neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238 ... 265  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 10:28 am 
Χωρίς σύνδεση

καλημερα
dragflex 1000αστερο!!!!!
ο ανθρωπος ειναι αχρηστος και κανει μπαμ απο πολυ μακρια!!!!!!!
1 φλεβαρη αν δεν εχει λυση ειναι πολλοι αυτοι που θα κατεβουν για ξυλο..........

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 10:33 am 
Χωρίς σύνδεση

Slowdown the bloods!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 11:23 am 
Χωρίς σύνδεση

viewtopic.php?f=6&t=9289&start=10
δωστου φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 11:29 am 
Χωρίς σύνδεση

ergatis το προβλημα της ανικανοτητας του ειναι πολυ μικρο μπροστα στις αποφασεις που τον οδηγουν αυτοι του στενου του κυκλου...ο ΠΙΝΟΚΙΟ δεν φταιει σε τιποτα....οι μακακες που κατα καιρους παρουσιαζε σαν σωτηρες της εταιριες,δικηγοροι ορκωτοι και τα λαμογια τα εκαναν σκατα....οχι ο ΠΙΝΟΚΙΟ..ο ΠΙΝΟΚΙΟ ειναι αμαθος ....
τωρα για το ξυλο που λες,ειμαι σιγουρος οτι οι μονοι που θα κατεβουν θα ειναι "μακεδονες" ;) ;) αν και ο ΠΙΝΟΚΙΟ θα εχει λαβει τα μετρα του (roof chopper) 1 φλεβαρη...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 11:41 am 
Χωρίς σύνδεση

δεν ξερω αν ειναι αμαθος το θεμα ειναι πως αυτος διοικει κι αυτος εχει την ευθυνη
αλλωστε η εταιρια το ονομα του φερει οχι το δικο μου ουτε καμιανου συμβουλου του
και σε ρωταω απο οσα γνωριζεις πιστευεις υπαρχει επενδυτης να ξαναπαρει μπρος η εταιρια η τετελεσται?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 11:41 am 
Χωρίς σύνδεση

Αγαπητε pithia στην ερμηνεια που δινω σε παω σε "Νυχτα Κρυσταλλων" και οχι Νυχτες Μοσχας.....
τα κινητρα ειναι απλα η εκφραση της αποψης μου με το δικο μου τροπο....δεν χρωσταω τιποτα στον ΠΙΝΟΚΙΟ δεν περιμενω τιποτα απο τον ΠΙΝΟΚΙΟ και τσικουλατο θα παρω μονος μου.....
τωρα τραμπουκισμοι εκφοβισμοι και καθε ιδους τρομοκρατιας,σε εμενα δεν περνανε....και για να δεις ποσο large ειμαι δεν εχω προβλημα να βρεθουμε καπου και να ανταλλαξουμε σοβαρες αποψεις υπο την συνοδεια ουζων.....

ΥΓ
εχεις κανα νεο??

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 11:54 am 
Χωρίς σύνδεση

ergatis κατα τη δικη μου αποψη δεν υπαρχη κατι αμεσω ..στις 11 και 12 Γεναρη στο λαγονησι θα βρισκοντουσαν εκπροσωποι των ΗΑΕ για μελλοντικες συζητησεις αλλα δεν σημαινει οτι θα γινει και κατι αμεσα λυνοντας τα προβληματα μας σε μια μερα.....καπως ετσι ειναι και με τον ΠΙΝΟΚΙΟ...απλα τελειωσε το λαδι στο καντηλι και δεν το εχει δεχτει....
μια παροιμια λεει...καλλιο πεντε και στο χερι,παρα δεκα και καρτερι....ο ΠΙΝΟΚΙΟ μαλλον ηθελε δεκα....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 11:56 am 
Χωρίς σύνδεση

DRAGFLEX.........την συλλογη απο λαμογια του ΓΑΠ την γνωριζει και η εγγονη μου απο ολο το κομματικο και επιχειρημαικο φασμα........δεν απαντας σε κατι απλο............πια ειναι τα κινητρα σου γιατι ουτε Ρομπεν των δασων ουτε Ζαν Νταρκ σε κοβω. Μετοχος δεν εισαι ..θα σε ξεραμε καποιοι εδω μεσα...μηπως εισαι στους νεοσωτηρες που θαβουν τους παλιους?
Καλη Ανασταση.............

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 12:34 pm 
Χωρίς σύνδεση

pithias για να καταλαβω...ο επενδυτης θα επιλεγει μεσω ανοιχτης ψηφοφοριας και ασχολουμαστε με τα κινητρα του καθε σχολιαστη και οχι με το αν αυτα που μας λεει ειναι σωστα η οχι ;;;
Eστω οτι θελει να θαψει τους προηγουμενους η τους παροντες η τους επομενους....εχει καμια σημασια :
Ουτε στη διαπραγματευση ειναι το χαρτι ουτε παιζει ρολο η αποψη μας.......

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 12, 2012 12:36 pm 
Χωρίς σύνδεση

Τωρα αμα θες να μαθεις και για μενα εγω ειμαι με τους προηγουμενους που ηρθαν μετα τους επομενους πριν ερθουν οι προπροηγουμενοι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238 ... 265  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Majestic-12 [Bot] και 3 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: