neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1184, 1185, 1186, 1187, 1188, 1189, 1190 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 04, 2013 7:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλά κάνεις και φεύγεις .......... να φύγω κι εγώ
για να μη ξεφύγω με τις χαμούρες όλες του πολιτικού συστήματος τους απατεώνες . :oops:

Οσο για την μαρίδα ............Κάλλιο πέντε και στο χέρι :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=mqBhXpA4jdM
:idea:
παρα δέκα και καρτέρι ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 04, 2013 11:39 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πρόλογος
Σαν μαθητής ήμουν σπαστικός στους καθηγητές μου .... γιατί τους έκανα δύσκολη την ζωή αλλά δεν ήμουν σπασίκλας μαθητής

Κυρίως θέμα
Μου άρεσε η έκθεση και είχα πάντα υψηλούς βαθμούς αν και τα ενδιαφέροντά μου ήταν πάντα στην κονόμα :lol: και αδιαφορούσα για όποια δουλειά
όταν μεγαλώσω θα κάνω .

Επίλογος
Αυτό τελικά που είχα πάντα στο μυαλό μου ήταν το «Ευ αγωνίζεσθαι» ............
και για να τελειώσω την έκθεσή μου
σε απάντηση τους φίλου Δημήτρη ..... κοινώς Goethe :) .......... θέλω να του πώ ότι όντως δεν πρέπει να ξεχνάμε
ούτε αν πήραμε το Ευρωπαικό κύπελλο .... ούτε αν ένα μαγκάκι 14 χρονών Ελληνόπουλο πήρε το βραβείο στην Εκθεση παγκοσμίως . :o
Τελικά ποτέ δεν διαπίστωσα αν ήμουν σπαστικός ..............ή ...... σπασίκλας :lol:

Δια του λόγου το αληθές παραθέτω τα στοιχεία ;)
_____________________________________________________________________________________

Η Βράβευση του Έλληνα μαθητή που αναδείχθηκε 1ος στον Παγκόσμιο διαγωνισμό Έκθεσης ανάμεσα σε 1 εκατομμύριο συμμετέχοντες!

Φετινός νικητής του διεθνούς διαγωνισμού Έκθεσης της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης ήταν ένας Έλληνας. Ένας 14χρονος μαθητής Β’ Γυμνασίου από τα Γιαννιτσά του Ν. Πέλλας, ονόματι Μάριος Χατζηδήμου. Πρωτύτερα, είχε αναδειχτεί νικητής σε πανελλαδικό επίπεδο τον Απρίλιο. Έπειτα η έκθεσή του διαβιβάστηκε στο διεθνές γραφείο της.......
Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης, μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Εκεί αξιολογήθηκε ως η καλύτερη ανάμεσα σε εκθέσεις νέων ανθρώπων από 55 χώρες του κόσμου. Οι συμμετέχοντες έφτασαν το 1 εκατομμύριο.
Το θέμα του διαγωνισμού ήταν «Γράψτε μια επιστολή σε έναν αθλητή ή μια μορφή του αθλητισμού που θαυμάζετε, για να εξηγήσετε τι σημαίνουν για εσάς οι Ολυμπιακοί Αγώνες». Ο Παραλήπτης που επέλεξε ο Μάριος ήταν ο Νο1 παγκόσμιος πρωταθλητής του τένις Ρότζερ Φέντερερ.
Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσής του στην Ντόχα του Κατάρ από τη διοργανώτρια αρχή. Στην βράβευση του Μάριου δεν έδωσε το παρόν ο Ρότζερ Φέντερερ. Παρόλα αυτά ήταν ενήμερος, γι’ αυτό και έστειλε μια προσωπική επιστολή προς τον 14χρονο μαθητή, η οποία διαβάστηκε δημόσια. Αφού τον συνεχάρη, τον ενθάρρυνε να συνεχίσει το γράψιμο και το τένις. Του εξομολογήθηκε ότι μπορεί να είναι ένας από τους χιλιάδες θαυμαστές του αλλά ένας από τους λίγους με τέτοιο ταλέντο. Όπως ανέφερε ο διάσημος τενίστας, το βραβείο αυτό αποτελεί την πρώτη «νίκη» του. Περισσότερα από την τελετή βράβευσης στο βίντεο ΕΔΩ.
Παρακάτω η εκπληκτική Έκθεση του 14χρονου μαθητή:
«Γιαννιτσά, 25/01/12
Κύριο Ρότζερ Φεντερερ,
Tennis sport club of Bussel,
Switzerland.
Αγαπητέ Ρότζερ Φέντερερ,

Είμαι ο Μάριος, ένας από τους χιλιάδες, φαντάζομαι θαυμαστές σου. Ένας μικρός, ασήμαντος Μάριος, μπροστά σ’ έναν γίγαντα του αθλητισμού. Κι ο λόγος που σου γράφω; Για να σ’ ευχαριστήσω… να σ’ ευχαριστήσω, που ξύπνησες μέσα μου την αγάπη για τον αθλητισμό και το τένις!
Χρόνια παρακολουθώ τους αγώνες και τις προσπάθειές σου στα γήπεδα, χειροκροτώ τις νίκες σου και θαυμάζω την επιμονή σου στις δύσκολες στιγμές. Το ανέβασμα σου όμως στο βάθρο του νικητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, ήταν το «σερβίς», για την δική μου είσοδο στο άθλημα.

Άρπαξα την παρατημένη ρακέτα του αδελφού μου και αποφασιστικά μπήκα στο γήπεδο, έτοιμος να νικήσω. Τότε συνειδητοποίησα πόσο διαφορετικό είναι, να βλέπεις την ρακέτα στα χέρια του Φέντερερ από το να προσπαθείς να την κουμαντάρεις στα δικά σου χέρια. Παιδεύτηκα, ίδρωσα, άκουσα δικαιολογημένα τις φωνές του προπονητή μου, όμως δεν τα παράτησα. Η μορφή σου στο βάθρο του Ολυμπιονίκη, με κρατούσε εκεί και συνέχιζα…
Συνέχιζα και ονειρευόμουνα… Κάποια μέρα, κτυπώντας το μπαλάκι, εκ σφενδονίστηκε μαζί και η φαντασία μου, μακριά, πολύ μακριά στον χρόνο και στον τόπο. Βρέθηκα, λέει, εκεί, στην Αρχαία Ολυμπία, στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στους πρώτους επίσημους Ολυμπιακούς Αγώνες. 776 π.Χ.- οι κήρυκες γυρνούν όλη την Ελλάδα και αναγγέλλουν το γεγονός. Οι πόλεμοι σταματούν, γιατί ο αθλητισμός ενώνει και συμφιλιώνει τους ανθρώπους, έτσι τουλάχιστον ήταν τότε! Νέοι από κάθε άκρη της χώρας, καταφθάνουν εκεί με λεβέντικη ψυχή και σώμα, για ν’ αγωνισθούν τον «καλόν αγώνα», το «Ευ αγωνίζεσθαι». Τι υπέροχες λέξεις, τι φανταστική ατμόσφαιρα!

το βίντεο της απονομής εδώ και αξίζει να αφιερώσετε λίγα λεπτά της ώρας .!~
http://webtv.un.org/meetings-events/wat ... #full-text

Συμπέρασμα ένα και μόνο είτε σαν σπαστικός είτε σαν σπασίκλας .

«Ευ αγωνίζεσθαι».

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 04, 2013 11:53 pm 
Χωρίς σύνδεση

:lol:
Επειδή μεγαλώνοντας έγινα και αλανιάρης :lol:

My Number One ........... ήταν και η μουσική ;)
:idea:

:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=n5Sju9fTLUk

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 04, 2013 11:56 pm 
Χωρίς σύνδεση

Επειδή μου αρέσει .......... και να παίζω μπάλα :idea: http://www.youtube.com/watch?v=ApHHP7xvnQg

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 05, 2013 12:04 am 
Χωρίς σύνδεση

Μπορούμε φίλε Δημήτρη να το παλέψουμε όμως :idea:

Ακόμη επειδή κάποτε το πάλευα καλά .............και ακόμη το παλεύω :lol:
αλλά τότε ήταν σπάνια τα βίντεο ;)

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΥΓΙΑΚΗΣ: Στα 62 κιλά φυσικά πρέπει να είσαι μικρόσωμος, αλλά η ψυχή του αθλητή δεν έχει μέγεθος. Στην Ελληνορωμαϊκή είχαμε μια παράδοση, που ο Μυγιάκης τη συνέχισε με λαμπρό τρόπο, καθώς το 1980 στα τότε 10 Ολυμπιακά Μετάλλια της Πάλης ήρθε να προσθέσει το πρώτο Χρυσό. Υπάρχει σε μερικούς η άποψη ότι στη Μόσχα (λόγω του μποϋκοτάζ) μετείχαν τότε οι μισές χώρες. Ίσως αυτό είναι σωστό, αλλά στον πρώτο του μόλις αγώνα ο Μυγιάκης νίκησε τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του 1976 Καζιμίρς Λίπεν (από τον οποίο είχε χάσει το 1976) και τον έστειλε στην 5η θέση. Στη συνέχεια αφού κέρδισε Γκουλάμ (Αφγανιστάν), Μόλκβιοτ (Σουηδία), Κρομορένκο (ΕΣΣΔ) έπαιξε στον τελικό με τον Ούγγρο Ίστβαν Τοτ. Έπρεπε οπωσδήποτε να τον κερδίσει διότι ο αντίπαλος προηγείτο στα τεχνικά σημεία. Η νίκη του Μυγιάκη τον έφερε στο διεθνές προσκήνιο, αλλά και στην κορυφή της ελληνικής Πάλης και των επιτυχιών της.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 05, 2013 12:12 am 
Χωρίς σύνδεση

Μιά σ-πιθαμή
:lol: ............. κάτσε να βρω τραγούδι ;)

ΕΧΩ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΙΑ :idea:

http://www.youtube.com/watch?v=Nc1_U8HOvnA

βγάλε το Σαμαράς δεν καταλαβαίνουν :lol: ........... θα μας παρεξηγήσουν :o
;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 05, 2013 12:26 am 
Χωρίς σύνδεση

:lol: ............. δεν σε σώνει τίποτα

ΑΣΧΗΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=e1d1B7MZyLI

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 05, 2013 12:32 am 
Χωρίς σύνδεση

:lol: .......... Μη φοβάσε ρε Μήτσο .............. μου ρίχνεις ένα κεφάλι ρε ( απ'ότι ξέρω και μου έχεις πεί ) :!:

:lol: :lol: ......... http://www.youtube.com/watch?v=XgPBZbhAEd4

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 05, 2013 12:38 am 
Χωρίς σύνδεση

Την έχουν πατήσει πολλοί .............. παλιά :lol: σκαρφάλωνα :o ....... :lol:

Eτσι την πάτησα(ν) :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=V7mrdzYj0cU

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 05, 2013 12:44 am 
Χωρίς σύνδεση

Η κουφάλα ο αδερφός μου φταιει για όλα :lol:
μου έτρωγε το φαί όταν είμασταν παιδάκια .............. αυτός πήγε στο 1.85
εγώ έμεινα στο 1.70 και κάτι χιλιοστά :lol:

:lol: ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ.........http://www.youtube.com/watch?v=Vt0T3I5_JvM

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1184, 1185, 1186, 1187, 1188, 1189, 1190 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 340 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: