kerkis έγραψε:
iveve έγραψε:
kerkis έγραψε:
Η εταιρεια εχει 1400 περιπου εργαζομενους, και αυτη τη περιοδο κρισης που γονατιζουν επιχειρηματικοι κολοσσοι, ΔΕΝ ΑΠΕΛΥΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ..
Επισης εχει παλαιους και σταθερους μετόχους, οι οποιοι στεκονται διπλα της, και τις καλες και τις κακες περιοδους.
Αν καταλαβες κατι απο τα παραπανω, εχει καλως,..........αν οχι........καλο ειναι να αποχωρησεις απο τις συζητησεις της ΠΕΤΖΚ. "η να αλλαξεις υφος και τροπο γραφης.
Δάσκαλεεεεεε, μην το κοροιδεύεις το παλικάρι..τι έγινε??? σου χαλάει το λομπάκι σου???
Εχεις όμως δίκιο...η εταιρεία δεν απολύει κανέναν...φεύγουν μόνοι τους....ξέρεις γιατί.....τα μιστάαααααα μου

Που εισαι ρε φιλε και σε εψαχνα να συνεχισουμε το παιχνιδι ανταλλαγης μετοχων........
Σημερα το παιχνιδι, αν θελεις να παιξεις μαζι μας, εχει ως εξης.
Μας δινεις 5 Αλαπιδοχαρτα, και σου δινουμε 1 ΠΕΤΖΚ
την Αλάπις????που την θυμήθηκες ρε δάσκαλε??? Αφού τα άλλαξα όλα σε σωληνάκια (όχι μόνο βέβαια) το Πάσχα μετά από την πολύτιμη συμβουλή σου, δεν θυμάσαι

Και από τότε τρίβω τα μάτια μου
Εγώ σε εκτιμώ απεριόριστα

μην βλέπεις που σε δουλέυω και λιγάκι

το σηκώνεις το δουλεματάκι μπαγασάκο έτσι
και κάτι άλλο για να μην νομίζεις ότι μπορείς να με παραμυθιάζεις σαν τους άλλους....εγώ στο μαγαζί μου είχα μεγάλη συνεργασία με τον πετζετάκη και ξέρω ακόμα και τώρα πολλά πρόσωπα και πράγματα....ξέρεις από πότε έχει να παραδώσει???? αντε ρώτα δασκαλάκο, αντε δες τις αποθήκες και την παραγωγή....αν δεν πέσει το λιλί - και σύντομα - μάλλον θάρθει ο κλεισούρας