Παράθεση:
παμε για κάτω πάλι τωρα, το πρωι σπασαν πολλα μαρτζιν κατα πως μαθαινω σε μετοχές μεσαιας
το περιεργο ειναι οτι η μικρη ξεκινησε να παιζει σημερα
σε προηγούμενο μήνυμα μου
τα πραγματα πανε ακριβως όπως έχει καθορισθεί
με τις 14.30 τα σπουδαία, εκεί λογικά θα ακολουθήσει κάτι ανοδικό το οποίο θα κορυφωθεί και με το κλεισιμο
τεχνικα κλεισιμο απο 2450-2455 και πάνω οδηγεί στο αμέσως επόμενω επίπεδο (2700)
η μικρη είναι ακόμα στα επίπεδα πώλησης (κάτω των 470) εντουτοις πιστεύω ότι και αυτή θα κλείσει θετικά
εκτίμηση μου...οτι θα το κλείσουν στο όριο του (εκεί γύρω στις 2448-54) ή με κάνα χοντρό ανοδικό (+3%)
εκτιμώ οτι μαζεψαν οτι ηταν να μαζέψουν
και κάτι καθαρά εκπαιδευτικου χαρακτηρα για ορισμένες που έχουν μικρο free float
να έχετε υπόψη, ότι εκεί αν ο market maker κάνει σοβαρά τη δουλειά του, ανα διήμερο κοιτα μετοχολόγια
και βλέπει συγκεκριμένους κωδικους και ονόματα
αν πρόκειται να γινει "δουλεια" δηλ να τραβήξουν το χαρτί, εκεί ξεκινάνε οι αλλαξοκωλιές ας πουμε, με σκοπο να τραβήξουν το χαρτί χαμηλότερα, όσο πιο χαμηλότερα γίνεται, να σου σπασουν τα νευρα και μετα να τα δώσουν
θα μου πειτε, μπαινουν σε τετοιο κοπο να το κάνουν αυτό για έναν μικρομέτοχο της τάξης του 0,001%?
Αν το κάνουν λέει????
απαξ και δουνε τον κωδικό σου σε κινηση και σε έχουν δει ότι κανεις traid στο χαρτί θα σε πετάξουν έξω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
αυτα για τα μικρά free float
δυστυχως αυτο το έμαθα με πολυ άσχημο τρόπο προ τριετίας σε συγκεκριμένα 2 χαρτιά χάνοντας τοτε γύρω στα 15.000 ευρω σε 2 εβδομαδες, που για μένα ηταν και ειναι ακομα σοβαρα χρήματα