neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 265  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 18, 2011 8:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

ergatis μην ενθουσιαζεσαι.

μυαλο δεν εβαλες 2 χρονια τωρα...??

κρατα μικρο καλαθι.

και αν κατσει, εκατσε.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 18, 2011 8:53 pm 
Χωρίς σύνδεση

δεν ενθουσιαζομαι φιλε μου απλα ελπιζω πως αυτη τη φορα δεν μορει παλι να λενε ψεματα αλλιως προβλεπω ΞΥΛΟ
καλο βραδυ εχει μπαλα σημερα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 18, 2011 9:04 pm 
Χωρίς σύνδεση

υπαρχουν απειρα σεναρια οπως:

1. οι ινδοι επενδυτες δεν ειναι εδω. μπορει να ειναι απλως καποιοι ινδοι που μαθαινουν την τεχνη του Snake charming στον ΓΑΠ. δυσκολοι καιροι γαρ...

2. υπαρχουν ινδοι επενδυτες:

α)
συζητουν γενικα περι των ορων του deal. τελικα δεν τα βρισκουν. (διοτι ο ΓΑΠ παρηγγειλε μοσχαρισια μπριζολα)

β)
συζητουν γενικα περι των ορων του deal. υπογραφες σε 2-3 μηνες. (τοτε μαθαινουμε οτι ενας απο τους μεγαλοεπενδυτες εσπασε και τα 2 χερια, οποτε θα παει πιο πισω η δουλεια)

γ)
ειναι κοντα στις υπογραφες αλλα λειτουργια εργοστασιων σε 2-3 μηνες. (τοτε μαθαινουμε οτι εχει γεμισει ενα φουγαρο με φωλιες απο γυπαετους, επεμβαινει η greenpeace και παει παλι πισω η δουλεια)

δ)
εχουν ηδη υπογραψει, οπως ειχε 'κανει' και η javes αλλα...οι υπογραφες ηταν απο αυτοεξαφανιζομενο μελανι, οποτε μην τον ειδατε τον παναη.

ε)
υπογραφουν, τα εργοστασια παιρνουν μπρος και τη νυχτα πεφτει ενα μετεωριτης στο εργοστασιο στη θηβα και τα καταστρεφει ολα. στο δε εργοστασιο της ιταλιας γινεται βραχυκυκλωμα και παιρνουν ολα φωτια, ενω στη νοτιο αφρικη γινεται σεισμος 15 ριχτερ.

στ)
υπογραφουν, τα εργοστασια παιρνουν μπρος, αλλα αναστελλεται η λειτουργια του χαα για 6 μηνες λογω εσωτερικου οικονομικου περιβαλλοντος.

οπως βλεπεις υπαρχουν πολλα σεναρια που δεν ειναι και τοσο καλα, ακομα και αν οι ινδοι επενδυτες ειναι εδω. φαντασια να εχει καποιος...

κραταμε μικρο καλαθι κυριοι.

http://countdown.free-and-online.com/?timer=tllwes6045

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 18, 2011 9:25 pm 
Χωρίς σύνδεση

Sundance.......skeftikes pote kariera senariografou.............tifla naxi o Foskolos.....voithai ke o Petz tin dimioutgikotita sou.................... :) :) :) :) :) :) :) :)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 18, 2011 9:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

sundance den apanto se minimata......alla 1..nai 2...nai 3..nai...............kalinixta

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 18, 2011 9:47 pm 
Χωρίς σύνδεση

εγω τουναντιων αγαπητε σαντανσ απανταω σε καθε μηνυμα
στελνε οποτε γουσταρεις

δυστυχως ομως δεν μπορω να σε διαφωτισω περισσοτερο απο οτι μου ειπε η γνωστη κυρια τηλεφωνικα.
οπως καταλαβα ηταν μια μαζικη ενημερωση αυτων που παιρνουν και ρωτουν (ισως ενοχλητικα) .
κατι εντελως τυπικο που σκοπο ειχε, κατα τη γνωμη μου, να περιορισει τα την αυξανομενη δυσφορια.

Τωρα εαν υφαρχουν και ινδοι στο μενου της εβομαδας, δεν το γνωριζω ακομα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 18, 2011 9:55 pm 
Χωρίς σύνδεση

πολυ αρνητικος εχεις γινει φιλε jean
γιατι δε σκεφτεσαι μια φορα οτι θα σωθει ο ομιλος?
εδω η ετε εχει 1,5 και η ατε 20 λεπτα τι λεμε τωρα?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 18, 2011 10:11 pm 
Χωρίς σύνδεση

αυτες ειναι τραπεζες!
δεν ποσους αιωνες υπαρχει η ετε!

και μετα δες ποια ειναι η διοικηση μας

στον επομενο αιωνα η ετε να εισαι βεβαιος οτι θα υπαρχει, σε οποια μορφη υπαρχει.

τωρα ειναι ολες χρεωκοπημενες, αλλα αυτο θα αλλαξει.

μην συγκρινεις ανομοια πραγματα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 18, 2011 10:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

ειμαι αρνητικος??

το περιεργο θα ηταν με τοσα που εχουμε περασει να ειμαι μες στην τρελη χαρα.

εαν φανταζομαι καλα , γνωριζεις και ποσα χρηματα εχω χασει.
γιατι μεχρι να δωσει η παναγια η πετζετιωτισσα να ξαναμπει στην διαπραγματευση ειναι χαμενα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 18, 2011 10:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

ναι καλα θα υπαρχει και οι μετοχοι θα εχουν ξεπουπουλιαστει απο 10 ΑΜΚ και 10 ΡΙΒΕΡΣ ΣΠΛΗΤ
το οτι θα υπαρχει δε λεει κατι αν θα εχει 0,5 απο 50 που ειχε
παντως βλεπω οτι εισαι πεπεισμενος πως δεν γινεται τιποτε με πετζκ
ωραια ξεκινα τους αγωγες τι περιμενεις?
μισο λεφτο τωρα γιατι θα με τρελανετε που ξερω φιλε μου εγω ποσα χρηματα χανεις?μαντης ειμαι?

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 265  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: