1. Προφανως και τον αγνοω. Εψαξα ομως στο internet και τον βρηκα, γιατι δεν μπορει να εννοεις αλλον. Τον παραθετω λοιπον και για τους υπολοιπους
http://kalofagito.gr/o-telis/2. Χαμενος σιγουρα, οπως κι εσυ (απλα περιμενεις το θαυμα). Για θλιμμενοςς , μαλλον πρεπει να κρινεις εξ ιδιων
3. Η επιγνωση του επενδυτη ξεκιναει απο την τσεπη του (ριχνε της που και που καμμια ματια). Φυσικα ! και αν σε καθαρισει ο πετζετακις δεν θα φταει αυτος θα φταις εσυ που επεσες στο μαχαιρι του. Αλλαξε κουρα.
4.Το συνωνυμο του "κληρονομος" δεν ειναι το "αξιος" , αυτο πρεπει να αποδεικνυεται.
5. Η ελαχιστη αλλαγη της πραγματικοτητας πολλαπλασιαζεται χιλιες φορες. Ξεκινα με την ερμηνεια του λογαριασμου σου.
Ακομα το αχτι μου δεν το εχω βγαλει, παιρνω ομως τα μετρα μου για οταν θαρθει η ωρα. Τωρα το τι σαντουρι βαραει ο καθενας μας.....
6. Ναι να μου συστησεις αυτα που διαβαζει ο Πετζετακης, να μορφωθω. Ετσι ειναι ομως το καλο μανατζμεντ, σε κανει να πιστευεις οτι εχοντας αγορασει ψηλα και μην μπορωντας να πουλησεις , χωρις να ξερεις αν η εταιρει θα υπαρχει , να αισθανεσαι ομορφα και σπουδαιος για την επενδυση σου. Αυτα μοιαζουν με ψυχοτροπα, αλλα σε μανατζμεντ δεν το ειχα ξανακουσει
7. Φυσικα και θα παρω! "Πως να ειστε χαϊ οταν ο βασικος σας δουλευει"
"Η επενδυση σας δεν πιανει πια μια? Το μανατζμεντ του μπαφου,νιωθεις καλυτερα"
"Αριστοτελειο μανατζμεντ με τρεις λεξεις..."πανι με πανι""
"Η αναβλητικοτητα μεσω της διοικησης επιχειρησεων ή αλλιως Javeσε μας"
"Οι διοικησεις φευγουνε μα ο Πετζετακις μενει, ο μανατζερ Χαιλαντερ"
Οταν κερδισω απο χαρτι (αποσβεσω θα ελαγα, γιατι καποια πραγματα δεν πληρονωνται) θα σου ζητησω ιδιαιτερα
Και επειδη δεν ενδιαφερει κανενα αυτη η διαφωνια, αν επιμενεις τοσο πολυ στειλε ΠΜ να τα πουμε και τηλεφωνικα, να μου εξηγησεις πως εχοντας βαλει ενα χ ποσό
και μην εχοντας πια καμμια αξια μπορεις να εισαι ευχαριστημενος απο την επενδυση.