neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 38 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Ποιο πολιτικό κόμμα θα ψηφίσετε στις εκλογές 17 Ιουνίου ?
ΝΔ 55%  55%  [ 29 ]
ΣΥΡΙΖΑ 9%  9%  [ 5 ]
ΠΑΣΟΚ 2%  2%  [ 1 ]
Ανεξάρτητοι Έλληνες 4%  4%  [ 2 ]
ΚΚΕ 0%  0%  [ 0 ]
Χρυσή Αυγή 15%  15%  [ 8 ]
Δημοκρατική Αριστερά 6%  6%  [ 3 ]
Λοιπά 9%  9%  [ 5 ]
Δεν ξέρω /δεν απαντώ 0%  0%  [ 0 ]
Σύνολο ψήφων : 53
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποιο πολιτικό κόμμα θα ψηφίσετε στις εκλογές 17 Ιουνίου? ΝΕΟ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 07, 2012 6:34 pm 
Χωρίς σύνδεση

Γεγονός ειναι ενα... Η πολιτική ζωή του τόπου έχει αλλάξει ριζικά.

Οποιος τολμήσει εστω και για 1 λεπτο να σκεφθεί κατι απο τα παλιά... θα έχει ξεγράψει την πολιτική του καριερα μιας για πάντα.

Ετσι ΔΕΝ φοβάμαι να δωσω την ψηφο μου, ωστε να κρατησουμε την Ελλαδα μας Καταγάλανη... και εν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

γερμανο-εβραικα ιδεολογικά τερτιπια του 18ου αιώνα ειναι για άλλες φυλες και για άλλες εποχές.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποιο πολιτικό κόμμα θα ψηφίσετε στις εκλογές 17 Ιουνίου? ΝΕΟ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 07, 2012 9:48 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπερα , θα πω ποιο ΔΕΝ θα ψηφισω , αιτιολογωντας τη θεση μου ...
Δε θα ψηφισω συριζα.
Οχι γιατι ειναι συνοθυλευμα τυχαρπαστων και συνιστωσων που καθενας λεει ο,τι θελει και θα πειραματιστει για το μελλον μας στο πιο κρισιμο σημειο της συγχρονης ιστοριας μας.
Ετσι ειναι κι αλλα μικρα κομματα , ολοι καναν και θα κανουν κωλοτουμπες , ειναι πολυ λιγοι και οι στιγμες θελουν ηγετες που δεν εχουμε ...
Δε νομιζω οτι θα κανει κανεναν ανενδοτο , ουτε οτι θα απειλησει τους ξενους και θα καταφερει ο,τι δε μπορεσε ο δικομματισμος ...
Τιποτα δε θα κανει γιατι η οικονομια εχει παρει το δηλητηριασμενο χαπι , οι εναλλακτικες δεν ειναι πολλες και το μονο που θα καταφερει οποιος εκλεγει θα ειναι να κρατησει τη χωρα
σε ενα επιπεδο λιγο πανω απο την ανθρωπιστικη κριση ...
Αν βεβαια ειναι αχρηστος/απειρος , θα εχουμε σειρα "ατυχηματων" που θα μας οδηγησουν εκτος ευρω και θα λεμε κι ευχαριστω , ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ , γιατι πολυ απλα
η βομβα ΔΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...
Ο συριζα ετσι , θα αποτελεσει το αλλοθι του συστηματος που θα φορτωσει στην απειρια 10 μαλακοπιτουρων 30χρονια κλεψιας ...

ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ (ΣΑΜ-ΜΠΕΝΥ) , ΝΑΝΑΙ ΑΥΤΟΙ KYBEΡΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΟΧΙ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ...

Τελευταία επεξεργασία από aker και Πέμ Ιουν 07, 2012 10:09 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 07, 2012 9:50 pm 
Χωρίς σύνδεση

Kαθαρά ψηφίζω ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Πιστεύω ότι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ για τη χώρα... Ταυτόχρονα εμπιστεύομαι απόλυτα τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 07, 2012 9:54 pm 
Χωρίς σύνδεση

φιλε ακερ Κι εγω παρολο που θα ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ το σαμαρα θελω γιατι πολυ απλα μεχρι τα χριστουγεννα θαχει φυγει με ελικοπτερο ΝΥΧΤΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 08, 2012 4:39 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

http://www.youtube.com/watch?v=cnBejfpI ... re=related

ΨΗΦΙΖΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ :!: ΕΛΛΑΔΑ :!: :!:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 08, 2012 8:47 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

admin έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα,

ξεκινάμε αυτό το νέο δημοψήφισμα που θα ισχύει μέχρι το κλείσιμο της κάλπης στις 17 Ιουνίου.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζετε ψήφο μέχρι και την στιγμή του κλεισίματος.

Παρακαλώ Ψηφίστε...

Καλή Συνέχεια :!: :)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 08, 2012 8:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

admin εχω ψηφισει ισως απο τους πρωτους ΝΔ ,,, οχι βεβαια οτι εχω ιδεολογικη σχεση με το κομμα αυτο,και γνωριζω πολυ καλα ποιοι ειναι,,,

Αλλα δεν εχω και αλλη επιλογη! (το εχω ξαναγραψει αυτο)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 09, 2012 4:16 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλά-κακά...Δεν υπάρχει δυνατότητα πια για "παιχνιδάκια"...!!!
Το μήνυμα εστάλη στις 6/5...Τώρα επιλέγουμε αυτόν που θα το πάει στας Ευρώπας...!!!
Ν.Δ...Και αν δεν δείξει ότι κατανόησε το μήνυμα(Ευρώπη και ευρώ με κάποιες αλλαγές στο άθλιο μνημόνιο)...Πολύ σύντομα θα κυβερνήσει και απόλυτα αυτοδύναμος ο Αλέξης...!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 09, 2012 5:21 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Σωστός ο παίκτης. Αν και πολύ αξιόλογο κόμμα είναι και η ΔΗΞΑ.

Ομως μεταξύ σοβιετικού κρατισμού και κομμουνιστικής αλβανοποίησης που μας υπόσχεται ο Τσίπρας από τη μια και φιλοευρωπαϊκού πόλου από την άλλη (με τα λάθη του και τις αδυναμίες του) και επειδή κρίνεται το μέλλον της χώρας για τις επόμενες δεκαετίες, θα υποστηρίξω κι εγώ πιθανότατα τον φιλοευρωπαϊκό πόλο.

Αν δεν ήξερα πόσο επικίνδυνος είναι ο Σύριζα να μας βγάλει εκτός ευρωζώνης, ειλικρινά θα ήθελα να κυβερνήσει για να τελειώνουμε οριστικά με τη γελοιότητα και το συντηρητισμό της κρατικοδίαιτης αριστεράς. Είναι τόσο "λίγοι" όλοι αυτοί, και ειδικά οι πρώην Κνίτες, που δεν θα βγάλουν ούτε χρόνο στην εξουσία.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 09, 2012 5:41 pm 
Χωρίς σύνδεση

NA ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ . ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΣΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗ . ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΠΕΡΙ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.
«Ομνύω πίστιν εις τα Ιερά Νάματα του Ελληνισμού. Εφόσον εκλεγώ βουλευτής θα τηρήσω όλες τις δεσμεύσεις μου, όπως εξηγγέλθησαν προεκλογικώς. Ουδέποτε θα συνεργαστώ με τους προδότες και τους δωσίλογους του Μνημονίου. Θα αγωνιστώ μέχρις εσχάτων για να οδηγηθούν στην αγχόνη, στην πλατεία Συντάγματος.

Άλλως, εις περίπτωσιν κυβιστήσεως, αποδέχομαι προκαταβολικώς την θανατική ποινή, επί ασπαλάθων, επιβληθησομένη από λαϊκά δικαστήρια. Ως αρμόζει εις τους τυράννους. Παραιτούμαι της βουλευτικής ασυλίας για αδικήματα αφορώντα την κατάλυση της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας. Αναγνωρίζω προκαταβολικώς τον θεσμό της ανακλητότητος των αιρετών αξιωματούχων, και αποδέχομαι ότι οι εντολείς μου έχουν την εξουσία να με ανακαλέσουν ανά πάσα στιγμή, ασχέτως τί ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία.

Μετά τιμής

Ιφικράτης-Απόστολος Αμυράς

υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στην Α' εκλογική περιφέρεια Αθηνών».

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 38 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 53 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: