neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 22, 2009 6:10 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Προς lestat: Εύχομαι ολόψυχα γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση. Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατό, και πιο έμπειρο να αντιμετωπίσουμε αυτά που έπονται. Είμαι σίγουρος ότι γρήγορα θα μας γράψεις ότι όλα είναι καλύτερα από πριν!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 22, 2009 7:39 am 
Χωρίς σύνδεση

Είμαι ξύπνιος από τις 5 το πρωι και μόλις γυρισα απο το σφραγισμένο γραφειο μου με κατι έγγραφα που μπόρεσα και πήρα

4 το μεσημέρι στο Κάραβελ θα υπάρξει συνέχεια και εξελίξεις
Για ότι ακουστεί από δω και στο εξής να έχετε υπόψη ότι θα είναι ένα θέμα που θα συζητείτε δεκαετίες στην Ελλάδα

Το θέμα με την ΑΣΠΙΣ δεν τελείωσε. Η υπόθεση αρχίζει και μυρίζει άσχημα, για όποιες εξελίξεις θα σας ενημερώσω άμεσα

το μονο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμη είναι ότι χτες το βράδυ παίχτηκε ένα απίστευτο θρίλερ για χαρτοφυλάκια αξίας 8 δις ευρώ (απο ασφαλιστικά μέχρι real estate)

may you live in interesting times λεει πανω κατω ένα αρχαίο κινέζικο γνωμικό φίλε alone, σε ευχαριστώ πολυ για την συμπαράσταση του

(διάβασα σήμερα το πρωί το άρθρο του Μαυρίδη και ειλικρινά στενοχωρήθηκα, από όλους τους άλλους εκεί μέσα επειδη ειναι αδαής το πέριμενα, όχι όμως και την προσέγγιση του Μαυρίδη στο θέμα)

την καλημέρα μου

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 22, 2009 8:30 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό κουράγιο και δύναμη αγαπητέ Lestat....Μη τα βάζεις κάτω και στο τέλος θα δικαιωθείς.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 22, 2009 10:27 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Ο lestat οτι ειχε να γραψει...τογραψε ΚΑΘΑΡΑ την Παρασκευη..
με το ΠΟΥΛΑΩ ΑΣΠΙΣ

Κατα τα υπολοιπα..μια χαρα θα παει ,ειμαι σιγουρος!!

Υγεια να υπαρχει,,ολα τα αλλα ερχονται...

Αλλωστε προσωπικα νομιζω αντιθετα, οτι προεκλογικα μονο ντομινο δεν θα σημειωθει!!!
θα βρουνε τους τροπους ,θα δειτε!!

Να επαναλαβω,,,ασχετα απο βραχυδιακυμανσεις..η ταση ειναι ανοδικη..

Το τι θα κανει[σαν κατευθυνση γενικοτερη]
το κατευθυνομενο ΧΑ μονο απο τις εγχωριες καταστασεις δεν εξαρταται!!

Αν ηταν ετσι θαχαμε φτασει ανετα στον μονοψηφιο δεικτη..
που εβλεπαν οι Κασσανδρες τον Απριλη

ΟΛΑ εξαρτωνται απο το εξωτερικο και την δυναμη της ανακαμψης εκει

Την Καλημερα μου..

Αυτα εγραφα ΧΘΕΣ βραδυ...

Η κινηση του Χρηματιστηριου μας εξαρταται αποκλειστικα σχεδον απο τον ξενο παραγοντα..

Ελπιζω σημερα κιολας ναναι κατανοητο αυτο..

Οσο για τις μετοχες χωρις ξενους δερβεναγες πισω τους,εχουν καταληξει ακριβως εκει που προσταζει η εγχωρια ψυχολογια και σε δεικτη που θαταν και τα υπολοιπα αν ολα εξαρτωταν απο τις διαθεσεις των εγχωριων..

ΟΧΙ δεν ειναι ολη η περιφερεια γεματη σαπακια...εκει καταληγουν[στον πατο] και τα χλωρα,αφου η διαθεση η και η δυνατοτητα αν θελετε επενδυτικου ρισκου απο τους εγχωριους εκτος απο μηδενικη ,ειναι και βαθια κερδοσκοπικη..

Ποτε να πουλησουμε???χθες αν γινεται!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 22, 2009 10:36 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

maroulahat έγραψε:
Φίλε Verdadeiro καλησπέρα.

Εξαφανίστηκα τόσο καιρό, ελέω ΟΤΕ. 'Επεσε ένας κεραυνός κοντά στο σπίτι μου και μου έκαψε όλες τις συσκευές που ήταν συνδεμένες στο δίκτυο του ΟΤΕ. Και επειδή ζούμε σε μια χώρα όπου τα δικαιώματα των πολιτών είναι μόνο στα χαρτιά, φυσικά δεν βρήκα άκρη για τη ζημία που έπαθα και που μου ήρθε μέσα από το δίκτυό τους. Τελος πάντων, ψυχραιμία και καλή καρδιά και λεφτά να έχουμε να πληρώνουμε την καφρίλα κάποιων.

Μόλις ξαναοργανώθηκα, διάβασα όλα τα επεισόδια που έχασα από τις παραινέσεις και τις συμβουλές σου. Θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι πούλησα την μισή μου θέση στην ΕΤΕ στα 23.80 και επειδή δεν άντεξα την ξαναγόρασα στα 22.20. Έχω την αίσθηση ότι τα παλληκάρια δεν σκοπεύουν να την αφήσουν πιο κάτω από τη συσσώρευση τιμών που έχει κάνει εδώ και 3 εβδομάδες. Τέλος πάντων, αντιλαμβάνομαι το κόλλημά μου με τη μετοχή, αλλά βλέπεις είναι τρελλές οι αποδόσεις που έχω μέχρι σήμερα.

Θα παρακαλούσα για τον όπως πάντα αντικειμενικό σχολιασμό σου. Επίσης, θα ήθελα μια διευκρίνηση σχετικά με την τιμή αύξησης που έγραφες ότι μπορεί να θεωρηθεί ως τιμή στόχος στην περίπτωση που πέσει.

Εύχομαι να είσαι καλά.

Αγαπητη Μαρουλα..

Την ωρα της τραπεζικης υπερβολης,πριν κατι βδομαδες σημειωσα

Την ωρα που πανω απο τα 24 μειωσα θεση στην πολυαγαπημενη μου ΕΤΕ το ιδιο!!

Και το εκανα live οχι εκ των υστερων οπως κανουν καποιοι και καλα ειδημονες στα τεχνικα

Για την επαναγορα κοντα στα 21 [τιμη προηγουμενης αυξησης]
επισης το σημειωσα..οπως και την σημασια του 21

μηνες πριν!!

Οπως και η τωρινη κινηση χρωσταει κορυφη ψηλοτερα!!

Θα μας βοηθησουν οι αμετανοητοι σορτακηδες σε αυτο,που εσπευσαν να προεξοφλησουν πολλα ασχημα με τις εξελιξεις στην Ασπις που νομιζω θαχουν απροσμενη ευχαριστη εξελιξη ;)

Οσο για την κινηση της ΕΤΕ τα ματια σου στο ταμπλο και στην επομενη Πεμπτη1 Οκτωβριου.που ξεκινα το μεγαλυτερο roadshow στο Λονδινο που εχουν κανει ποτε Ελληνικες Εταιρειες με την συμμετοχη 800 :shock: πανισχυρων διαχειριστων και με την ΕΤΕ επικεφαλης..

π.σ.
Εδω και λιγες μερες εχω παντως επικεντρωθει μετα το πακετο στα 9.55 κυριως στην Ευρομπανκ

Εχω εξηγησει το γιατι..

Η ΜΑΡΦΒ και σημερα συνεχιζει την κινηση που ...χρωστουσε ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 22, 2009 11:32 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπέρα αγαπητέ Verdadeiro

Όπως πάντα γρήγορος και ουσιαστικός.
Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις. Θα ακολουθήσω τις παραινέσεις σου.

Φιλικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 22, 2009 11:52 am 
Χωρίς σύνδεση

ΦΙΛΕ VERD ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΑΡΦΒ Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ? EYXAΡΙΣΤΩ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 22, 2009 12:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

exw thn entipwsi pws o omilos marfin tha prwtagwnistisei apo dw kai pera kai eidika teleutaia einai poli pio zwiri i mig pisteyw thema xronou to spasimo twn 3 eyrw

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 22, 2009 1:51 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

maik1967 έγραψε:
ΦΙΛΕ VERD ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΑΡΦΒ Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ? EYXAΡΙΣΤΩ

Οπως ειδες φιλε μου,,,τα ψηλα του Ιουνη[συνυπολογιζοντας τα 15 λεπτα μερισμα] ΗΔΗ τα βρηκε!!

Την τιμη στοχο[αλα Μαρινη :D ] σε δαυτην
στην εχω γραψει εδω και κανα μηνα,ετσι δεν ειναι???

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 22, 2009 2:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Ένεση ρευστότητας ύψους 10 δισ. ευρώ προτίθεται να χορηγήσει στην αγορά άμεσα η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, δανειζόμενη για να εξοφλήσει τις οφειλές του Δημοσίου προς τις επιχειρήσεις, ενώ την ίδια στιγμή προωθεί τη φορολόγηση κερδών από μετοχές και ομόλογα με ενιαία προοδευτική κλίματα για τα φυσικά πρόσωπα.

Η εκπρόσωπος του τομέα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ κ. Λούκα Κατσέλη, σε ομιλία που πραγματοποίησε χθες ενώπιον επιχειρηματιών, χρηματιστών και διαχειριστών, δήλωσε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει να εξοφλήσει άμεσα τις οφειλές του Δημοσίου προς τρίτους ύψους περίπου 10 δισ. ευρώ.

"Το Δημόσιο αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο μπαταχτσή της αγοράς", δήλωσε η κ. Κατσέλη η οποία συμπλήρωσε "είναι καλύτερο να δανειστούμε τώρα που οι αγορές ομολόγων επιτρέπουν φθηνό δανεισμό και να ενισχύσουμε άμεσα τη ρευστότητα της αγοράς παρά σε μερικούς μήνες".

Σημειώνεται ότι τα "φέσια" του Δημοσίου προς τις επιχειρήσεις (φαρμακευτικές, κατασκευαστικές, εταιρίες του δημόσιου τομέα) ξεπερνούν, όπως έχει καταγράψει το Euro2day, τα 9 δισ. ευρώ, κεφάλαια που λείπουν από την αγορά, πιέζοντας ασφυκτικά τη ρευστότητα σε πολλές επιχειρήσεις και σε κλάδους.

euro-today

Αν και δεν μου αρεσουν τα πολιτικα,,,τουτο εδω αν ισχυσει στα αληθεια,,μπορει να ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ κυριολεκτικα πολλα δεδομενα για Εταιρειες,
ισως και για ολοκληρους κλαδους..

Ακομα και δεν ειναι αληθεια παντως,θα ισχυσει ο νομος της προεξοφλησης

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 180 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: