shrine έγραψε:
Αφότου διάβασα την 1η σελίδα ανακάλυψα πως ότι είχες πει ξανά έγινε, τέλος πάντων έχουμε γίνει όλοι μας γραφικοί με το να σε ευχαριστούμε.
Σαν εταιρία έχω πληροφορηθεί πως οι εργαζόμενοί της δουλεύουν σαν τα σκυλιά και πως έχει ακόμα να αποδώσει πολλούς καρπούς στην αγορά, αλλά από χρηματιστηριακής άποψης ο ΛΛ είναι όλο φρου φρου και αρώματα αφού θέλει να φαίνεται πως έχει 1000 φάρμακα γενικού εμπορίου από τα οποία μόνο τα 1-2 σε κάθε τομέα είναι νεότερης γενιάς ενώ όλα τα άλλα είναι τριών τεσσάρων χρόνων παλαιάς και out of date, με αποτέλεσμα με τυμπανοκρουσίες να επηρεάζει επενδυτές υπέρ της.
Τώρα τους μεγάλους δεν πρόκειται να τους κοροϊδέψει οπότε και νομίζω πως μόνο όταν μπούνε αυτοί θα έχουμε μια σχετική άνοδο.
την γνώμη σας για το αν και που μπορεί να ανέβει η ΑΛΑΠΙΣ ?? αν θέλετε?
Τώρα για ΓΤΕ πιστεύετε πως υπάρχει περίπτωση να μην κάνει κίνηση?
δεν υπάρχει τράπεζα στην Ελλάδα που να μην έχει διασωθεί παρά τις ζημιές 34,6 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 9,1 εκατ. ευρώ για το 2008.
Εχω επισης γραψει,,καλη Εταιρεια η Αλαπις ,αλλα χρηματιστηριακα ο Λαυρεντης εχει παψει πια να σεβεται τους μικρομετοχους του,τους μακροπροθεσμους
[θελει κουμαντα λοιπον

]
Και πως μπορει αλλωστε να κανει αλλιως με τετοια κεφαλοποιηση και αφου δεν ελεγχει παρα μολις το 10% πλεον,,καθιστωντας εαυτον απλως manager και οχι ιδιοκτητη ,με δυναμη επι της μετοχης
Αρα το τι θα κανει εξαρταται απο τους ξενους δερβεναγες..
Με επιτυχη αυξηση[την θεωρω βεβαια,,εξ ου και το χαμηλο νουμερο για την συμμετοχη και με ενδεχομενη εξαγορα της Σερβικης,,νομιζω θα μπει 20αρη!!!!με οτι αυτο συνεπαγεται
Προσωπικα τοχω αλλωστε γραψει..οτι αγοραζουν τα ξενα μεγαλα πορτοφολια ,μεσω αυξησης[ΕΤΕκλπ] θα συμμετεχω στις τιμες των αυξησεων!!
Την θεωρω συνετη επιλογη..
Οι τυποι προσεχουν πολυ πια ,που και σε ποιες τιμες κατευθυνουν την πολυτιμη ρευστοτητα τους!!
π.ς.
Για ΓΤ ταχω ξαναπει...0.72 η τιμη αυξησης...πολλα αδιαθετα,,,μοιραια ταλαιπωριεται ενα διαστημα..ναι τεχνικα μεχρι 1,20 μπορει να παει
Παντως μακρο...το managemend των Γαλλων,δεν εχει δωσει καλα στοιχεια,για να σκεφτουμε διακρατηση..
Αν τελικα πουληθει,καποτε...αλλη κουβεντα