neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 21, 2009 7:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

kαλησπέρα φίλε μου Lestat
Ξέρω ότι τα λόγια αυτές τις ώρες ακούγονται κούφια , προσπάθησε να δεις τα πράγματα λίγο ψύχραιμα .
Μην το βάλεις κάτω
Αφου έχεις την υγεία σου πιστεύω ότι τα πράγματα θα φτιάξουν.
Έχω πολύ καιρό να γράψω κάτι, λόγω σοβαρότατου προβλήματος υγείας αν και κάποιες φορές έμπαινα στο site διάβαζα τα γραφόμενά σου.
Και σήμερα δεν θα έγραφα αν δεν έβλεπα αυτό.
Οπλίσου με επιμονή και επιμονή και σύντομα να μάθουμε ευχάριστα νέα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 21, 2009 7:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ένα μεγάλο λυπάμαι για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική αγορά.
Τώρα δεν είναι καιρός να μιλάμε για συμβόλαια και μετοχές εταιριών αλλά ένα
LESTAT ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ
είσαι αρκετά δυνατός και όσα αναφορά για τις επιλογές στο ΧΑΑ όλοι μας αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας.

φιλικά Βασίλης

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 21, 2009 7:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Ο lestat οτι ειχε να γραψει...τογραψε

Κατα τα υπολοιπα..μια χαρα θα παει ,ειμαι σιγουρος!!

Υγεια να υπαρχει,,ολα τα αλλα ερχονται...

Αλλωστε προσωπικα νομιζω αντιθετα, οτι προεκλογικα μονο ντομινο δεν θα σημειωθει!!!
θα βρουνε τους τροπους ,θα δειτε!!

Να επαναλαβω,,,ασχετα απο βραχυδιακυμανσεις..η ταση ειναι ανοδικη..

Το τι θα κανει[σαν κατευθυνση γενικοτερη]
το κατευθυνομενο ΧΑ μονο απο τις εγχωριες καταστασεις δεν εξαρταται!!

Αν ηταν ετσι θαχαμε φτασει ανετα στον μονοψηφιο δεικτη..
που εβλεπαν οι Κασσανδρες τον Απριλη

ΟΛΑ εξαρτωνται απο το εξωτερικο και την δυναμη της ανακαμψης εκει

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 21, 2009 7:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

lestat μη μασάς !!!! έχεις καλή προυπηρεσία, σές το σα διάστημα χαλαρωσης

Σχετικά εμ τους ασφαλισμένους, χωρίες να είμαι 100% σίγουρος έχω ακούσει ότι για τις επόμενες 30 μέρες καλύπτονατι απο το επικουρικό, οπότε εχουν και 30 μερες περιθώριο να πάνε σε άλη εταιρεία.

Τώρα όσοι περιμένουν λεφτά απο την εταιρεία ..... λογικά ισχύει ο εμπορικός νόμος, ο καθένας στη σειρά του

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 21, 2009 7:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φίλε Lestat…Είσαι Άνθρωπος..Σωστός!

Είμαι σίγουρος πως όλα θα σου πάνε καλά.

Κουράγιο και καλή συνέχεια.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 21, 2009 8:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αγαπητέ Lestat,

λυπήθηκα από την καρδιά μου για τα νέα σου. Προσπάθησε να δεις το γεγονός, ως μια ευκαιρία για να οργανωθέίς σε ένα άλλο επίπεδο. Γνωρίζω καλά, ότι είναι δύσκολη η προσαρμογή σε νέες συνθήκες που προκύπτουν ξαφνικά. Σου έχω εμπιστοσύνη -αν και δεν σε γνωρίζω- γιατί τα γραπτά σου δείχνουν άνθρωπο σοβαρό, συνετό και έμπειρο. Είμαι σίγουρη ότι θα τα κατάφέρεις, "βουτώντας" στην εμπειρία σου και ανασύροντας μνήμες από άλλες περιόδους κρίσης που βίωσες.

Καλό κουράγιο. Η σκέψη μας είναι μαζί σου.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 21, 2009 8:13 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Κατά 1,522 φορές υπερκαλύφθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Alapis με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, ανακοίνωσε η εταιρία.

Αναλυτικά η Alapis γνωστοποιεί, ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κατά €294.180.066 με καταβολή μετρητών, δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων της και την έκδοση 980.600.220 νέων κοινών αύλων ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών ονομαστικής αξίας €0,30 η κάθε μία και τιμή διάθεσης €0,46 για κάθε μία Νέα Μετοχή, η οποία αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας στις 05.08.2009 και πραγματοποιήθηκε από τις 04.09.2009 έως και τις 18.09.2009, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και με την καταβολή συνολικά €451.076.101,20.

Συγκεκριμένα, η Αύξηση υπερκαλύφθηκε κατά 1,522 φορές περίπου, αφού η ζήτηση από τους επενδυτές ανήλθε σε 1.492.628.642 από τις Νέες Μετοχές. Οι εγγραφές από τους παλαιούς μετόχους και τους αποκτήσαντες δικαιώματα προτίμησης κατά την περίοδο διαπραγμάτευσής τους κάλυψαν κατά ποσοστό περίπου 99,46 % την Αύξηση με την καταβολή συνολικού ποσού €448.638.495,88, που αντιστοιχεί σε 975.301.078 Nέες Μετοχές, ενώ 5.299.142 από τις Νέες Μετοχές έμειναν αδιάθετες.

Κατά την προεγγραφή εκδηλώθηκε από Δικαιούχους υπερβάλλουσα ζήτηση και συγκεκριμένα για 517.327.564 από τις Νέες Μετοχές, που αντιστοιχούν σε υπερκάλυψη των Αδιάθετων Μετοχών κατά περίπου 97,625 φορές και διαμορφώνουν το ποσοστό ικανοποίησης των προεγγραφών σε ποσοστό περίπου 1,024%.

Το τελικό ποσοστό κάλυψης της Αύξησης ανέρχεται σε 100%, το δε συνολικό ποσό των αντληθέντων κεφαλαίων σε €451.076.101,20. Κατόπιν των ανωτέρω, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας αυξήθηκε κατά €294.180.066 με την έκδοση των Νέων Μετοχών.

Η διαφορά από την έκδοση των Νέων Μετοχών υπέρ το άρτιο συνολικού ποσού €156.896.035 άγεται σε πίστωση του λογαριασμού Ιδίων Κεφαλαίων «Διαφορά από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο». Έτσι, το μετοχικό κεφάλαιο της Alapis θα ανέρχεται πλέον σε €588.360.132, διαιρούμενο σε 1.961.200.440 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας €0,30 η κάθε μία.

Ενδιαφεροντα νεα ;)

π.ς.
Παιδια μια χαρα ειναι!

Με τις γνωσεις του θα βρει γρηγορα δουλεια!!

Παντως ειναι πραγματικα συγκινητικο το ενδιαφερον ολων σας..

Νομιζω δινουμε μαθηματα ανθρωπιας και συμπεριφορας..

Αισθανομαι χαρουμενος πολυ ,που συμμετεχω σε ενα forum γεματο ευαισθησια και λεβεντια..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 21, 2009 8:22 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε Verdadeiro καλησπέρα.

Εξαφανίστηκα τόσο καιρό, ελέω ΟΤΕ. 'Επεσε ένας κεραυνός κοντά στο σπίτι μου και μου έκαψε όλες τις συσκευές που ήταν συνδεμένες στο δίκτυο του ΟΤΕ. Και επειδή ζούμε σε μια χώρα όπου τα δικαιώματα των πολιτών είναι μόνο στα χαρτιά, φυσικά δεν βρήκα άκρη για τη ζημία που έπαθα και που μου ήρθε μέσα από το δίκτυό τους. Τελος πάντων, ψυχραιμία και καλή καρδιά και λεφτά να έχουμε να πληρώνουμε την καφρίλα κάποιων.

Μόλις ξαναοργανώθηκα, διάβασα όλα τα επεισόδια που έχασα από τις παραινέσεις και τις συμβουλές σου. Θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι πούλησα την μισή μου θέση στην ΕΤΕ στα 23.80 και επειδή δεν άντεξα την ξαναγόρασα στα 22.20. Έχω την αίσθηση ότι τα παλληκάρια δεν σκοπεύουν να την αφήσουν πιο κάτω από τη συσσώρευση τιμών που έχει κάνει εδώ και 3 εβδομάδες. Τέλος πάντων, αντιλαμβάνομαι το κόλλημά μου με τη μετοχή, αλλά βλέπεις είναι τρελλές οι αποδόσεις που έχω μέχρι σήμερα.

Θα παρακαλούσα για τον όπως πάντα αντικειμενικό σχολιασμό σου. Επίσης, θα ήθελα μια διευκρίνηση σχετικά με την τιμή αύξησης που έγραφες ότι μπορεί να θεωρηθεί ως τιμή στόχος στην περίπτωση που πέσει.

Εύχομαι να είσαι καλά.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 21, 2009 10:19 pm 
Χωρίς σύνδεση

Lestat έγραψε:
Να στε καλά ρε παιδιά, ευχαριστώ δια καρδίας
ειλικρινά και μέσα απο τη ψυχή σας λέω, ότι μέχρι πέμπτη βράδυ στο γραφείο, ήμουν σιγουρος οτι το καράβι είχε σωθεί

τιποτα άλλο παρά ένα συγγνώμη προς τους πελάτες ασπις και κομμερσιαλ και τζενεραλ από ένα πρωην στέλεχος της εταιρίας, αλλά να ξέρει ότι συμπάσχω μαζί τους

προσπάθησα να γραψω τι συμβαινει στο capital σε ενα άρθρο ακριβός αλλά οι αλητήριοι εκεί μου διέγραψαν τα μηνυματα

δεν ξέρω τι άλλο να πω παρα ευχαριστώ ρε παιδιά για τις ευχές σας

Φιλε Lestat ευχομαι απο καρδιας καλη συνεχεια,καθε εμποδιο για καλο...

το capital εχει μετατραπει σε στρατοπεδο,κριμα...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 22, 2009 1:57 am 
Χωρίς σύνδεση

Ειλικρινα και από βαθους καρδιας σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ για τα καλά σας λογια

οι ευχές σας, παρακαταθήκη μου και χαίρομαι ιδιαίτερα :)

ευχαριστώ!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 173 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: