rado έγραψε:
Trader που εισαι??
Μ' αφησες σημερα να στηριζω μονος μου?? (12.000 καμματια 0,43-0,44)....
Και κατι που αφορα τους βραχυχρονιους αλλα οχι τους μακροχρονιους ΣΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ....
Απο εγκυρες πληροφοριες, η ΕΚ τους ειχε προειδοποιησει απο την προηγουμενη εβδομαδα, πως εαν δεν βγαλουν σαφη ανακοινωση θα εθεταν την μετοχη σε προσωρινη αναστολη διαπραγματευσης (μπρρρρ....), εως το περας των διαδικασιων....
Γιαυτο η πρεμουρα να βγαλουν πιο συγκεκριμενη ανακοινωση για τα 7 εκατ. (μαλιστα μαθαμε οτι δεν τα πηραν ακομα αλλα θα εκταμιευτουν εως την ερχομενη Τεταρτη).....
Η δευτερη διευκρινιστηκη ανακοινωση για ονομα επενδυτη την ιδια μερα, αφορουσε και παλι απαιτηση της ΕΚ....
Βλεπετε και για αυτους εφτασε ο κομπος στο χτενι....
Καλημερα rado!
πολυ σημαντικο αυτο που λες για την Ε.Κ.!Δεν ξερω αν διαβασες καθολου τα μηνυματα στο Capital, αλλα πριν ενα μηνα ενοχλησα την Ε.Κ. και με τις απαντησεις τους μου εδωσαν να καταλαβω οτι γνωριζουν τι συμβαινει και να κανω υπομονη!
ΔΕ γινεται ομως με ψεμματα να βγαζουν τετοιες ανακοινωσεις που παραπληροφορουν τον κοσμο!
Το εχω τονισει αρκετες φορες ας μαζευτουμε να θεσουμε ξεκαθαρο ερωτημα στην εταιρεια και αν δεν παρουμε απαντησεις στην ε.κ.! Βεβαια αυτιο πουφοβουνται ποι περισσοτεροι ειναι να μην μεινει εκτος ταμπλο και γι αυτο δεν κανουν καμμια κινηση!
Εγμενα δεν με νοιαζει αυτο, και θελω να ξερω τι συμβαινει!
rado aαν μαθεις κατι αλλο παρακαλω ειδοποιησε με !
αλλωστε δευτερα περνω τον δοντα να του γνωστοποιησω οτι κινουμε προς ε.κ. και ας κανει οτι θελει!