georgepag έγραψε:
Καλησπέρα
Γκουρουδιά του τύπου " θα δωσει κίνηση αύριο " και το αφήνουμε έτσι, έχει 100% επιτυχία
Οι κινήσεις είναι πάνω, κάτω και οριζόντιες, τι απ'όλα εννοείς;
Ο καθένας σκέφτεται σύμφωνα με τις προσδοκίες του ή τους φόβους του
και κάποιος άλλος χρησιμοποιεί την λέξη κίνηση και μετά οτι και να γίνει ευλογεί τα γένια του οτι το είχε προβλέψει
Δεν έχω διάθεση κόντρας, απλά προσπαθώ να καταλάβω πέρα απο τις δικές μου προσδοκίες, τι πραγματικά σκέφτονται και οι άλλοι συμμετέχοντες στο παιχνίδι
Καλησπερα , οταν λεμε κινηση τη στιγμη της πτωσης (16.30 απογευμα) , εγω καταλαβαινω οτι εννοω ανοδο αυριο.
Τωρα αν ηταν ασαφες , λαθος εκφραση και δεκτη η παρατηρηση γιατι ειμαι πολυ προσεκτικος στη χρηση της γλωσσας.
Τα αλλα περι επιτυχιας 100% ειναι περιττα αν οχι κακοβουλα αλλα συγχωρουνται απο το καθημερινο σφαγειο που προφανως
οποιος συμμετεχει στις αγορες υφισταται...
Το τι σκεφτομαι ως "συμμετεχων στο παιχνιδι" το γραφω σχεδον καθημερινα και οταν βλεπω τιμες αγορας (γιατι σορτ δε βγαινω) σε συγκεκριμενα χαρτια το γραφω αμεσα (οταν βεβαια υπαρχει χρονος) χωρις αναγκη επιβεβαιωσης απο κανεναν, τα γενια μου ειναι ευλογημενα γιατι δεν ετεροκαθοριζομαι απο "τις αγορες".
Στην ενοτητα αυτη δεν υπαρχει συγκεκριμενη ατζεντα και προσωπικα διαβαζω καθε αποψη ασχετως θεματος ...