Παράθεση:
Το πραγμα ειναι απιστευτα μπερδεμενο,σε σχεση με το ΠΟΤΕ τελικα θα αρχισει να αποδιδει καρπους το πολυδαιδαλο των επενδυσεων της..
Ολυμπιακη..μπαινει νομιζω ισολογισμο 9μηνου,μπερδευοντας περισσοτερο τα πραγματα..
Για αυτο αλλωστε και εκεινες τις μερες.με ικανοποιητικο παντως κερδος[μια που την αγορασα στα πολυ χαμηλα του Μαρτη,,την αντιμετωπισα με σαφη διαθεση trading πλεον..
Εντελως τεχνικα η ζωνη του 2.60-2.70 δινει αντιδραση..
Νομιζω το road-show του Οκτωβρη στο Λονδινο,θα ξεκαθαρισει τα πραγματα..
όντως το πραγμα εκεί είναι πολύπλοκο. Να συμπληρώσω σε αυτά που είπε και ο Βαγγέλης τα εξής. Πρόκειται για έναν όμιλο (αν εξαιρέσεις την βιβάρτια) που είναι αμιγώς εσωστρεφής. τι θέλω να πω, η εξαγωγική του δραστηριότητα δεν στηρίζει ένα αξιοπρόσεκτο κομμάτι του συνολικού της τζίρου (πλην βιβαρτια). Με λίγα λόγια δεν ειναι ΦΡΙΓΟ, ΤΙΤΑΝΑΣ, 3Ε, ΚΡΕΤΑ
Το οποίο σημαίνει ότι εξαρτάται πάρα πολύ από την κατάσταση στην ελλάδα, με ότι αυτό σημαίνει (για αυτο κ ο "υπηρέτης" κόπτεται τις περισσότερες φορές περί διαφάνειας)
Για τα ΕΛΠΕ συμφωνώ απολυτως με βαγγέλη και μάλιστα θεωρώ ότι είναι πιο δεμένη σε όποιο πολιτικό άρμα πολύ περισσότερο απο ΜΟΗ
Απλά θα σας πω το παρακάτω παράδειγμα
προσφατα τα ελπε κάναν εναν διαγωνισμό για πολλές θέσεις (μηχανικους, οικονομικους, διοικητικους, εσωτερικους ελεγκτές κλπ)
ετυχε να συμμετέχω στο διαγωνισμό και από τα 300+ ατομα στην ειδικότητα μου να έρθω 4ος. Θα πέρναν 5 άτομα στη συγκεκριμένη ειδικότητα. Τελικά πήραν 3 εκτός διαδικασίας
τελικά αυτό που έμαθα ήταν ότι τα περισσότερα άτομα τα πήραν εκτός διαδικασίας, όπως μου είπαν.
Δηλ σκασαν ένα σωρό λεφτά σε εξωτερικο συμβουλο, να φτιάξουν τα τεστ, να φτιάξουν ψυχομετρικά να κάνουν συνεντεύξεις, να δώσουν άλλα λεφτά μετά για την αξιολόγηση σε εξωτερικό σύμβουλο και τελικά πήραν...εκτός διαδικασίας (το οποιο σημαινει με κομματικα κριτηρια)
αυτο ως παραδειγμα
και κάτι τελευταίο
παρατηρώ τόσο στο capital όσο και στο reporter αλλά και στο fmvoice να έχουν λάβει φανερή πολιτικη χροια
καλά το fmvoice το γνωρίζαμε
το capital ομως διατείνεται ότι είναι αντικειμενικό? τι τον έπιασε εκει τον μαυριδη και την συμμορία του ξαφνικά? κωλοπιλάλα? σήμερα υπερασπίζεται τις τράπεζες... τους νομιμους τοκογλύφους δηλαδη. ναι ειπαμε και μεις το παιζουμε το παίγνιο του χρηματιστηρίου, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε να βλέπουμε πέρα από την μύτη μας τι γίνεται δεν κάναμε την μαλακία άποψη..σορυ κι ολας