neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 05, 2009 4:01 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

alonedriver έγραψε:
Καλησπέρα verdadeiro...

Βλέπω ότι δεν πολυ γράφεις πια... Φαντάζομαι να είναι λόγω δουλειάς και όχι συνειδητή επιλογή. Να σου δώσω λοιπόν εγώ την ευκαιρία να τοποθετηθείς για:

1. Την πορεία του 20άρη μέχρι τις εκλογές.
2. Την πορεία των ΕΥΡΩΒ ΜΑΡΦΒ και αν μπορείς να προβλέψεις σημεία εισόδου και εξόδου γι αυτές. Σκέφτομαι κάτω από 9 να ανοίξω μια θέση στην ΕΥΡΩΒ και κάτω από 2,2 στην ΜΑΡΦΒ (να ενισχύσω τη θέση που έχω). Βλέπεις να πηγαίνουν και χαμηλότερα?
3. Στην ΜΟΗ η θέση που άνοιξα δεν πάει και άσχημα αλλά δεν εξελίσσεται όπως περίμενα. Δεν την δίνω όμως είναι συνειδητή επιλογή.
4. Περιμένω στη γωνία ΑΛΦΑ ή ΠΕΙΡ να ανακοινώσουν αύξηση ΑΜΚ. Αν δεν κάνουν κίνηση δεν κάνω κίνηση.
5. Δεν έχω ούτε ένα χαρτί του 40άρη (καλά για 80άρη δεν το συζητώ). Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά τα φοβάμαι πάρα πολύ. Το πρώτο που θα μπω είναι η ΑΛΑΠΙΣ (είπαμε στα 0,5), με έπεισες :)

Ελεύθερα μπορείς να με σχολιάσεις. Η γνώμη σου πολύτιμη.

Παραδοσιακά όταν προκηρύσσονται εκλογές είθισται στο χρηματιστήριο να εκδηλώνονται σημαντικές αναταράξεις, αυξημένη μεταβλητότητα και σε αρκετές περιπτώσεις ανοδική αφύπνιση, έστω και προσωρινή. Στις τελευταίες οκτώ εκλογικές αναμετρήσεις από το 1989 και εντεύθεν η εικόνα του Χ.Α. δείχνει ότι προ των εκλογών καλλιεργούνται προσδοκίες οδηγώντας σε άνοδο, οι οποίες όμως γρήγορα εξατμίζονται οδηγώντας σε πτώση. Δεν αναφερόμαστε στην πρώτη συνεδρίαση μετά την αναγγελία των εκλογών που -σε πολλές περιπτώσεις- φέρνει αρχικά αρνητικό σοκ όπως στη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης, αλλά σ’ ένα εύλογο χρονικό διάστημα δύο μηνών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 5 από τις 8 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις το δίμηνο που προηγήθηκε ήταν ανοδικό για το Χ.Α., σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα με πολύ έντονο τρόπο. Απεναντίας, μόνο σε τρεις περιπτώσεις το δίμηνο που προηγήθηκε των εκλογών ήταν πτωτικό. Στον αντίποδα, μόνο 2 φορές, ο μήνας που διαδέχτηκε την εκλογική αναμέτρηση ήταν ανοδικός, πράγμα που μαρτυρά τον σκεπτικισμό που πάντοτε ακολουθεί τις εκλογές, έως ότου διαλευκανθεί η κατάσταση σε σχέση με την οικονομική πολιτική που θα εφαρμοστεί.
Isotimia .gr

Αυτα τα στοιχεια μια που οπαδος της στατιστικης τεχνικης αναλυσης,
νομιζω ειναι πολυτιμα!!

Οσο για τι δεν γραφω τοσο συχνα..ε το κατα δυναμη ..και φορτο εργασιας ,αλλα και απογοητευσης σχετικης απο τις απειρες ανοησιες που διαβαζω καθημερινα!!

Να φανταστεις μολις σημερα διαβασα στο capital απο τους δυστυχισμενους ,που περιμενουν στρατηγικο μπας και σωθουν απο την χρεοκωπια,
οτι δηθεμου εγω υποστηριξα τον...στρατηγικο της ΑΕΓΕΚ!!!

Αυτα εφη καποιος κυριος Φωτης...το οτι ΠΟΤΕ δεν εχω γραψει κουβεντα για ΑΕΓΕΚ πουθενα,,την θεωρω μαλιστα αισχιστη επιλογη,
φανταζομαι ειναι εκ του περισσου :twisted:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 05, 2009 4:16 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Επιγραμματικα απαντησεις!!

1.
για 20αρη...σχετικη στασιμοτητα,με υποψια υπεραποδωσης για ΟΠΑΠ ΟΤΕ,και μεγαλη κινητικοτητα στην βδομαδα πριν και μετα τις εκλογες!!

Ολα αυτα συνδυασμενα με ξενες Αγορες βεβαια!!

2.

Μαρφβ θεωρω οτι τα ψηλα της δεν ταδαμε ακομα για φετος!!!
ναι κατω του 2.20 νομιζω αγοραζεται

Ευρομπανκ ,,οπως και σε αλλες μεγαλες Τραπεζες τα σχεδια για Α.Μ.Κ. πανε πισω αναγκαστικα..καλο αυτο για βραχυ 8-) γενικοτερα

Για να αναγγελθει τετοια σε αυτην
[νομιζω τελευταια απο ολες ,μια που θελει πολλα ;)
χρειαζεται τιμη πανω απο 14..οποτε??
παει για 2010 πια

3.
ΜΟΗ καλα κανεις...θα δει ψηλοτερα νουμερα στα σιγουρα,με υπομονη

Ειχα γραψει τεχνικα για δαυτην προ ημερων..δικαιωθηκα πληρως,για οσους εκαναν τον κοπο να τα διαβασουν

4.
Αλφα -Πειραιως ,,οι αυξησεις τους πανε πισω..

Οι εκλογες χαλασαν τα σχεδια του μπαρμπα Γιαννη..ηταν ετοιμος!!!

Οποτε...υπομονη ...δεν χρειαζονται βιασυνες..καλα τα λες

5.
Επιλεγμενες ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ Εταιρειες και του 40αρη και του 80αρη,ισως και αυστηρα επιλεγμενων μικροτερων παντα ελεγα οτι καλο ειναι να υπαρχουν σε ενα ποσοστο στο χαρτοφυλακιο ενος σωστου επενδυτη

Απο κει και περα ειναι και ζητημα επενδυτικου προφιλ και ρισκου..αν δεν αισθανεσαι ανετα με αυτες ,καλα κανεις και δεν αγοραζεις

Για Αλαπις,,,την γνωμη μου γραφω..τι να σε πεισω?? :D
προς Θεου

Παντως εχω καταγραψει οτι σωστη τιμη αγορας ειναι μεσω δικαιωματων την τελευταια μερα
και οχι μεσω ταμπλο πριν!!!

Αυριο θα εξηγησω αναλυτικα το ΓΙΑΤΙ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 05, 2009 5:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

αγαπητέ verdadeiro,

η εμπειρία σου στον χώρο είναι προφανής και δε αρχίσω να λέω ευχαριστώ ή μπράβο επείδή πέτυχες μία άνοδο ή προέβλεψες την πτώση μιας μετοχής, αυτό όσο μας βοηθάς και γράφεις στο φόρουμ είναι χρήσιμα και ενδεχομένως προσοδοφόρα αλλά είναι το δέντρο και όχι το δάσος.
Άλλωστε κάπου θα πέσεις 100% μέσα και κάπου λιγότερο

Σα ψαράς που είμαι θα θυμίσω ένα κινέζικο ρητό (στο περίπου ;) )

"Αν θες να δώσεις χαρά σε κάποιον για μια στιγμή δως του ένα ψάρι,
αν θες να τον κάνεις ευτυχισμένο για όλη του τη ζωή μάθε του να ψαρεύει"

Το πιο σημαντικό που κάνεις απαντώντας τις ερωτήσεις μας αλλά και αναλύωντας την αγορά,
μας μαθαίνεις να σκεφτόμαστε χρηματιστηριακά :)
Για το τελευταίο, πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από fisherman και Σάβ Σεπ 05, 2009 7:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 05, 2009 6:58 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:

Για Αλαπις,,,την γνωμη μου γραφω..τι να σε πεισω?? :D
προς Θεου

Παντως εχω καταγραψει οτι σωστη τιμη αγορας ειναι μεσω δικαιωματων την τελευταια μερα
και οχι μεσω ταμπλο πριν!!!

Αυριο θα εξηγησω αναλυτικα το ΓΙΑΤΙ

Εννοείται φίλε ότι ΜΟΝΟ την γνώμη σου μας λες. Είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη αν και πόσα χρήματα θα βάλω στην ΑΛΑΠΙΣ. Αν και εταιρεία που δεν την πιστεύω δεν την αγοράζω ποτέ, όσο φτηνή και ευκαιρία να είναι, λέω να δοκιμάσω με λίγα χρήματα περισσότερο για test παρά για κέρδος.

Τώρα όσον αφορά τις διάφορες κόντρες που έχεις με κάποιους... Τα έχουμε πει... Τι σε νοιάζει? Ο καθένας λέει την γνώμη του και ευθαρσώς την υποστηρίζει, στα πλαίσια της κοσμιότητας και της ευγένειας. Επειδή όμως η κοινωνία μας δεν είναι κοινωνία ευγενών (τυπικά και ουσιαστικά) μερικοί έχουν κάνει τις αγορές γήπεδο... Βρίζουν τον διαιτητή την άλλη ομάδα ακόμα και όταν η δική τους ομάδα δεν παίζει καλά. Ε με αυτούς τι να πεις?

Εσύ μας πέρασες την αισιόδοξη αύρα σου... Να στα λέω εγώ αυτά ένας φύσει απαισιόδοξος άνθρωπος? Συνέχισε να αρθρογραφείς διότι είναι πολύτιμη η γνώμη σου και περισσότερο το σκεπτικό σου...

Μέχρι την Τρίτη δεν θα σας ξαναενοχλήσω λόγω προσωπικών θεμάτων... Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία... ;) όσο περισσότεροι τόσο καλύτερο! ;)

Να είστε όλοι καλά ακόμα και χωρίς κέρδη!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 06, 2009 8:27 am 
Χωρίς σύνδεση

fisherman έγραψε:
αγαπητέ verdadeiro,

η εμπειρία σου στον χώρο είναι προφανής και δε αρχίσω να λέω ευχαριστώ ή μπράβο επείδή πέτυχες μία άνοδο ή προέβλεψες την πτώση μιας μετοχής, αυτό όσο μας βοηθάς και γράφεις στο φόρουμ είναι χρήσιμα και ενδεχομένως προσοδοφόρα αλλά είναι το δέντρο και όχι το δάσος.

Το πιο σημαντικό που κάνεις απαντώντας τις ερωτήσεις μας αλλά και αναλύωντας την αγορά,

Φίλτατε Βαγγέλη( Verdradeiro )Κι από μένα είναι πολύ λίγο ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσες γνώσεις σου που μου μετέφερες μέχρι τώρα και ευελπιστώ να συνεχίσεις

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 06, 2009 2:21 pm 
Χωρίς σύνδεση

Παράθεση:
Να φανταστεις μολις σημερα διαβασα στο capital απο τους δυστυχισμενους ,που περιμενουν στρατηγικο μπας και σωθουν απο την χρεοκωπια,
οτι δηθεμου εγω υποστηριξα τον...στρατηγικο της ΑΕΓΕΚ!!!

εδώ, χωρίς να το γνωρίζει ο Βαγγέλης μπορώ να πω τα εξής
ο καθείς σκαρφίζεται ΌΤΙ του κατέβει
το ποιος υποστήριξε τον στρατηγικό της ΑΕΓΕΚ και των θυγατρικών της ειδικά όταν είχαν σκάσει οι επιταγές του Τριανταφύλλου είναι κάτι που το ξέρουν όσοι ασχολούνται με τις κατασκευές και είναι γνωστοί των εταιριών
είναι ο ίδιος άνθρωπος που ανάγκασε τον Χιώνη να πουλήσει τις συμμετοχές του στον Ευκλείδη, είναί ο ίδιος άνθρωπος που...τελοσπαντων ειναι πολυ γνωστός επιχειρηματίας. Το πως το γνωρίζω? έτυχε να δουλεύω στον όμιλο στον οποίο έσκασαν οι επιταγές εκείνη την εποχή μου και με έκθεση είχαμε συμβουλεύσει την εταιρία να τις σφραγίσει κάτι που δεν έκανε με προσωπική πρωτονουλία του βασικού μετόχου ο οποίος αργότερα έκανε και την κρούση στον Μαρούλη όταν και ξεφορτωθήκαν και τον Παπαγεωργίου. Αυτό είναι το στόρυ που έζησα εγώ έως και τον Δεκέμβριο του 2008 που το εζησα απο κοντά

Οποιος ξέρει για τι μιλάω θα καταλάβει και ποιον εννοώ
αυτα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 06, 2009 2:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

εγώ αλλο θέλω να ρωτησω τον αγαπητό Βαγγέλη, ξέρω ότι για λόγους ευθιξίας δεν θα απαντήσει βέβαια

τον γνωστό παπαγαλο-γκουρου-δημοσιογράφο που τα έτρωγε με τις ευλογίες της κυβέρνησης που πέφτει από τις ασφαλιστικές εταιρίες και συγκεκριμένες τράπεζες, τώρα θα τι θα κάνει? θα του φτάνουν τα λεφτά του απ το "λειτούργημα" του? ή πάλι θα στρέφεται σε εταιρίες που ξέρει ότι έχουν πρόβλημα να ζητάει αποδείξεις δαπάνης για να μην γράφει άσχημα?

αντε γιατι μέχρι το τέλος της προεκλογικής αυτής περιόδου θα πέσουν πολλές μάσκες. και όσο πλησιάζει η αυτοδυναμία θα δούμε και το χαα που θά ναι...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 06, 2009 11:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εσύ μας πέρασες την αισιόδοξη αύρα σου... Να στα λέω εγώ αυτά ένας φύσει απαισιόδοξος άνθρωπος? Συνέχισε να αρθρογραφείς διότι είναι πολύτιμη η γνώμη σου και περισσότερο το σκεπτικό σου...

Μέχρι την Τρίτη δεν θα σας ξαναενοχλήσω λόγω προσωπικών θεμάτων... Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία... όσο περισσότεροι τόσο καλύτερο!

alonedriver

H αισιοδοξια ειναι η πηγη της ζωης!!!

Διαβαζα δηλωσεις ενος Αμερικανου μπασκετμπολιστα του Ολυμπιακου,εντυπωσιασμενου απο την θαλασα τον ηλιο της πατριδας ..
ακριβως αυτα..

ειστε τοσο τυχεροι που ζειτε εδω!!καπως ετσι πρεπει ναναι ο παραδεισος!!

Εχουμε προβληματα πολλα ΝΑΙ,αλλα ζουμε σε μια πανεμορφη χωρα...σταματηστε τις μιζεριες ..κοιταξτε μπροστα!!

π.ς.
Καλη επιτυχια φιλε..σε οτι και αν αντιμετωπιζεις..

Νασαι παντα καλα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 06, 2009 11:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

giorgos100 έγραψε:
fisherman έγραψε:
αγαπητέ verdadeiro,

Φίλτατε Βαγγέλη( Verdradeiro )Κι από μένα είναι πολύ λίγο ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσες γνώσεις σου που μου μετέφερες μέχρι τώρα και ευελπιστώ να συνεχίσεις

Φιλοι μου ,σας ευχαριστω..

Ιδιαιτερα στεκομαι στις κουβεντες του fisherman

Ναι....μαθετε να ψαρευετε και θα τα καταφερετε μια χαρα ΠΑΝΤΑ

Το ζητημα ειναι ναχετε σωστη χρηματιστηριακη σκεψη..

Λαθη ολοι κανουμε,αλλα να
τα ποσοστα επιτυχιας ειναι μαζι μας,
οταν η χρηματιστηριακη σκεψη ειναι συνδυαστικη
και οχι μονοτονα τεχνικη ,
οπως κανουν οι περισσοτεροι[ελαχιστες ελπιδες σωτηριας]
η κολλημενοι με τα θεμελιωδη ,με εμμονες [αυτα αλλαζουν!!!]

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 06, 2009 11:52 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

eliza έγραψε:
Επιθυμώ απόψεις για την τοπαρακάτω ανάλυση
http://www.x-hellenica.gr/PressCenter/A ... /1570.aspx

Αγαπητη Ελιζα,χρηματοικονομικα η αναλυση ειναι σωστη..

Ολος ο καπιταλισμος εχει κτιστει με δανεικα!!!

Υπαρχει ενα αμερικανικο ανεκδοτο[εχω ζησει πολλα χρονια εκει]

Τον βλεπεις αυτον??

πριν 10 χρονια δεν ειχε τσιγαρο να καπνισει

Σημερα χρωστα 12 εκκατομυρια δολαρια...εχει 40 χρωστα 52

Δηλ ΠΕΤΥΧΕ στην ζωη!!!
Ο Ενγκελς και ο Μαρξ ειχαν προβλεψει οτι ολο αυτο θαρθει η στιγμη
,που θα καταρρευσει σαν χαρτινος πυργος..

Περασαν πολλα χρονια,αλλα αυτο το συστημα ,με ολους τους ενγενεις του κινδυνους,επικρατησε τελικα!!!

Δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον,,,αλλα μια που εναλακτικη λυση δεν υπαρχει[οσα εκεινοι ευαγγελιζονταν σαν απαντηση,γνωριζεις πως κατεληξαν]
και μια που τα Χρηματιστηρια ειναι η πεπτουσια του Καπιταλισμου,
αναγκαστικα κινουμαστε στα βηματα του και χορευουμε κερδοσκοπωντας στον σκοπο που μας παιζουν...

Η Ιστορια απεδειξε οτι τα οργανωμενα κεφαλαια ,που κινουνται με βαση αυτο το συστημα το μονατεριστικο,βρισκουν παντα τις λυσεις!!

Ειμαι βεβαιος θα το κανουν και τουτη την φορα..

Αλλως δεν θαχε νοημα γενικοτερα ,αν το συστημα καποτε κατερρεε τ,αν ειχαμε μετοχες η χρηματα καταθετικα στις υπερδανεισμενες Τραπεζες ,
οπως σωστα τα λεει ο οικονομολογος

π.ς.
Χρηματιστηριακα μιλαω..οχι πολιτικα ..οκ?

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 62 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: