neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 265  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 13, 2011 12:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

και υπαρχει ΚΑΙ τεταρτο ΜΟοοοουυυυυ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 13, 2011 12:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

και εχουμε και πυθια ugrade (the next generation)

Μοιαζεις σοβαρος ανθρωπος, ασε κατα μερος τα περι ρομποτ και γκρινιας και σκεψου αν και πως μπορεις να προστατευθεις

Ρωτωντας πας στην Πολη, μαθε και πες μου μετα αν μπορεις να εχεις την παραμικρη εμπιστοσυνη

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 13, 2011 1:36 pm 
Χωρίς σύνδεση

Κε Ζου Βου Ζου....απο το επαγγελμα σας σας ειναι γνωστο οτι δεν υπαρχει σοβαρομετρο οποτε μιλαμε για υποκειμενικες εννοιες και προσωπικες αντιληψεις. Μου φαινεστε φαυλος/φαιδρος μου επιστρεφετε το κομπλιμαν και ολοι χαρουμενοι. Αντιθετα με τους ισχυρισμους σας ειμαστε γνωστοι και στους μητους και σε οσους εχουμε επικοινωνια καθημερινα για το προβλημα μας.
Αν σας ειχαμε εμπιστοσυνη θα μοιραζομασταν καποια γεγονοτα και τοτε ισως ( ειμαι παντα αισιοδοξος) ισως βεβαιως-βεβαιως θα ειχατε αλλη αποψη για το τι εγινε με την JAVES, JAIN κλπ κλπ. και ισως ακομη θα βλεπατε απο αλλη γωνια ακομη και τον βασικο. Τα ΜΟU αν αυτο σας λεει τιποτα δεν ειναι ουτε 4..........αλλα με τις παρεες που εχετε και τα χουγια που αποκτησατε αποτρεπετε οποιονδηποτε θα ηθελε να κανει σοβαρη ανταλλαγη αποψεων μαζι σας.
Ξεχνατε κατι απλο περα απο τισ διαφορες μας ΟΛΟΙ και μαζι και ο βασικος ειμαστε στο ιδιο σκαφος.Στο τιμονι ΑΥΤΟΣ αλλα ρε αδελφε οταν το σκαφος βουλιαζει δεν κανεις τρυπες , δεν εισαι απλως υβριστης και μοιρολατρης ,αρπαζεις κουβα και βγαζεις νερα.Στου δκο μου του νησι ετσ κανουμι...........στου δκο σου ντεν γνουριζου............
Κοντος ψαλμος ..........αλληλουια :shock: :shock: :shock:
ΥΓ η μουσικη στο ΟΠΕΛ αυτην την βδομαδα ηταν χαρουμενη ( η ανοιξη απο τις 4 εποχες του Βιβαλντιδη) και οταν πηγε στην Θηβα και στο ΕλΒΕλ και ο βασικος οταν βγηκε στο Κολωνακι το ιδιο................και οχι γιατι γλυτωσε τα καγκελα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 13, 2011 1:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

οτι ειμαστε στο ιδιο σκαφος συμφωνω με τον πυθια και αυτο δυστυχως δεν αλλαζει για καποιους
βεβαια το οτι δεν μας αρεσει που ο καπετανιος ριχνει το σκαφος απο ξερα σε ξερα δεν μπορουμε να το αγνοησουμε
εκτος αν καποιοι ειναι τρελα ευχαριστημενοι και κατενθουσιασμενοι απο αυτον οποτε οκ
καθενας εχει τη γνωμη του
κανεις δεν μπορει να την επιβαλλει στον αλλον
ολες οι αποψεις σεβαστες
οσον αφορα για το αν οι μετοχοι εχουν ακριβως τα ιδια συμφεροντα επετρεψε μου να εχω τις επιφυλαξεις μου σε αυτο
και παω τη συζητηση παραπερα
τι περιμενουμε να γινει με τη συμφωνια αυτη οποτε και εαν ερθει τελικα?
για τη μετοχη θαναι καλη?
ποσα χαρτια θα μπουν?θα ποτιστει μαζι με το βασιλικο και η γλαστρα η θα φαμε και γαμω τα dilutions?
φιλικα παντα και με καμια διαθεση ουτε ειρωνιας ουτε διαξιφισμων
δεν ευνοουν κανεναν αλλωστε

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 13, 2011 2:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

Δεν ξερω ποιο ειναι το δειγμα απο ανθρωπους του επαγγελματος μου που εχεις υποψη σου,
αλλα ειναι σαν να μου λες οτι "επειδη συνταντησα δυο γιατρους απατεωνες ειναι ολοι λαμογια"
και αντιστοιχα επιχειρηματιες, υπαλληλοι, κλπ κλπ. Η θεωρηση ειναι a priori εσφαλμενη, αλλα ειναι ανευ σημασιας.

Δεν καταλαβες, δεν εννοω εμπιστοσυνη σε μενα! Δεν με ξερεις αλλωστε! Αναφερομαι στο ΓΑΠ.
Αυτα που εχουν φτασει στα αυτια μου απο βορεια δεν ειναι ωραια, και δυστυχως σημερινες συνθηκες τα εχουν επιβεβαιωσει.

Τωρα ως προς το χουι , τι να κανουμε?? Πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι. Για το θεμα "παρεες" δεν καταλαβαινω
τι υποννοεις, αλλα σε διαβεβαιω οτι ευκολα παρεες δεν κανω (χουι και αυτο)

Δυστυχως δεν ειμαστε στην ιδια βαρκα με το βασικο. Εμεις ειμαστε σε μια και αυτος σε δυο τρεις , λιγο στην δικη μας κλπ.
Το ερωτημα ειναι "η βαρκα γιατι τρυπησε?"

ΥΓ Δυστυχως ανυδρη μερα η σημερινη

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 13, 2011 2:55 pm 
Χωρίς σύνδεση

παντως η κατασταση στο ελλαντα ειναι ΔΡΑΜΑ
αρκει να δει καποιος τι γραφουν οι εργαζομενοι απληρωτοι στο αλτερ στην τηλεοραση
αν διαβασει καποιοσ την ανακοινωση μιλαμε για σχεδον τα μισα εντυπα μεσα με απληρωτο προσωπικο μηνες
προσφατα διαβαζα στην ελλαδα κοντα οι μισες επιχειρησεις χρωστουν πανω απο 3 μηνιατικα!!!!!
και η μερκελ το χαβα της για λιτοτητες και πρασινα αλογα
μερος ολου αυτου του σκηνικου ειμαστε κι εμεις

παντως απο ολα τη γλιτωσε προς ωρας ο βασικος
-αναβολη για τις οφειλες στο δημοσια
-αναβολη πλειστηριασμου των εγκαταστασεων στη θηβα
-αρθρο 99 αιτηση κ ασφαλιστικα μετρα
-αναβολη πηρε η δικη των εργαζομενων οπως ηταν λογικο
-αναβολη το 99

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 13, 2011 9:21 pm 
Χωρίς σύνδεση

η εταιρια αληθεια σκοπευει να μας ενημερωσει επισημως αν τα εχει βρει τελικα με επενδυτη?
διαβαστε και το παρακατω ακρως ενδιαφερον!!!
χλωμα πολυ τα βλεπω
http://www.capital.gr/kefalaio_interact ... E75EB8.pdf

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 13, 2011 10:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

Βεβαιως και θα ενημερωσει! Μετα την 1η Φεβρουαριου ειναι σιγουρο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 13, 2011 10:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

να και τα φρεσκα

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1354848

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 14, 2011 9:52 am 
Χωρίς σύνδεση

@jeanvaljean +@"ergatis"

FIRST THINGS FIRST

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 265  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: