Σήμερα το πρωί, 7:30, ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΕΠΕΙΑ η οποία αφού εξέτασε όλα τα δεδομένα αποφάσισε να ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας πέντε εταιρειών.
Πρόκειται για τις εταιρείες ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ, ΑΣΠΙΣ ΑΕΑΖ, General Union, General Trust και Σκούρτης.
Η απόφαση κοινοποιήθηκε στον υπουργό οικονομίας και οικονομικών οποίος την αποδέχτηκε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μία εγγυητική επιστολή της HSBC Αγγλίας που κατατέθηκε από τον Π. Ψωμιάδη στην επιτροπή αποδείχτηκε από την τράπεζα της Ελλάδος ότι ήταν… Πλαστή!
Η τράπεζα της Ελλάδος επικοινώνησε με την HSBC Αγγλίας και αφού βεβαιώθηκε ότι ήταν πλαστή, την ανακοίνωσε γραπτώς προς την ΕΠΕΙΑ.
Παραταύτα, αν οι εταιρείες καταθέσουν τα απαιτούμενα κεφάλαια εντός δύο μηνών, ο υπουργός ανακαλεί την ανάκληση της άδειας.
Απίστευτα και όμως αληθινά.
Η ΕΠΕΙΑ έστειλε μήνυμα προς τις εταιρείες ότι δεν θα δεχθεί την αποδοχή των χαρτοφυλακίων ασφάλισης αυτοκινήτων από άλλες εταιρείες όπως έγινε με την ΕΓΝΑΤΙΑ, Le Monde, και EOS.
Πλαστη επιταγη???
Αν ειναι αληθεια αυτο..μερικοι ανθρωποι εχουν χασει καθε ιχνος αξιοπιστιας!!
Ειναι και απο τους λογους που παντα υποστηριζω οτι ειναι καλο να εξεταζουμε και το managemend περα απο τα θεμελιωδη..