρα μου τον verdadeiro για τις πολυτιμες συμβουλες που μας δινει. Ειναι πραγματικα τοσο απλες στην συλληψη τους μα τοσο αποδοτικες που σε κανει να αναρωτιεσαι... Anyway...

Η ερωτηση μου ειναι η εξης Verdadeiro. Συνεχως μας λες οτι οι αυξησεις κεφαλαιου πρεπει να αντιμετωπιζονται σαν χαρμοσυνα μηνυματα και οτι πρεπει να τις ακολουθουμε κατα ποδας, μιας και οι μεγαλοι τις υποστηριζουν αρα χαμενος δεν θα βγεις. Σωστο. Που τελειωνει ομως?
Ευρωβανκ: ειναι στα 11 τωρα. Λες οτι θα παει γυρω στα 15+ για να ανακοινωσει αυξηση με discount κανα 30% χοντρικα, τουτεστιν 12 ευρω περιπου. Εκει αν ξαναμπουμε τοτε μπαινεις για να παει η μετοχη στα 20. Εμεις ποτε μπαινουμε και ποτε βγαινουμε? Αν εχω καταλαβει καλα, καλυτερα να κατσουμε στα αβγα μας και οταν η Eurobank πιασει τα 30 τοτε την κανουμε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 06, 2009 9:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Here is an hourly chart of day session e-mini trading. The market has moved substantially higher today from the pit open. The rally which started from yesterday's low at 1021 has been 35 points with only a few 3 or 4 point reactions. Volume has not been substantial, but the uncorrected up swing is in my opinion definitive. This is a decisive rejection of prices below the low at 1035 (horizontal green dotted line). The implication is that a strong up swing has begun and that the market is headed for 1120. Meantime the 1035 level will now act as support.

Τι γραφει ο φιλος μου ο Carl αυτην την ωρα για S@P το τι σημαινει 1120 για εδω αναλυτικα εχω εξηγησει

Οσοι ακουσαν αυτον και οχι τους εγχωριους αναλυταραδες,που εβλεπαν μικρη σταση στα 1000[ετσι δεν τα λεγαν φιλε grcooler??] και μετα πιο κατω αισθητα,
πηγαν ταμειο :D

Οι υπολοιποι αστα να πανε :lol:

Κατι τετοια γραφω και αντε να ανεβω Θεσσαλονικη μετα :roll:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 06, 2009 9:25 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

HOLMES έγραψε:
φίλε οικοδεσπότη, αφού σου ευχηθώ πλήρη ανάρρωση, αισθάνομαι βαθειά την ανάγκη να σε ευχαριστήσω για άλλη μια φορά!
Είσαι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που εδώ και δύο εβδομάδες (καλά, για τους προηγούμενους μήνες ταχουμε ξαναπεί πόσο μέσα έπεσες...) προέβλεπες ότι θα έχουμε νέα κορύφωση και ένα νέο ανοδικό κύμα και συνέχιζες να το λες και μέσα στη σημαντική πτώση των ξένων δεικτών την προηγούμενη εβδομάδα. Διαβάζοντας όλους τους αναλυτές έβγαζε κάποιος την εντύπωση και έμενε με την αίσθηση πως μαζί με τον κόκκινο Οκτώβρη ήρθε η πολυπόθητη και πολυθρυλούμενη διόρθωση και οι περισσότεροι δίναν και ποσοστά. ΚΑΝΕΙΣ δεν προέβλεψε αυτή την άνοδο! Μπορεί από αύριο κιόλας να έρθει, δεν ξέρω, αλλά κανείς δεν προέβλεψε την νέα κορύφωση. Τώρα από αυριο θα το δικαιολογήσουν αυτό ως διπλή κορυφή, 5ο κύμα κλπ. (αλήθεια πόσες διπλές κορυφές έχουμε το τελευταίο τρίμηνο??? εγώ θυμαμαι να λένε τουλάχιστον για 30. Με τόσες κορυφές που έχουμε πατήσει μπορούμε όλοι να γραφτούμε στον ορειβατικό σύλλογο της περιοχής μας τζάμπα!) . Η πλάκα βέβαια είναι ότι όταν θα έρθει η διόρθωση, νομοτελειακά κάποτε θα έρθει, θα σπεύσουν να μας πουν ότι την είχαν προβλέψει πρώτοι. Θέλω να δω στη διάρκειά της τι θα μας προτείνουν να κάνουμε.
Αλλά ευτυχώς θα μας συμβουλεύεις εσύ και τότε ελπίζω. Αλλιώς θα πέσουμε από τις κορυφές και θα μας παρασύρουν εκθετικά και με μεγάλη ορμή αλλά και σχετική δύναμη τα κύματα και δεν μας σώζουν τότε ούτε οι κκ Chaikin, Bollinger kai Fibonacci μαζί!!!

Σε ευχαριστω απο καρδιας φιλε για τα καλα σου λογια!!

Τα τεχνικα ταχα σημειωσει τοτε που ο φιλος μου ο alexaral απορουσε τον Ιουνη,πως ειναι δυνατον να προτεινω με τετοιο παθος την Πειραιως στα 7.50[υπολογιζα και ειχα δικιο,οτι αυξηση κατω απο 12 ουτε για πλακα δεν θα μπορουσε να αναγγειλει ,με βαση τις αναγκες της] οταν ολοι οι τεχνικοι της δεικτες την εδειχναν για χαμηλοτερα στα...σιγουρα

Τωρα απλα κοιτουν τους...ταυρους :lol: να προσπερνουν,,
αντε να δουμε ποσο ψηλοτερα θα την παει ακομα ο ...τσιφτης
[στα 12 το ομολογω κυρ Μιχαλη αλλαξοπιστησα για την νεα μου αγαπημενη]

Ειχα γραψει λοιπον...τα τεχνικα τα ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ,αλλα δεν τα ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ

Κατα αρχας ειναι[εκτος των θεμελιωδων και η κοινη λογικη]

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 06, 2009 9:35 pm 
Χωρίς σύνδεση

καλησπερα ,ειναι η πρωτη φορα που γραφω,θα ηθελα τη γνωμη σου για την ΠΕΙΡΑΙΩΣ,σκεφτομαι να αγορασω αλλα θεωρω οτι αυξησε την τιμη της σε πολυ συντομο χρονο.υπαρχει περιπτωση να διορθωσει εστω και λιγο για να αγορασω?

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 139 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: