neoforum.gr



Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες




Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 05, 2009 12:20 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 06, 2009 9:26 pm
Δημοσιεύσεις: 22860
Αθήνα




«Ψήφο εμπιστοσύνης» δίνουν οι αγορές στη νέα κυβέρνηση με τη μείωση της διαφοράς απόδοσης (επιτοκίου) μεταξύ των ελληνικών και των γερμανικών κρατικών ομολόγων, καθώς η επίτευξη της αυτοδυναμίας βάζει τέλος στην πολιτική αβεβαιότητα.

Το κόστος του κρατικού δανεισμού είναι ένα από τα μεγαλύτερα «αγκάθια» που έχει να αντιμετωπίσει η νέα κυβέρνηση στην οικονομία, καθώς φέτος υπολογίζεται ότι θα δοθούν για τοκοχρεωλύσια 12 δισ. ευρώ περίπου.

Η οικονομική πολιτική που θα εξαγγείλει η κυβέρνηση, σε συνδυασμό με την πορεία εξυγίανσης των δημόσιων οικονομικών, θα κριθεί (και) στις αγορές, καθώς οι δανειστές του Ελληνικού Δημοσίου απαιτούν άμεσα μέτρα για τη μείωση του ελλείμματος του προϋπολογισμού καθώς και του υπέρογκου κρατικού χρέους.

Το πρωί της Δευτέρας, η διαφορά απόδοσης μεταξύ του 10ετούς κρατικού ομολόγου αναφοράς με τον αντίστοιχο γερμανικό τίτλο είχε υποχωρήσει κατά 5 μονάδες βάσης έναντι της περασμένης Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, μειώθηκε στις 134 μονάδες βάσης (1,34%), από 139 (1,39%) στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας.

«Ο παράγοντας της αβεβαιότητας από την μη επίτευξη αυτοδυναμίας εξαλείφθηκε, εξού και η συρρίκνωση», είπε στο Reuters διαπραγματευτής ομολόγων σε ελληνική τράπεζα.

Στις 4 Σεπτεμβρίου, τρεις ημέρες μετά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, η διαφορά είχε εκτιναχθεί στο 1,48%.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο τρίμηνο του 2009, το spread των ελληνικών ομολόγων ήταν το υψηλότερο στην ευρωζώνη, ξεπερνώντας τις 300 μονάδες βάσης (3%).



Newsroom ΔΟΛ



Το πρωτο ΘΕΤΙΚΟ δειγμα μολις εφτασε!!!

Μειωση του spread ειναι το πλεον ελπιδοφορο δειγμα για την συνεχεια 8-)

_________________
Ο κερδισμένος επενδυτής... Είναι ο ενημερωμένος επενδυτής !!


Κορυφή
 Προφίλ  
 

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 05, 2009 12:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Ιουν 16, 2009 7:57 pm
Δημοσιεύσεις: 130
Μακάρι να καταφέρουν κάτι αυτοί τώρα που τους χρειαζόμαστε γιατί εκεί που φτάσαμε...
Βασικά από συζητήσεις που έχουν γίνει με παράγοντες της αγοράς διαφαίνεται πως ήταν εύκολη η μετάβαση από την ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ αφού όλοι το είχαν προεξοφλήσει.
Τώρα για ΟΤΕ δεν φαίνεται να γίνεται τπτ αλλά η ΔΕΗ και η ΕΥΔΑΠ βλέπουν σήμερα θετικά πολύ το αποτέλεσμα.

Για να δούμε συνολικά...

_________________
Hope is the physician of each disappointment


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 05, 2009 2:41 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 06, 2009 9:26 pm
Δημοσιεύσεις: 22860
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο Γ.Παπανδρέου αναμένεται να μειώσει τον αριθμό των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, συγκριτικά με τις κυβερνήσεις της ΝΔ. Έτσι, το κυβερνητικό σχήμα του κ. Παπανδρέου θα αριθμεί περίπου 35 άτομα, εκ των οποίων 14 υπουργοί.

Κατά τις πληροφορίες αυτές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να αναθέσει στον γραμματέα του κόμματος Γιάννη Ραγκούση το υπουργείο Εσωτερικών ή το υπουργείο Επικρατείας. Εάν ο κ. Ραγκούσης αναλάβει το υπουργείο Επικρατείας, το χαρτοφυλάκιο του υπουργείο Εσωτερικών θα αναλάβει η Μ.Ξενογιαννακοπούλου.

Επίσης, το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης αναμένεται να αναλάβει η Λούκα Κατσέλη, ενώ το υπουργείο Οικονομικών ο Γ.Παπακωνσταντίνου. Επίσης, το υπουργείο Απασχόλησης αναμένεται να ανατεθεί στην Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Ακόμη, αναμένεται να δημιουργηθεί υπουργείο Υποδομών, το οποίο θα περιλαμβάνει το κομμάτι των Δημοσίων Έργων από το ΥΠΕΧΩΔΕ, το υπουργείο Μεταφορών, πιθανώς και το υπουργείο Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Για το υπουργείο Υποδομών ακούγεται το όνομα του Δ.Ρέππα.

Επιπλέον, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Γ.Παπανδρέου δεν αποκλείεται να κρατήσει ο ίδιος το υπουργείο Εξωτερικών, έχοντας στο πλευρό του ως αναπληρωτή υπουργό τον κ. Δρούτσα.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μελετά να αναθέσει στον Ευάγγελο Βενιζέλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Εναλλακτικά μπορεί να προταθεί στον κ. Βενιζέλο η προεδρία της Βουλής.

Το σχήμα συμπληρώνεται -σύμφωνα με τις πληροφορίες- με την Φ.Γεννηματά στο υπουργείο Υγείας, την Αννα Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Παιδείας, τον Μ.Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (πρώην Δημόσιας Τάξης) ή στο υπουργείο Ενέργειας, για το οποίο υποψήφιος είναι και ο Χρ.Παπουτσής.

Για το υπουργείο Περιβάλλοντος ακούγεται το όνομα του Χρ.Κουβέλη και για τη θέση του Επιτρόπου Περιβάλλοντος αναμένεται να προταθεί ο κ. Λαμπρινίδης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου εξετάζει το ενδεχόμενο να μην υπάρξει θέση κυβερνητικού εκπροσώπου, αλλά κάθε υπουργείο να έχει έναν εκπρόσωπο Τύπου, κατά το πρότυπο της Κομισιόν.

Newsroom ΔΟΛ


Αν και τα πολιτικα δεν μου πολυαρεσουν,
μια που εχουν να κανουν με την πορεια της Αγορας,

αυτες εδω ειναι οι τελευταιες πληροφοριες!!

_________________
Ο κερδισμένος επενδυτής... Είναι ο ενημερωμένος επενδυτής !!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 05, 2009 11:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Δευτ Οκτ 05, 2009 10:50 pm
Δημοσιεύσεις: 20
Σας παρακολουθώ καιρό και βρήκα την ευκαιρία να εγγραφώ και σαν χρήστης.Η γνώμη σας επηρεάζει αρκετά τις επιλογές μου, μιας και βλέπω πως διαβάζετε άριστα την αγορά.Σκέφτομαι να μεταφέρω μέρος των κερδών της ΕΤΕ μου, σε χαρτιά του σαραντάρη.Θα ήθελα την γνώμη σας, ποια θεωρείτε τα ποιο δυνατά χαρτιά?
Σας ευχαριστώ,
Δημήτρης


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 05, 2009 11:24 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 06, 2009 9:26 pm
Δημοσιεύσεις: 22860
Μέτρα-σοκ αλλάζουν τον τραπεζικό χάρτη


Σε ριζική ανατροπή του τραπεζικού χάρτη της χώρας, με εξαγορές, συγχωνεύσεις και ανακατανομές μεριδίων αγοράς, οδηγούμαστε το αμέσως προσεχές διάστημα ως αποτέλεσμα του νέου θεσμικού πλαισίου που αποφάσισε στις 6 - 7 Σεπτεμβρίου η Επιτροπή Τραπεζικής Εποπτείας της Βασιλείας και αποκαλύπτει η "Α".

Η ανάγκη για αυξημένα και "καθαρά" κεφάλαια (κοινές μετοχές και επαναλαμβανόμενα κέρδη) είναι πλέον επιτακτική και τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2011. Η απόφαση αυτή δρομολογεί στα τραπεζικά επιτελεία πυρετώδεις διεργασίες προκειμένου να τεθούν άμεσα τα χρονοδιαγράμματα και οι λεπτομέρειες των αυξήσεων, χωρίς όμως να μπορεί να εκτιμηθεί σε ποιες από τις τράπεζες θα είναι σε θέση να καλύψουν από μόνοι τους τις αυξήσεις οι σημερινοί μέτοχοι, χωρίς να απαιτηθεί βοήθεια τρίτων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Απαραίτητη ή διπλή κεφαλαιακή ενίσχυση

