Απολλώνιε .....τι βαζεις παπάκι στην αγάμητη
Απ'ότι έχω διαβάσει παλιά ..... είσαι πόντιος .........φοβάσαι μη σε μαλώσουν αν γράψεις ότι η κυρία είναι γαμιόλα και πουτάνα του κερατά

καλά δεν βρέθηκε ένας πόντιος στην Αυστραλία να την σκίσει την ξεκωλιάρα
Καλά να πάθεις κι εσύ κι εμείς που στις εκλογές έλεγες ότι πρέπει να μπεί κι ο σκατόγερος της ΔΗΜΑΡ
ΠΡΟΣ γνώση και συμμόρφωση λοιπόν για τις επόμενες εκλογές
Μπήκα με το ζόρι δεν θυμόμουν κωδικούς και τα ρέστα από άλλο pc......... γιατί έπεσε κάτω το δικό μου και μου έσπασε η οθόνη του λαπ-τοπ......... αλλά είδα την ανάρτησή σου και αγρίεψα
Από βδομάδα που θα φτιαχτεί (έρχεται από Αγγλία η οθόνη γιατί εδω πιάνουν κώλους ) θα τα πούμε πιό επιθετικά ..........
πότε θα ξυπνήσουμε επιτέλους ρε μάγκες ........ δεν το βλέπετε το γαμήσι που έρχεται

και να ήταν μόνο η κυρία καριολία η ΡΕΠΟΎΣΗ .......... τα άλλα τα καριόλια δεν τα βλέπουμε όλοι τους

και εννοώ όλοι τους έτσι

...... και τους εθνικιστές τα λαμόγια που έχουν λουφάξει της ΧΑ .
Η λύση θα έρθει από μας τους μαλάκες ............ αλλιώς καλά να πάθουμε ....... αυτά μας αξίζουν ..... κι αν δεν αρχίσουμε να αγριεύουμε ... έστω και ιντερνετικά ........ καλά γαμήσια και καλό βόλι ...αυτή είναι η γνώμη μου
«χαμηλή ποιότητα του πολιτικού τους πολιτισμού»........ είπε η τσουλάρα
θα φοβηθώ μη με μπανάρει το νεοφόρουμ ..... για την εθνική πούστρα και προδότρια ή γιατί βρίζω τους ανθέλληνες πολιτικούς
Το αντέχω

.................... άλλα δεν αντέχω