neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 265  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 19, 2011 1:06 pm 
Χωρίς σύνδεση

η κολλητη της αδερφης του pithias μου ειπε να κανουμε ολοι λιγη ησυχια!!

Εικόνα

η κοπελα φαινεται να 'ξερει'...ας το σεβαστουμε!!

:lol: :lol: ;) ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 19, 2011 1:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

Συγνωμη για την αστοχη παρεμβαση μου αλλα...

Η ΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 19, 2011 1:18 pm 
Χωρίς σύνδεση

JeanValJean εγω εμπιστευομαι το ματι της κολλητης της αδερφης του pithias (η πανω κοπελια), το οποιο περιεχει φαντασιωσεις...μετοχικης εκτοξευσης!!

:lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 19, 2011 1:25 pm 
Χωρίς σύνδεση

JVJ......στο sex πας κατευθειαν για γκολ?....προθερμανση/προκαταρτικα δεν εχει? αναστολη -αναστολη αλλα ......εσω ετοιμος!!!!!!!
Sundance......τις φωτο των γνωστων μου γιατι θα στειλω κατι δικες σου στην γυναικα σου!!!!!!!!!!( αν δεν εχεις γυναικα θα σου βτουμε και γυναικα)...............
STOP PRESS_STOP PRESS----STOP-PRESS......μολις πηρε ο Μπαμπης ......ο Μπαμπης ο περιπτερας........σταματησε Οπελ στην Συγγρου και μπηκαν στο κτηριο σαρικοφοροι....με Αρμανι ομως.......γκα γκαν γκα γκαν........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sundance να πας και σε κανενα ΟΦΛΜιατρο.....το ματι που βλεπεις ειναι γυαλινο.........................

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 19, 2011 1:38 pm 
Χωρίς σύνδεση

καλα βλεπω pithias...απλα πλεον ειμαι προσεκτικος, διοτι συναντησα πολλες οφθαλμαπατες την τελευαταια διετια...

ΥΓ. μην στειλεις φωτογραφιες στη γυναικα μου, τζαμπα η ταλαιπωρια. δεν εχει τετοια κωλυμματα... :lol: :lol: ασε που μου και αυτη να κανουμε ησυχια!!!

Εικόνα

:lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 19, 2011 1:39 pm 
Χωρίς σύνδεση

ergatis an ola pane kala opos les giati zitisan enan mina piso ; ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
mipos na moyzitiseis signomi pou mou ta exoses otan eipa oti den akoyo kala pramata kai tha pame ligo parapiso mallon; ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
pantos aytin tin eidisi den tin iksera....apla iksera oti isos pame parapiso.......exeis kali pigi kai si..... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
mipos na pv tora oti den theleis na paei kala i etairia poy bgaineis kai les tetoia kaka nea ;;;; :D :D :D :D :D :D :D :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 19, 2011 1:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

xairetismata ston trader :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 19, 2011 2:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

πυθια

μου θυμιζεις το Σομπολο που κυνηγουσε απο πισω εξω απο το γκαραζ του Ωνασειου τα αυτοκινητα που βγαινανε, οταν ηταν ο ΑΓΠ μεσα.

καλα τα προκαταρκτικα, αλλα να μην μας την πεσει ο "κομαντο" γιατι τοτε τσαμπα ορεξη καναμε

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 19, 2011 3:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

καλο μεσημερι σε ολους και στο φιλο πυθιας παρολο που μου τη μπαινει συνεχεια
τις προαλλες μουλεγε να ειμαστε στο ιδιο καραβι τωρα που ανεβηκα θελει να με ριξει παλι στους καρχαριες :lol:

Τελευταία επεξεργασία από ergatis και Τετ Οκτ 19, 2011 3:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 19, 2011 3:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

JVJ...επειδη ακομα φοραω παντελονια και ισχυριζομαι την υπαρξη υλης αναμεσα στα αυτια μου το ριχνουμε στην πλακα μην παθουμε κανενα εγκεφαλικο στο ανθος της ηλικιας ......παρολα αυτα αν με ξαναπεις Σομπολο...σε βαφτισα Αυτια ( συγγνωμη δεν μ'αρεσει να βριζω)....
ASTATE...αφου εισαι περι την Συγγρου τι ανακατευεσαι με το ποπολο και τα νηπια...........εκτος παλι αν με το ενα ονομα ρωτας και το αλλο απαντας........εχει πεσει τετοια απατη στον μιτο....ουτε η JAVES ναμασταν ..ζωη ναχουμε.Ερωτηση......με τι κολυβα και ποιον παπα ξαναξεκινησε η Ν.Αφρικη αν δεν υπαρχει συμφωνια με Ινδους? :lol: :lol: :lol: :lol:
STOP PRESS-STOP PRESS......Babis on the line.......το ΟΠΕΛ εφυγε απο Συγγρου......................ειμαστε επι δικυκλου και το ακολουθυμε προς βορεια.....παμε περιφ.Κατεχακη το κεντρο ειναι κλειστο ....................τρεμε Σομπολε!!!!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 265  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: