neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 50 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Εκλογές 2009 – Ψηφίστε στο Neoforum.gr
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 24, 2009 1:35 pm 
Χωρίς σύνδεση

admin έγραψε:
Παρακαλώ Ψηφίστε.

Υπαρχει καμμια προσφορα ; Καποιο καλο δελεαρ ; Χρυσουν ωρολογιον τουλαχιστον ;Στη τελικη ναπουμε θα παρω κατι ; Και μη μου απαντησεις οτι θα παρω τα . . . . . . . του Καραμπελα καθοτι και αυτα εχουν τελειωσει απο καιρο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 25, 2009 4:03 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

απο troktiko

Στο ελληνόφωνο μεν αλλά σκοπιανό blog belomorska macedonia αναρτήθηκαν οι οδηγίες -κυρίως- προς τους πρώην ψηφοφόρους του Ουράνιου Τόξου..:"Ψηφίστε Οικολόγους Πράσινους!"
Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται...
πως πρέπει να στηριχθεί ο υποψήφιος των οικολόγων στην Πέλλα κ.Γ.Κωσταντίνου παλιό στέλεχος του Ουράνου Τόξου και αυτό γιατί:" το κόμμα των...εθνικά Μακεδόνων είναι σχεδόν ανύπαρκτο στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας και το μόνο που το απασχολεί σε κάθε εθνική εκλογική αναμέτρηση είναι πώς θα βοηθηθεί το Πασοκ (και ιδιαίτερα ο κύριος Λιάνης) να πάρει την μερίδα του λέοντος από τις ψήφους των Μακεδόνων στο νομό Φλώρινας"!
Bέβαια ο συντάκτης του κειμένου δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος ούτε με το κόμμα των οικολόγων πράσινων αλλά το θεωρεί ως τη καλύτερη λύση σ'αυτές τις εκλογές..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 25, 2009 4:22 pm 
Χωρίς σύνδεση

givemethemoney έγραψε:
απο troktiko

Στο ελληνόφωνο μεν αλλά σκοπιανό blog belomorska macedonia αναρτήθηκαν οι οδηγίες -κυρίως- προς τους πρώην ψηφοφόρους του Ουράνιου Τόξου..:"Ψηφίστε Οικολόγους Πράσινους!"
Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται...
πως πρέπει να στηριχθεί ο υποψήφιος των οικολόγων στην Πέλλα κ.Γ.Κωσταντίνου παλιό στέλεχος του Ουράνου Τόξου και αυτό γιατί:" το κόμμα των...εθνικά Μακεδόνων είναι σχεδόν ανύπαρκτο στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας και το μόνο που το απασχολεί σε κάθε εθνική εκλογική αναμέτρηση είναι πώς θα βοηθηθεί το Πασοκ (και ιδιαίτερα ο κύριος Λιάνης) να πάρει την μερίδα του λέοντος από τις ψήφους των Μακεδόνων στο νομό Φλώρινας"!
Bέβαια ο συντάκτης του κειμένου δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος ούτε με το κόμμα των οικολόγων πράσινων αλλά το θεωρεί ως τη καλύτερη λύση σ'αυτές τις εκλογές..

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ TROKTIKO ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ .

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 26, 2009 9:09 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

troktiko

Σάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2009
Αυτή είναι η Τουρκάλα υποψήφια της Ν.Δ - Δείτε πως διαφημίζεται στα Τούρκικα
Ε, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Υποψήφια με το κόμμα της Yeni Demokrasi (Τι; Δεν ξέρετε τούρκικα;; Οοοκ, της Νέας Δημοκρατίας), η αγαπητή Αϊσέλ θέτει υποψηφιότητα στο νομό της Ισκετσέ (της Ξάνθης, ντε!) Θαυμάστε την! Δεν είναι χαριτωμένη; Τουλάχιστον, δε φοράει μαντήλα.. Μην ξεχάσω, είναι φίλη της φίλης μου της Γκιουλμπεϊάζ (Καραχασάν - πρώην υποψήφιας Υπερνομάχη Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ) και όπως θα διαπιστώσετε, μοιράζονται τις ...
ίδιες ιδέες περί τουρκικής (τάχα μου) μειονότητας στη Θράκη, περί εκλογής των μουφτήδων από τη μειονότητα και λοιπών ωραίων...

Το φυλλάδιο της υποψήφιας αναφέρει εύγλωττα:

«Το όραμά μας:

-Να αποκτηθούν τα βασικά δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας που πηγάζουν από Διεθνής Συμφωνίες και το κεκτημένο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

-Η άρση του συνόλου των εμποδίων στην εκπαίδευση και ομιλία στην δεύτερη επίσημη μητρική γλώσσα της Μειονότητας, την Τουρκική.

-Η βελτίωση του οικονομικού επιπέδου των μελών της τουρκικής μειονότητας.

-Να αναγνωρισθεί η εθνική ταυτότητα της μειονότητας.

-Κάθε κοινότητα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να εκλέγει τον θρησκευτικό της ηγέτη.

-Δεσμεύομαι να συνεχίσω τον αγώνα που ξεκίνησα το 1997 που είχε ως αποτέλεσμα την
κατάργηση του άρθρου 19, για την επανάκτηση των πολιτικών δικαιωμάτων των Ανιθαγενών.

-Υπάρχει μια λανθασμένη εικόνα όσον αφορά τη γυναίκα της μειονότητας, με την απόφασή μου με τον πολιτευτώ προσδοκώ να αλλάξω την εικόνα αυτή και να ενεργοποιηθούμε πιο δυναμικά
στα κοινωνικά προβλήματα.»

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 26, 2009 10:31 am 
Χωρίς σύνδεση

[quote="givemethemoney"]troktiko

Σάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2009
Αυτή είναι η Τουρκάλα υποψήφια της Ν.Δ - Δείτε πως διαφημίζεται στα Τούρκικα
Ε, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Υποψήφια με το κόμμα της Yeni Demokrasi (Τι; Δεν ξέρετε τούρκικα;; Οοοκ, της Νέας Δημοκρατίας), η αγαπητή Αϊσέλ θέτει υποψηφιότητα στο νομό της Ισκετσέ (της Ξάνθης, ντε!) Θαυμάστε την! Δεν είναι χαριτωμένη; Τουλάχιστον, δε φοράει μαντήλα.. Μην ξεχάσω, είναι φίλη της φίλης μου της Γκιουλμπεϊάζ (Καραχασάν - πρώην υποψήφιας Υπερνομάχη Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ) και όπως θα διαπιστώσετε, μοιράζονται τις ...
ίδιες ιδέες περί τουρκικής (τάχα μου) μειονότητας στη Θράκη, περί εκλογής των μουφτήδων από τη μειονότητα και λοιπών ωραίων...

Το φυλλάδιο της υποψήφιας αναφέρει εύγλωττα:

«Το όραμά μας:

-Να αποκτηθούν τα βασικά δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας που πηγάζουν από Διεθνής Συμφωνίες και το κεκτημένο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

-Η άρση του συνόλου των εμποδίων στην εκπαίδευση και ομιλία στην δεύτερη επίσημη μητρική γλώσσα της Μειονότητας, την Τουρκική.

-Η βελτίωση του οικονομικού επιπέδου των μελών της τουρκικής μειονότητας.

-Να αναγνωρισθεί η εθνική ταυτότητα της μειονότητας.

-Κάθε κοινότητα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να εκλέγει τον θρησκευτικό της ηγέτη.

-Δεσμεύομαι να συνεχίσω τον αγώνα που ξεκίνησα το 1997 που είχε ως αποτέλεσμα την
κατάργηση του άρθρου 19, για την επανάκτηση των πολιτικών δικαιωμάτων των Ανιθαγενών.

Καλημερα .Στο τελος θα με κανεις να διαβαζω και να παρακολουθω το troktiko .Καλη συνεχεια .

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 26, 2009 11:09 am 
Χωρίς σύνδεση

http://www.greekalert.com/2009/09/blog-post_9962.html

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 26, 2009 11:32 am 
Χωρίς σύνδεση

panini έγραψε:
http://www.greekalert.com/2009/09/blog-post_9962.html

Μπειτε και διαβαστε .Ειναι ακρως αποκαλυπτικο .Συγχαρητηρια αγαπητε panini .Παντα καλοδεχουμενα γιατι στο κατω-κατω της γραφης υπαρχουν πιο σπουδαια πραγματα απο την ανοδο και τη πτωση .

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 26, 2009 12:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ευχαριστώ ΤΕΩΣ

http://kostasxan.blogspot.com/

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 28, 2009 4:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πω!!Πω!!!
όλοι προδότες είναι. Κρεμάλα τους πρέπει. Λέω να ψηφίσω τον κουτσουλημένο αρχηγό που το εκλαμβάνει σα σημάδι πρωθυπουργικού καλέσματος και να πάρουμε μαζί την Αγιά Σοφιά.
Αλλά εγώ δεν σταματάω εκεί. (Γιατί είμαι πολύ έλληνας ρε γμτ!)
Θέλω να πάρουμε επίσης:
το πρωτάθλημα (από το 1986 ρε γμτ;)
όσα δάνεια θέλουμε (ά, ρε Τειρεσία τι μου έκανες...)
το χωριό του Αι Βασίλη (ξέρετε πόσο χοντρά τα κονομάει τα χριστούγεννα;)
το χιτώνιο του Κύριου Ιησού ημών Χριστού από τους σχισματικούς του Βατικανού
τα κεφάλια όσων διαφωνούν με τα ΄δικαια του έθνους
Την Γκουαδελαχάρα (δεν ξέρω που έιναι αλλά μου αρέσει το όνομα. με ρελαξάρει)

Επίσης θα πρέπει να κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος για να σταματήσει επιτέλους το πρόβειο γιαούρτι να έχει πέτσα (μπλιάχ!)

Αφιερωμένο σε όσους θεωρούν ότι το τροκτικό κάνει δημοσιογραφία.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 01, 2009 11:50 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

maratsafanta έγραψε:
Πω!!Πω!!!
όλοι προδότες είναι. Κρεμάλα τους πρέπει. Λέω να ψηφίσω τον κουτσουλημένο αρχηγό που το εκλαμβάνει σα σημάδι πρωθυπουργικού καλέσματος και να πάρουμε μαζί την Αγιά Σοφιά.
Αλλά εγώ δεν σταματάω εκεί. (Γιατί είμαι πολύ έλληνας ρε γμτ!)
Θέλω να πάρουμε επίσης:
το πρωτάθλημα (από το 1986 ρε γμτ;)
όσα δάνεια θέλουμε (ά, ρε Τειρεσία τι μου έκανες...)
το χωριό του Αι Βασίλη (ξέρετε πόσο χοντρά τα κονομάει τα χριστούγεννα;)
το χιτώνιο του Κύριου Ιησού ημών Χριστού από τους σχισματικούς του Βατικανού
τα κεφάλια όσων διαφωνούν με τα ΄δικαια του έθνους
Την Γκουαδελαχάρα (δεν ξέρω που έιναι αλλά μου αρέσει το όνομα. με ρελαξάρει)

Επίσης θα πρέπει να κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος για να σταματήσει επιτέλους το πρόβειο γιαούρτι να έχει πέτσα (μπλιάχ!)

Αφιερωμένο σε όσους θεωρούν ότι το τροκτικό κάνει δημοσιογραφία.

maratsfanta, τώρα φαίνεται ότι εσύ εκνευρίστηκες. Γιατί??? Φαίνεται κι εσείς οι οικολόγοι ενταχθήκατε τελικά στο πρασινοκοκκινομπλε σύστημα.
Και το τρωκτικό κάνει πολύ καλύτερη δημοσιογραφία από τους όψιμους οικολόγους των καναλιών. Να είσαι σίγουρος.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 50 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: