Κε Ζου Βου Ζου....απο το επαγγελμα σας σας ειναι γνωστο οτι δεν υπαρχει σοβαρομετρο οποτε μιλαμε για υποκειμενικες εννοιες και προσωπικες αντιληψεις. Μου φαινεστε φαυλος/φαιδρος μου επιστρεφετε το κομπλιμαν και ολοι χαρουμενοι. Αντιθετα με τους ισχυρισμους σας ειμαστε γνωστοι και στους μητους και σε οσους εχουμε επικοινωνια καθημερινα για το προβλημα μας.
Αν σας ειχαμε εμπιστοσυνη θα μοιραζομασταν καποια γεγονοτα και τοτε ισως ( ειμαι παντα αισιοδοξος) ισως βεβαιως-βεβαιως θα ειχατε αλλη αποψη για το τι εγινε με την JAVES, JAIN κλπ κλπ. και ισως ακομη θα βλεπατε απο αλλη γωνια ακομη και τον βασικο. Τα ΜΟU αν αυτο σας λεει τιποτα δεν ειναι ουτε 4..........αλλα με τις παρεες που εχετε και τα χουγια που αποκτησατε αποτρεπετε οποιονδηποτε θα ηθελε να κανει σοβαρη ανταλλαγη αποψεων μαζι σας.
Ξεχνατε κατι απλο περα απο τισ διαφορες μας ΟΛΟΙ και μαζι και ο βασικος ειμαστε στο ιδιο σκαφος.Στο τιμονι ΑΥΤΟΣ αλλα ρε αδελφε οταν το σκαφος βουλιαζει δεν κανεις τρυπες , δεν εισαι απλως υβριστης και μοιρολατρης ,αρπαζεις κουβα και βγαζεις νερα.Στου δκο μου του νησι ετσ κανουμι...........στου δκο σου ντεν γνουριζου............
Κοντος ψαλμος ..........αλληλουια
ΥΓ η μουσικη στο ΟΠΕΛ αυτην την βδομαδα ηταν χαρουμενη ( η ανοιξη απο τις 4 εποχες του Βιβαλντιδη) και οταν πηγε στην Θηβα και στο ΕλΒΕλ και ο βασικος οταν βγηκε στο Κολωνακι το ιδιο................και οχι γιατι γλυτωσε τα καγκελα.