maratsafanta έγραψε:
maratsfanta, τώρα φαίνεται ότι εσύ εκνευρίστηκες. Γιατί??? Φαίνεται κι εσείς οι οικολόγοι ενταχθήκατε τελικά στο πρασινοκοκκινομπλε σύστημα.
Και το τρωκτικό κάνει πολύ καλύτερη δημοσιογραφία από τους όψιμους οικολόγους των καναλιών. Να είσαι σίγουρος.
Αγαπητέ μου Ιόλα,
μόνο στο ότι εκνευρίστηκα έχεις δίκιο.
και ναι, με εκνευρίζει ο τζάμπα εθνικισμός και η καταφανέστατη πατριδοκαπηλία των εμπόρων του θυμικού.
Αν εννοείς αυτό με το σύστημα, ότι ενταχθήκαμε στο πανυγήρι των εκλογών, φυσικά και το επιβεβαιώνω.
Αν εννοείς το σύστημα βέβαια της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας... μόνο οι αναρχικοί δεν είναι ενταγμένοι σε αυτό.
Άλλωστε από τη στιγμή που λες είμαι κοινοβουλευτικό κόμμα, αυτό σημαίνει ότι παίζεις με τους όρους του συστήματος αλλιώς μένεις στη σιγουριά της Περιορισμένης ελευθερίας που σου προσφέρει μια ΜΚΟ ή μια περιβαλλοντολογική οργάνωση.
Το κόμμα των Πρασίνων ήταν και είναι ιστορική ανάγκη. Και το απαραίτητο ποσοστό του 3% να μην επιτευχθεί την Κυριακή αυτό δεν εμποδίζει διόλου το κτίσιμο μιας βάσης για επερχόμενες δράσεις κοινοβουλευτικές ή μη.
όσο για "το τρωκτικό που κάνει καλύτερη δημοσιογραφία από τους όψιμους οικολόγους των καναλιών". Τι εννοείς ακριβώς; Δεν το κατάλαβα... συνήθως συγκρίνουμε ομοειδή πράγματα (παλιό σχολικό αξίωμα!)
Με αγάπη και πίστη για την πιο ελπιδοφόρο βουλή των τελευταίων ετών
(γιατί θα έχει και εμάς μέσα!!!)
Θα θελα να μου εξηγήσεις τον τσάμπα εθνικισμό, δεν καταλαβαίνω την έκφραση. Μου θυμίζει την γνωστή ξύλινη γλώσσα που απορρίπτει κάτι πριν το ακούσει θεωρώντας το δεδομένα λάθος.
Το αδιαμφισβήτητο γεγονός των τουλάχιστον ΄περίεργων' δηλώσεων του αρχηγού σας μάλλον μου λέει ότι το κόμμα - που φυσικά η ύπαρξή του είναι ιστορική ανάγκη - το εκμεταλεύονται λύκοι με προβιά προβάτου.
Τι ακριβώς δεν κατάλαβες?? οι δημοσιογράφοι που εσχάτως έγιναν οικολόγοι δεν μπορούν κατ' εσέ να συγκριθούν με το τρωκτικό?? Οταν η αλήθεια είναι άσχημη θα πρέπει να την αγνοούμε???
Πάντα φιλικά και οικολογικά
ΙΟΛΑΣ