Ενδεικτική του μεγέθους των κεφαλαίων που θα απαιτηθούν ανά τράπεζα είναι η δήλωση κορυφαίου παράγοντα της τραπεζικής ζωής της χώρας στην "Α", σύμφωνα με την οποία θα απαιτηθούν περισσότερες από μια αυξήσεις κεφαλαίου ανά τράπεζα. Η μια για την επιστροφή των προνομιούχων μετοχών στο Δημόσιο και η άλλη για τη διαμόρφωση του βασικού δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας (Tier 1) στα απαιτούμενα από το νέο πλαίσιο επίπεδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη στην Alpha Bank ανοίγει άμεσα μετά τις κάλπες η υπόθεση της αύξησης κεφαλαίου, η οποία είχε μετατατεθεί χρονικά λόγω της προκήρυξης των εκλογών, και θα ακολουθήσει η Eurobank.

Φραγμοί στην υπέρμετρη κερδοφορία και αύξηση προβλέψεων

Με απλά λόγια, οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να "διαγράψουν" από την κεφαλαιακή τους επάρκεια κάθε είδους χαμηλότερης ποιότητας κεφάλαια, όπως μειοψηφικές συμμετοχές και υβριδικές εκδόσεις, και να καλύψουν την "τρύπα" μέσω αυξήσεων κεφαλαίου. Παράλληλα, τίθενται περιορισμοί ως προς τη διανομή μερισμάτων, την αγορά ιδίων μετοχών και τις αποζημιώσεις, τους μισθούς και τα bonus.
Ταυτόχρονα, όμως, λαμβάνεται μέριμνα και για ενίσχυση των προβλέψεων για επισφαλείς απαιτήσεις, ακόμη και στις "καλές εποχές", ώστε να αποφευχθεί η επανάληψη ενός συστημικού κινδύνου. Με λίγα λόγια, δηλαδή, τίθενται φραγμοί στα υπερκέρδη, υπέρ μίας πιο συνετής διαχείρισης, ώστε να υπάρχουν σε κάθε περίπτωση "μαξιλάρια κεφαλαίων και ρευστότητας".

Η κρίσιμη συνάντηση της Βασιλείας

Στις 6 Σεπτεμβρίου στη Βασιλεία συναντήθηκε η ομάδα των διοικητών των κεντρικών τραπεζών και των επικεφαλής των αρχών εποπτείας, που αποτελούν το ελεγκτικό σώμα της Επιτροπής Τραπεζικής Εποπτείας της Βασιλείας, προκειμένου να αναθεωρήσουν τα μέτρα που αποσκοπούν στην ενίσχυση του κανονιστικού και εποπτικού πλαισίου, καθώς και τη διαχείριση ρίσκου του τραπεζικού κλάδου.
Ο πρόεδρος, Jean-Claude Trichet, ο οποίος προεδρεύει της ομάδας, επισήμανε ότι "οι συμφωνίες στις οποίες κατέληξαν σήμερα οι 27 μεγαλύτερες χώρες παγκοσμίως είναι αναγκαίες, καθώς καθορίζουν τα νέα δεδομένα για το τραπεζικό κανονιστικό και εποπτικό πλαίσιο, σε παγκόσμιο επίπεδο".


Τα μέτρα που αποφασίσθηκαν


Οι διοικητές των κεντρικών τραπεζών και οι επικεφαλής των εποπτικών οργάνων κατέληξαν σε συμφωνία 5 σημείων προκειμένου να ενισχυθεί το κανονιστικό πλαίσιο στον τραπεζικό κλάδο:

Α) Αύξηση της ποιότητας, της συνέπειας και της διαφάνειας του βασικού δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας (Tier 1). Η δεσπόζουσα μορφή του κεφαλαίου Tier1 πρέπει να είναι οι κοινές μετοχές και τα συνεχιζόμενα κέρδη. Επιπρόσθετα, τα ελεγκτικά φίλτρα θα εναρμονιστούν σε διεθνές επίπεδο και γενικότερα θα εφαρμοστούν στο επίπεδο των κοινών μετοχών. Γενικά, όλα τα στοιχεία που συνθέτουν την κεφαλαιακή βάση, θα είναι εντελώς φανερά.

Β) Καθιέρωση ενός ποσοστού μόχλευσης ως υποστηρικτικού μέτρου στο θεσμικό πλαίσιο για το ρίσκο, της Βασιλεία ΙΙ, με την προοπτική υιοθέτησης μιας διαδικασίας με βάση την κατάλληλη αναθεώρηση και τη βαθμονόμηση. Προκειμένου να διασφαλιστεί η συγκρισιμότητα, οι πληροφορίες του ποσοστού μόχλευσης θα εναρμονίζονται διεθνώς, πλήρως προσαρμοσμένες για τις λογιστικές διαφοροποιήσεις.

Γ) Παρουσίαση ενός ελάχιστου παγκόσμιου standard για τη χρηματοδότηση της ρευστότητας, που περιλαμβάνει την αναλογία των αναγκών για κάλυψη της ρευστότητας, έχοντας τη στήριξη μιας μακροπρόθεσμης αναλογίας δομικής ρευστότητας.

Δ) Παρουσίαση ενός θεσμικού πλαισίου για τη θωράκιση του κεφαλαίου πάνω από τις ελάχιστες απαιτήσεις. Το πλαίσιο θα περιλαμβάνει μέτρα συντήρησης του κεφαλαίου. Η Επιτροπή της Βασιλείας θα επαναθεωρήσει μια σειρά κατάλληλων δεικτών, ως έναν τρόπο για το χτίσιμο και τη δημιουργία του πλαισίου θωράκισης του κεφαλαίου. Επιπρόσθετα, η Επιτροπή θα προάγει περισσότερες νέους τρόπους σχηματισμούς προβλέψεων, με βάση τις αναμενόμενες απώλειες.

Ε) Εκδοση συστάσεων για τη μείωση του συστημικού ρίσκου που συνδέεται με την αποφασιστικότητα των διασυνοριακών τραπεζών.


Καταιγιστικές οι εξελίξεις μετά τις εκλογές

Από τις αποφάσεις της παγκόσμιας συνάντησης των κεντρικών τραπεζιτών γίνεται σαφές ότι αμέσως μετά τις εκλογές ξεκινάει ο πρώτος γύρος αυξήσεων κεφαλαίου για τις τράπεζες προκειμένου να επιστρέψουν στο Δημόσιο τις προνομιούχες μετοχές που έλαβαν στο πλαίσιο του πακέτου ενίσχυσης της οικονομίας. Υπενθυμίζεται ότι το εγχώριο τραπεζικό σύστημα έχει πάρει περί τα 4 δισ. ευρώ, με τη μερίδα του λέοντος να βρίσκεται σε Eurobank και Alpha Bank -περί το 1 δισ. ευρώ περίπου έκαστη.

Ο δεύτερος γύρος αυξήσεων το 2010 και τα 2,5 δις των υβριδικών

Στη συνέχεια και μέσα στο 2010 θα ακολουθήσει ο δεύτερος γύρος αυξήσεων προκειμένου ο Tier 1 να βρεθεί στα νέα προαπαιτούμενα επίπεδα. Σημειώνεται ότι μόνο σε ότι αφορά τα υβριδικά κεφάλαια τα οποία θα πρέπει να αντικατασταθούν, οι 5 μεγαλύτερες τράπεζες, έχουν περί τα 2,5 δις ευρώ. Η Eurobank περίπου 800 εκατ. ευρώ, Εθνική και Alpha από 600, η Εμπορική κάτι παραπάνω από 300 και η Πειραιώς περίπου 200 εκατ. ευρώ. Αν τώρα σε αυτά προστεθεί και η δραματική αύξηση που παρουσιάζουν στην Ελλάδα οι επισφάλειες -οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 8,5% δάνεια σε καθυστέρηση στο τέλος του 2009- και κατ' επέκταση οι προβλέψεις δισ. ευρώ που πρέπει να σχηματιστούν από τις τράπεζες, γίνεται σαφές ότι μιλάμε για αυξήσεις κεφαλαίου πολλών δισ. ευρώ.

Μονόδρομος οι στρατηγικές συμμαχίες και οι συγχωνεύσεις

Εδώ ακριβώς βρίσκεται και η θρυαλλίδα των εξελίξεων. Τα εγχώρια πιστωτικά ιδρύματα και οι βασικοί μέτοχοι είναι σε θέση να καλύψουν από μόνοι τους τις αυξήσεις αυτές; Αν ναι, έχει καλώς. Αν και οι εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι το μέγεθος των απαιτούμενων κεφαλαίων θα είναι δυσβάσταχτο για τους ήδη μετόχους.
Σε διαφορετική, λοιπόν, περίπτωση, που είναι και οι επικρατέστερη, θα αναζητηθούν στρατηγικοί σύμμαχοι που είτε ως θεσμικοί επενδυτές θα εισέλθουν στο μετοχικό κεφάλαιο, είτε ως άλλα τραπεζικά ιδρύματα με μεγαλύτερη κεφαλαιακή ισχύ, θα προχωρήσουν σε εξαγορές και συγχωνεύσεις.
Κρίσιμη η επιλογή προσώπων στις κρατικές τράπεζες

Οπως και να έχει, το τσουνάμι των ανακατατάξεων που θα πλήξει το τραπεζικό σύστημα θα αφήσει, μετά το πέρασμά του, νέο χάρτη, με νέα όρια και με νέους παίκτες. Υπό αυτή την έννοια αποκτά ξεχωριστή σημασία πλέον και το ποια πρόσωπα θα τοποθετήσει η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές στις τράπεζες που ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από το Δημόσιο. Και συγκεκριμένα σε Εθνική, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Αγροτική και Τράπεζα Αττικής. Ενώ κομβικό ρόλο θα αποκτήσουν και οι τοποθετημένοι από το Δημόσιο επίτροποι για όσο καιρό διατηρήσει ακόμη το Δημόσιο στις ιδιωτικές τράπεζες τις προνομιούχες μετοχές.

Αυξήσεις άνω των 300 δισ. ευρώ στις ευρωπαϊκές τράπεζες

Το μήνυμα, πάντως, φαίνεται πως το έχουν ήδη πάρει στην Ευρώπη, καθώς η μια μετά την άλλη όλες οι μεγάλες τράπεζες ανακοινώνουν αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου αντλώντας από τις διεθνείς αγορές κεφάλαια που αναμένεται να υπερβούν τα 300 δισ. ευρώ.

-- Ηδη η γαλλική BNP-Paribas ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 4,3 δισ. ευρώ σχεδιάζοντας να επιστρέψει τα κεφάλαια που έχει λάβει από το γαλλικό Δημόσιο.

-- Η ιταλική UniCredit ανακοίνωσε ότι θα συγκεντρώσει 4 δισ. ευρώ από πώληση νέων μετοχών στις αρχές του επόμενου έτους, ενώ και η Intesa Sanpaolo δήλωσε ότι θα εκδώσει έως 1,5 δισ. ευρώ σε υβριδικά ομόλογα.

-- Την ίδια στιγμή και άλλες ευρωπαϊκές τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες προχωρούν σε συγκέντρωση κεφαλαίων προκειμένου να προχωρήσουν σε αποπληρωμή της κρατικής βοήθειας που έλαβαν.
Η βρετανική Lloyds Banking Group εξετάζει να αντλήσει κεφάλαια από τους μετόχους σε μια προσπάθεια να περιορίσει την εξάρτησή της από την κυβέρνηση.

-- Ο ολλανδικός κολοσσός της Aegon άντλησε νέα κεφάλαια ύψους 1 δισ. ευρώ με στόχο να μειώσει κατά το ένα τρίτο το ποσό των 3 δισ. ευρώ που χρωστάει στην ολλανδική κυβέρνηση, ενώ η ING Group σχεδιάζει να πουλήσει άμεσα έως και 8 δισ. ευρώ σε στοιχεία του ενεργητικού για να μειώσει τη βοήθεια ύψους 10 δισ. ευρώ που έλαβε τον Οκτώβριο του 2008.



Αφιερωμενο εξαιρετικα σε καποιους πεισμονες,που ακομα νομιζουν οτι μιλωντας εδω,για αυξησεις μετοχικων τραπεζικων,που ΕΡΧΟΝΤΑΙ.. λεμε ανακριβειες

Προς τουτο αλλωστε και οι βιαστικες...απαραιτητες βελτιωτικες κινησεις ;)

Και σημερα θα γραψω κατι ακομα!!!

Δεν θα ειναι αρκετες οι πρωτες αυξησεις!!!! :o
θα ακολουθησουν την επομενη χρονια,ισως και το 2011 και δευτερες :shock:

_________________
Ο κερδισμένος επενδυτής... Είναι ο ενημερωμένος επενδυτής !!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 05, 2009 11:36 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 06, 2009 9:26 pm
Δημοσιεύσεις: 22860
dimitrios έγραψε:
Σας παρακολουθώ καιρό και βρήκα την ευκαιρία να εγγραφώ και σαν χρήστης.Η γνώμη σας επηρεάζει αρκετά τις επιλογές μου, μιας και βλέπω πως διαβάζετε άριστα την αγορά.Σκέφτομαι να μεταφέρω μέρος των κερδών της ΕΤΕ μου, σε χαρτιά του σαραντάρη.Θα ήθελα την γνώμη σας, ποια θεωρείτε τα ποιο δυνατά χαρτιά?
Σας ευχαριστώ,
Δημήτρης



Αγαπητε Δημητρη,ευχαριστω για τα καλα λογια!!

Η Εθνικη μας φιλη ,παρα τα μετεκλογικα σκαμπανεβασματα[νεος διοικητης???] εχει ακομα ,οπως και η υπολοιπη Αγορα μας ενα τελευταιο ανοδικο..κομματι
και μαλιστα το πλεον ενδιαφερον,απο βδομαδα που ερχεται!!

Αlcoa ανοιγει ,οπως παντα τον χορο των αποτελεσματων την Τεταρτη...οι μεγαλες Τραπεζες οι Αμερικανικες ακολουθουν την αλλη βδομαδα

Θυμηθειτε τα εξαμηνα????και τι συνεβη τοτε στην Αμερικα και σε λιγες μερες σε βιντεο και εδω!!

Αν επιμενεις για 40αρη,τα 3 που προηγουνται σε αποδοσεις ,προηγουνται και στην αξιολογηση μου...Φολι-Φριγο-Φουρλης
με κυριαρχο παντα στοιχειο ,οτι σε περιπτωση βαθιου πισωγυρισματος ,
θα πληγουν[μοιραια] και περισσοτερο..

Να θυμασαι ,οτι παρα τα περι αντιθετου θρυλουμενα ,εχουν ξεπερασει κατα πολυ σε αποδοση την Εθνικη μας φιλη..απο την αρχη της χρονιας!!

_________________
Ο κερδισμένος επενδυτής... Είναι ο ενημερωμένος επενδυτής !!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 06, 2009 12:39 am 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Δευτ Απρ 20, 2009 2:20 pm
Δημοσιεύσεις: 34
Έχω ένα long put στον FTSE20 με λήξη 16/10 και strike 1300....
...αυτή την στιγμή είμαι στα λεφτά μου...
Σκέφτομαι να περιμένω μέχρι αυτή την Παρασκευή, για να κλείσω την θέση....
Πώς το βλέπεις?


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 06, 2009 11:05 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 06, 2009 9:26 pm
Δημοσιεύσεις: 22860
zavlakas έγραψε:
Έχω ένα long put στον FTSE20 με λήξη 16/10 και strike 1300....
...αυτή την στιγμή είμαι στα λεφτά μου...
Σκέφτομαι να περιμένω μέχρι αυτή την Παρασκευή, για να κλείσω την θέση....
Πώς το βλέπεις?



Με τα 9 μηνα τα τραπεζικα τα αμερικανικα την ΕΠΟΜΕΝΗ βδομαδα,το βλεπω για ψηλοτερα..

Το κακο ειναι οτι αυτη η βδομαδα θα κρυβει εκπληξεις και οχι μονο θετικες[σκαμπανεβασματα]

Οποτε ..προσοχη!!!!

_________________
Ο κερδισμένος επενδυτής... Είναι ο ενημερωμένος επενδυτής !!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 06, 2009 11:07 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 06, 2009 9:26 pm
Δημοσιεύσεις: 22860
Για τους φιλους που πριν 2 βδομαδες συζηταγαμε για την Προ....

το επομενο σκαλοπατι ,που αναλυτικα τοτε ειχα εξηγησει ,εφτασε ;)

_________________
Ο κερδισμένος επενδυτής... Είναι ο ενημερωμένος επενδυτής !!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 06, 2009 11:19 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 06, 2009 9:26 pm
Δημοσιεύσεις: 22860
Η Μαρφβ ξεκινα επισης τον αναμενομενο δευτερο γυρο ,με στοχο την τιμη που πριν 2 μηνες εδωσα και θεωρω σαν καταληξη για φετος τουλαχιστον!!

Εννοω την ζωνη 3.30-3.40 ...δεν θα παει παντως με την μια
τα ψηλα τα προηγουμενα πριν 1 βδομαδα των 3.15 η πρωτη σοβαρη κοντρα

_________________
Ο κερδισμένος επενδυτής... Είναι ο ενημερωμένος επενδυτής !!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 161 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Ελληνική μετάφραση από το phpbb2.gr