neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Δρ. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 18, 2013 9:55 am 
Χωρίς σύνδεση

Το πανηγύρι ίσως να είναι μακρύ...

Αλλά..

εγώ βλέπω να γίνεται της κακομοίρας..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 18, 2013 11:15 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

mirabilis έγραψε:
Το πανηγύρι ίσως να είναι μακρύ...

Αλλά..

εγώ βλέπω να γίνεται της κακομοίρας..

Δεν εισαι ο μονος που τα βλεπει ετσι,,,οι περισσοτεροι μικροεπενδυτες βλεπουν κοντα&πολυ αργα,,,
(με το συμπαθειο)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 18, 2013 1:46 pm 
Χωρίς σύνδεση

και προπαντων... οι κλέφτες, θα τριβουν τα χέρια τους.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 18, 2013 5:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Μεχρι αυτη τη στιγμη ο dow δειχνει αξιοπρεπη συμπεριφορα με ολα αυτα που συμβαινουν στην Κυπρο και ΕΕ,,,
Ας μην ξεχναμε ολα αυτα μετα απο αλλεπαλληλα ιστορικα,,,

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 19, 2013 8:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πάντως μετά από αυτό που γίνεται με την Κύπρο ελπίζω να μην βγει κανείς και πει ότι η ΕΕ και γενικότερα η Τρόικα έχει σχέδιο. Μη γινόμαστε και ξεφτίλα δημοσίως. Ας τα υποστηρίζουμε αυτά σε πμ. Και ο DOW ξέρει πολύ καλά που πάει το πράγμα, γι αυτό έχει αξιοπρεπή συμπεριφορά. Δεν τον αγγίζει το ζήτημα. Ο ξένος αχυρώνας που φλέγεται είναι πολύ μακριά από το να επηρρεάσει τον δικό του.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 19, 2013 9:02 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

fufutos έγραψε:
Πάντως μετά από αυτό που γίνεται με την Κύπρο ελπίζω να μην βγει κανείς και πει ότι η ΕΕ και γενικότερα η Τρόικα έχει σχέδιο. Μη γινόμαστε και ξεφτίλα δημοσίως. Ας τα υποστηρίζουμε αυτά σε πμ. Και ο DOW ξέρει πολύ καλά που πάει το πράγμα, γι αυτό έχει αξιοπρεπή συμπεριφορά. Δεν τον αγγίζει το ζήτημα. Ο ξένος αχυρώνας που φλέγεται είναι πολύ μακριά από το να επηρρεάσει τον δικό του.

Ο dow καθως και το $$$ ειναι καταφυγιο σε αυτες τις δυσκολες στιγμες που ερχονται,,,

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 19, 2013 9:22 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγώ πιστεύω ότι είναι το χειρότερο καταφύγιο. Μάλλον δεν έχει μεγάλο μέλλον. Άρχισε να φτάνει η ίσως είναι ήδη στο ζενίθ του. Το μεγάλο μπαμ, μετά τα γεγονότα της Κύπρου θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα. Από όλες τις απόψεις. Από οικονομικά μέχρι γεωπολιτικά. Τα πάντα θα αλλάξουν και είναι άγνωστο το πόσο απότομα θα γίνει. Αλλά θα είναι πολύ απότομα, σίγουρα. Και δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει να μπει κάποιος τώρα στον DOW με τίποτα αγορές long term. Εγώ το βλέπω παρακινδυνευμένο εκτός αν είναι καθαρό trading και μάλιστα περιορισμένο. Έχει πολύ καιρό που ο DOW έπρεπε να αρχίσει να σκοντάφτει. Κι αντί αυτού, συνεχίζει δίνοντας της εντύπωση ότι είναι θωρακισμένος. Ε..., μη μου πεις ότι πιστεύεις πραγματικά ότι είναι τόσο θωρακισμένος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 19, 2013 9:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

fufutos έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι είναι το χειρότερο καταφύγιο. Μάλλον δεν έχει μεγάλο μέλλον. Άρχισε να φτάνει η ίσως είναι ήδη στο ζενίθ του. Το μεγάλο μπαμ, μετά τα γεγονότα της Κύπρου θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα. Από όλες τις απόψεις. Από οικονομικά μέχρι γεωπολιτικά. Τα πάντα θα αλλάξουν και είναι άγνωστο το πόσο απότομα θα γίνει. Αλλά θα είναι πολύ απότομα, σίγουρα. Και δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει να μπει κάποιος τώρα στον DOW με τίποτα αγορές long term. Εγώ το βλέπω παρακινδυνευμένο εκτός αν είναι καθαρό trading και μάλιστα περιορισμένο. Έχει πολύ καιρό που ο DOW έπρεπε να αρχίσει να σκοντάφτει. Κι αντί αυτού, συνεχίζει δίνοντας της εντύπωση ότι είναι θωρακισμένος. Ε..., μη μου πεις ότι πιστεύεις πραγματικά ότι είναι τόσο θωρακισμένος.

Aγαπητε μου fufutos,με το συμπαθειο αλλα βλεπεις το δεντρο και οχι το δασος(κοντοφθαλμα)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 20, 2013 8:23 am 
Χωρίς σύνδεση

XarisPall έγραψε:
Aγαπητε μου fufutos,με το συμπαθειο αλλα βλεπεις το δεντρο και οχι το δασος(κοντοφθαλμα)

Διόλου απίθανο..... Όμως, εγώ, σκέφτομαι και εκείνη την περίπτωση στην οποία σε όλο το δάσος έχει απομείνει μόνο ένα δέντρο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 20, 2013 6:47 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Dystyxvs den yparxei oyte kan stoixeivdes xrhmatisthriakh paideia,,,gi ayto o mikroependyths will always be lower,,,,

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: