αναγνώσκετε και Λιακόπουλο, τον μέγα συγγραφέα ε? μπράβο, αυτό είναι παιδεία.
τωρα τι να σας πω, ειδικα για τον trader οταν με ειχε τρελανει στα προσωπικά, τότε αν θυμάστε που πάλι η javes δεν μπορουσε να μεταφέρει τα κεφάλαια για ...τεχνικους λόγους, του έλεγα μείνε μακρυά, μετά μου ξανάστελνε να του πω γνώμη για τον πετζκ... ε τι να πεις σε ενα τέτοιο τύπο. Ρε παιδιά το γεγονός και μόνο ότι τα λεφτά...μεταφέρονται εδώ και 6 μήνες, και ποτέ δεν φτάνουν στο ταμείο, άσχετο της πραγματικά φιλότιμης προσπάθειας που καταβάλει η ίδια η εταιρία, δεν σας ψίλιασε ποτέ? Ουτε το πομπάρισμα από γνωστούς του διαδικτύου με χιλια δυο ψευδώνυμα? Δηλαδή ήμαρτον. Σε καλούς καιρούς και τα turn around stories βγαινουν 1 προς 10, σε κρίση κιόλας τι περιμένετε? Από το 99 δεν έμαθε κανείς σας? Χάθηκαν τα καλά χαρτιά? Χάθηκαν τα ΟΛΠ, ΜΟΗ, ΜΠΕΛΑ, ΜΥΤΙΛ, ΟΛΘ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΠΕ, ΕΤΕ, ΑΡΒΑ, ΦΡΛΚ, 3Ε, ΤΙΤΚ εταιρίες σοβαρές και με στιβαρή διοίκηση? θελετε μικρά? ΚΡΙ, ΑΧΟΝ, ΔΡΟΜΕ, ΚΡΕΤΑ, ΖΑΜΠΑ, ΕΤΕΜ, ΚΟΥΕΣ...
Σας λέει κάποιος για inside info και εσείς τον πιστεύετε? Είναι δυνατόν μωρέ? Προσωπικά ξέρω τα μισά στελέχη του ΜΑΙΚ, του ΜΥΤΙΛ, του ΤΙΤΚ για 5*5 πάμε μαζί και για καφέ, όταν τους ρωτάω για την μετοχή σχεδόν όλοι τους είναι ΣΦΙΓΓΕΣ όπως πρέπει να είναι τα στελέχη δηλ. και σεις μου λέτε για εσωτερική πληροφόρηση? ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ και πιέστε από τώρα με τηλέφωνα στην εταιρία και στην ΕΚ να δείτε τι γίνεται... Αν θέλετε μπορώ να βοηθήσω κιόλας, όπως το έχω κάνει με την πειραιώς λησινγκ, με την ζάμπα, με την λαβι παλιότερα και τα παιχνίδια του λαβίδα (υπάρχουν και κάποιοι σύλλογοι επενδυτών που ιδιωποιούνται την προσπάθεια υμετέρων αλλά δεν πειράζει) ΑΛΛΑ ΠΙΕΣΤΕ, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ!
_________________ Groing Old is more than a than a bad habit which a busy person has no time to form
|