neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 628 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 63  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΛΥΜΠ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 08, 2010 12:34 pm 
Χωρίς σύνδεση

παιδια να ρωτησω κάτι εσεις που την εταιρία την κατέχετε. σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης και εσωτερικου ελέγχου έχει τίποτα? ή και σε αυτή ένας άνθρωπος που δεν τον εχει δει κανεις για τα μάτια του κόσμου? (εδώ να μου πεις ετιαρίες του 20αρη και δεν εχουν εσωτ ελεγχο...τελοσπαντων)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 08, 2010 12:46 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εχουν αλλα στην Γ.Σ. βιαζότανε να φυγει και αυτος :arrow: :?:
κοκοκοκ ;) :arrow:
Τα λάθη παρόλα αυτα επι της εταιρικης διακυβερνησης ειναι
πολαπλα και με πρωτοκολλο....
Το ΄μονο σωστο(?) ειναι το χθεσινό-η ανακοίνωση της 29/06 για REVERSE -SPLIT
Τωρα μας-τους άνοιξε η όρεξη η μας έκλεισε θα σε γελάσω :?:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 08, 2010 1:07 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Το παραθέτω και εδω απο αλλο μίτο που αρχικα εγραψα...:
Μαγκες εργοληπτες ηρθε η ωρα , ε? Καλα τα λετε στην επιστολη σας αλλα να σας πω και γω κατι? Οταν την δεκαετια του 90 περνατε ΚΟΥΒΑΔΕΣ λεφτα μεσα απο το ΧΑΑ, τι τα κανατε ? Που ειναι οι επενδυσεις σας σε know - how και επεκτασεις σε εργα εκτος Ελλαδος?
Να σας πω εγω τι τα κανατε. Πηγαινατε στην Ολλανδια και βαζατε μια offshore να αγοραζει για λογαριασμο σας μια μαντρα με παλιοσιδερα, τα οποια η ελληνικη εταρεια τα βαφτιζε "μοντερνο μηχανολογικο εξοπλισμο" και τα αγοραζε στην 100πλασια αξια και τα λεφτα του κοσμακη που σας πιστεψαν (αλητες) εφευγαν για εξω! Αυτό γινοταν σε ΑΠΟΛΥΤΗ συννενοηση με τις τοτε πολιτικες κυβερνησεις και ιδιαιτερα του Λαλίωτη ο οποιος εβγαλε και σχετικο Νομο ότι το 30% του κεφαλαιου σας υποχρεωτικα επρεπε ή/και μπορουσε να είναι σε μηχανολογικο εξοπλισμο. (δεν θυμαμαι καλα). Το κορυφαιο είναι πως αγοραζατε και ένα δυο καλα κομματια από την ΕΛΤΡΑΚ, για να τα μοστραρετε στην Εθνικη Οδο, να βλεπει ο κοσμος και να νομιζει ότι οντως επενδυσατε τα λεφτα του…. Εδω ολοκληρη Hochtif εφτιαξε ενα τεραστιο εργο με 10 μπετονιερες και δυο τρια βασικα μηχανηματα...
Επισης οταν λαδωνατε για να παρετε την δουλεια εστω και "χτυπημενη" ενω στην συνεχεια λαδωνατε την εκαστοτε επιβλεψη για να βγαλετε τρελα λεφτα, δεν ξερατε οτι καποτε αυτο θα εσκαγε στην μουρη σας? Εκει που ειχε αμμο και ξαφνικα βρισκοταν ΓΡΑΝΙΤΗΣ το ξεχασατε? Όταν η ασφαλτο αντι για 20 εκ επεφτε μονο 5 και σεις πληρωνόσασταν κανονικα το ξεχασατε? Κρατικοδιατοι επιχειρηματιες του κωλου….

Βεβαια θα μου πεις , αυτοι που σημερα διαμαρτυρονται ειναι ΚΑΙ οι μικροεργοληπτες. Ρε λεβεντες και σεις σε συνεννόηση και την συνενοχη των εκαστοτε Δημαρχων & Νομαρχων κλπ κλπ... δεν κανατε το ένα κυβικο σε 10 ? Μαζι δεν τα μασαγατε ? Βγηκατε ποτε να τα καταγειλετε ? Αφου οι επιταγες κοβοντουσαν με την υπογραφη του εργου…. Σημερα που η μασα τελειωσε και το φεσι παει συννεφο φωναζετε ? Λοιπον... λυπαμαι που το λεω αλλα καλα να παθετε. Προερχομαι απο τον κατασκευαστικο κλαδο και ξερω ΑΡΙΣΤΑ τι παιζοταν... Αν για να αλλαξει κατι (στην ξεφρενη ρεμουλα στην οποια επιδιδωσασταν αριστοτεχνικα επι δεκαετιες), πρεπει να κλεισουν καποιοι, ε, ας κλεισουν! Το Δημοσιο θα γλιτωσει ΠΟΛΛΑ λεφτα! Αλλωστε οι καλοι νοικοκυραίοι του κλαδου δεν εχουν αναγκη. Οσο για τους ανεργους…. ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΑΠΟΛΥΣΕΙ & ΦΕΣΩΣΕΙ… Τι μας τσαμπουνατε τωρα…. Αν παλι κινδυνευετε να μπειτε φυλακη από χρεη προς το Δημοσιο, ε, ας σας καλεσει η επιτροπη διαφανειας, να πειτε ποιους ΛΑΔΩΝΑΤΕ και τοτε ας σας δωθει χαρη… Θα παρουν αλλοι σειρα…. Τ’ ακους κε Λαλιώτη? Βασουλα για πες μας ποσα ηταν τα λεφτα που πηρες από τον Τραυλο για το καζινο στο Φλοισβο και του τα εφαγες με την υποσχεση νεων εργων που δεν τους ανέθεσες ποτε και «κλαταραν»?....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 08, 2010 1:56 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγώ πάντως τα χρήματα που έχω βάλει στην μετοχή τα έχω ξεγράψει.Δεν θα πουλήσω βέβαια αλλά ούτε θα αγοράσω κι'άλλα.Το ότι το ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ αποτιμάται 44 εκ. όταν μια πολυκατοικία στην παραλία της Θεσσαλονίκης αξίζει πολύ περρισότερα και παρόλα αυτά κανείς δεν συγκινείται ,για μένα αυτό δείχνει πως υπάρχουν και πράγματα που δεν γνωρίζουμε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 08, 2010 3:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

βλεπω συντομα την ολυμπ στα 2 με 3 ευρω

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 08, 2010 3:39 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

electrik έγραψε:
βλεπω συντομα την ολυμπ στα 2 με 3 ευρω

εγώ προσδοκώ για παραπάνω, και έχω απόλυτη βεβαιότητα, αλλά....

αυτό το "σύντομα" ....πόσο σύντομα το κόβεις....?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 08, 2010 3:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

Με 1 νέα για κάθε 10 παλιές και εγώ εκεί την βλέπω.Και άντε μετά να δούμε πόσο εύκολο είναι να πάει στα 3,7 ευρώ για να ρεφάρουμε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 08, 2010 4:26 pm 
Χωρίς σύνδεση

τοπιασες το υπονοουμενο, ο στεγγος ριχνει την μετοχη σε ξεφτιλιστικα επιπεδα γιατι αυτη ειναι η μοδα, και μη μου πειτε οτι πουλαει αλλος. Το REVERSE -SPLIT γινεται για να μην εξαγριωθουν οι μετοχοι.Μεχρι στιγμης απο περυσι που ασχολουμαι μας παιζει στα δαχτυλα του ενος χεριου και μας διαβαζει σαν ανοιχτο βιβλιο. Οταν γινει εσωτερικος ελεγχος θα του ερθει κατραπακια. Ξαναλεω οτι πρεπει να γινει εσωτερικος ελεγχος αλλιως θα κανει οτι θελει και το κλεψιμο θα συνεχιζεται και την μετοχη θα την ριχνει και θα την μαζευει και ποτε δεν θα παρετε τα λεφτα σας πισω με κερδος.Τι φοβαστε σε αυτες τις τιμες?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 08, 2010 6:45 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγώ πάντως τσίμπησα μερικά κοματάκια σήμερα στο 27 και μερικά στο 28.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 09, 2010 8:13 am 
Χωρίς σύνδεση

http://www.euro2day.gr/news/market/123/ ... ticle.aspx

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 628 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 63  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: