Μια που ο φιλος μας ο trader με ρωτα για νεες μετοχες συνεχως[ειναι στο αεανο κηνυγι του γρηγορου!!]
με καταστροφικες λογικα συνεπειες για την τσεπη του!!
Θυμαμαι πριν λιγους μηνες με ποσο περισο παθος μου μιλουσε για την ΜΛΣ στο 1 ευρο...τον ενθαρυνα λεγοντας του οτι ειναι καλη επιλογη...
Λιγο αργοτερα με μικρο κερδος..επειδη...βαρεθηκε την πουλησε,,,ενω εβλεπε τα ..2 ευρω και τογραφε κιολας με παθος θυμαμαι!!
Λιγους μηνες μετα η μετοχη ,πλησιαζει οντως τα 2 ευρω
Στεναχωριεμαι...που πια δεν με ρωτα???
Τελος παντων...ταπαμε..ο καθεις και η τακτικη του...
Νομιζω βαρεθηκε να περιμενει τους,,,στρατηγικους και με ρωτα για ΣΕΛΜΑΝ
Εδω το πραγμα εχει ενδιαφερον...ζημιογονος μεν,με τεραστια περιουσια δε[λιμανι,ακινητα κλπ]
Οσοι εγκαιρα το ειδαν[για σου KARBY XRATE φιλοι μου]
ηδη γραφουν τεραστια κερδη!!απο τα 0.12

που ειχε καταληξει
Τα σεναρια εξαγορας της πολλα...
ευχομαι για τους μετοχους της,να καταληξει σε Δημοσια πολυ ψηλοτερα το πραγμα,οπως δικαιως ευχονται!!
Παντως συνηθως βρισκουν τροπους τους μικρομετοχους να τους ριχνουν,
μεσω Α.Μ.Κ. σε τετοιες περιπτωσεις...λιγη προσοχη δεν βλαπτει..
και μονο ο μεγαλομετοχος να ωφελειται τελικα!!
Να κοιταξτε προχθεσινη ανακοινωση
10/09/2009
ΣΕΛΜΑΝ ΕΛΛΗΝΟΕΛΒΕΤΙΚΗ ΒΙΟΜ. ΕΠΕΞ. ΞΥΛΟΥ Α.Ε.
Γνωστοποίηση διενέργειας συναλλαγών
Η ΣΕΛΜΑΝ ΕΛΛΗΝΟΕΛΒΕΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Α.Ε. (στο εξής η Εταιρεία) γνωστοποιεί, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Ν. 3340/2005 και την απόφαση με αριθμό 3/347/2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ότι το μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κ. Σπυρίδων Γκιόλμας ενημέρωσε την Εταιρεία με την από 9.09.2009 γνωστοποίησή του, ότι στις 8.09.2009 προέβη σε χρηματιστηριακή πώληση 15.000 μετοχών της Εταιρείας συνολικής αξίας ευρώ 10.250.
Αυτος ο Σπυριδων...τοσο ασχετος ειναι και πουλα????
π.ς.
Παραλαυτα μια που ο KARBY εκτος απο φιλος και μελος του Δ.Σ. του ΣΕΔ μου ειναι ιδιατερα αγαπητος σαν ανθρωπος,ευχομαι απο καρδιας τα καλυτερα