neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239 ... 265  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 12:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

pithia δεν μπορω να καταλαβω προς τη τοσο ενδιαφερον για το ποιος ειμαι....λεω ψεματα καπου???λεω ανακριβειες???? ή λεω κατι που σε ποναει?????
ευτυχως ουτε νεοσωτηρας ουτε παλιος ειμαι ;) τυχερο μικρο μετοχο θα μπορουσες να με πεις!!!
για πες μου τωρα εσυ ποιος εισαι???? μηπως εισαι καποιος μετοχος που νομιζε οτι επιασε 13αρι???μηπως εισαι καποιος οικογενειακος φιλος του ΠΙΝΟΚΙΟ????μηπως εισαι εξωτερικος συνεργατης????? μηπως εισαι καποιος παλιο-νεοσωτηρας και ονειρευσαι?????
εεεεεεεε????? για πες μας......
αλλα μαλλον ξερω ποιος εισαι....Αγαπουλα την κουκουλα......

ΥΓ
δεν μου ειπες θα παμε για κανα ουζακι...to know us better.... κοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκο!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 1:05 pm 
Χωρίς σύνδεση

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
http://www.youtube.com/watch?v=w-Em-vBZtBM :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 1:13 pm 
Χωρίς σύνδεση

ο χρονος ειναι ο καλυτερος δασκαλος......1 φλεβαρη θα γελασουμε.......εγω δεν ειμαι προφητης ουτε εχω κινητρα για να μοχλευσω....και στην τελικη δεν καταλαβα για να εχεις αποψη πρεπει να δωσεις το Ε9???? σε οποιον δεν αρεσουν αυτα που γραφω ας προχωρησει στην επομενη αναρτηση δεν ειναι ουτε συμβουλες ουτε παροτρυνσεις ειναι αποψεις βρεεεεεεεεεεεεε.....δυστυχως αυτοι ειμαστε....ακομα το δεντρο κοιταμε και οχι το δασος.....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 1:39 pm 
Χωρίς σύνδεση

DRAGFLEX.....ειμαστε απο τους παλαιους μετοχους που ειδαμε καλες και ασχημες ημερες.Εδω μεσα με γνωριζουν οι περισσοτεροι η μαλλον γνωριζω οσους θεωρω σοβαρους.Εσυ το ποιος εισαι ουδολως με κοβει αλλα τα κινιτρα σου δεν τα βλεπω και τοσο ...καθαρα.Ειδικα αν εισαι και μελος της εταιρειας οπως πιστευω τοτε αυτοματα σε κατατασω στην κατηγορια των υπανθρωπων.Γραφε οτι θελεις για οποιον θελεις ...τα γραπτα μενουν και δεν απειλω αλλα υποσχομαι οτι θα προσπαθησω ΑΝ ..επιζησει η εταιρια να βοηθησω να αποβαλη μειασματα και εφιαλτες......και δεν χρειαζομαι την κουκουλα σου.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 1:54 pm 
Χωρίς σύνδεση

ρε παιδια τι λενε οι πληροφοριες εχει επενδυτη ο πετζετακης η οχι?
πρεπει να παει 1 φλεβαρη με συγκεκριμενο πλανο..........

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 2:31 pm 
Χωρίς σύνδεση

pithia εγω λεω οτι εισαι ανεργος και μετοχος εγινες απο δωρακια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......γιατι εαν ησουν μετοχος-παικτης θα ειχες προχωρησει σε καποια ενεργια και δεν θα καθοσουνα να μαθεις και να κρινεις μεσα απο blogs τη γινεται σε μια πολυεθνικη εταιρια που ο σκοπος υπαρξης της ειναι η παραγωγη σωληνων και οχι σαν χρηματοοικονομικο προιον..

εαν εισαι παικτης θα επρεπε να ξερεις οτι δελτιο καιρου δεν βγαινει οταν ειναι σε εξελιξη μια καταιγιδα...εχει γινει προβλεψη... τωρα σου φταιω εγω που κραζω την ανικανοτητα καποιων????

αντε να με βρεις...να μονομαχησουμε να τελειωνει....γιατι ετσι και αρχισω να μιλαω θα ριξουμε πολυ γελιο....

θα περιμενω μεχρι το πασχα μετα θα ειμαι εξωτερικο....

ΥΓ
τριτη φορα...θα τα πιουμε τα ουζακια ή δεν ξερει αλλη πορεια το αυτοκινητο σου (Συγγρου-Β.προαστια)...παρεμπιπτοντως με τη κινησε τωρα?????

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 2:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

δηλαδη φιλε dragflex για να καταλαβω λες πως ολα ειναι φουμαρα πως τηυν κοπανησαν ολοι οι επενδυτες και 1 φλεβαρη δεν θα εχει τιποτε να πει ο πετζετακης και η εταιρια πτωχευει?
αυτο λες?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 2:45 pm 
Χωρίς σύνδεση

και συμπληρωνω ακομα οτι εισαι τοσο κακος βλακας :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ...που αντι να λες οτι ετσι και επιζησει η εταιρια θα παρει αξια το χαρτι (δεν ξερω τη χαζουρα θα εχεις σκεψου μονος σου) και να βρεις ποιος την εφερε σε αυτη την κατασταση ... θα ψαξεις να βρεις ποιοι εγραφαν:lol: :lol: :lol: :lol:
αυτος εισαι μικρε κουτε pithia.....
καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχη βρεεεεεε
περιμενε εσυ να παρει αξια το χαρτι σου.....θα σας τη φορεσει τοσο καλα ο ΠΙΝΟΚΙΟ που θε γελαω ενα μηνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 3:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

οχι φιλε ergati αυτο που λεω ειναι οταν μια εταιρια ειναι για αρθρο 99,τοσο καιρο εκτος αγορας,με τοσα προβληματα και με ολες τις εξελιξεις που τρεχουν ποιος θα ερθει να βαλει μπικικινια???????
μονο ο ιδιος με τη βοηθεια καποιου δηθεν επενδυτη!!!!!!
γι αυτο και πρεπει να μηδενισει το κοντερ......και να αρχισει να γραφει παλι χιλιομετρα.....

τωρα τη κοστος θα εχει για μετοχους-προμηθευτες-τραπεζες-κρατος-εργατες δεν ξερω...υπολογιζω ομως οτι το θα παιξει απο 65-80% χαζουρα για ολους :o :o :o :o

αυτη ειναι η αποψη μου ergati και δεν κρυβει κατι απο πισω ειναι καθαρα εκτιμηση και αποψη συμφωνα με τα δεδομενα που εχουμε....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 3:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

Νομιζω οτι δεν εχουμε ξακαθαρισει επαρκως με τον εαυτο μας τη διαφορα αναμερα στο διακαως ποθουμενο και το πιθανο.
Πραγμα σαφως δυσκολο οταν παιζονται θεματα σημαντικα για τον καθενα.
Απλα μην τοποθετουμε την συγκεκριμενη εταιρεια εκτος του γενικου πλαισιου της καταστασης της Ελλαδας
Θα αποφευγονται ετσι οι περισσοτεροι ανωφελοι διαπληκτισμοι

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239 ... 265  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: