firecode έγραψε:
Kαλημέρα Βαγγέλη ,
Πολλά συγχαρητίρια για τις επιτυχημένες θέσεις και τις σωστές προβλέψεις σου για την πορεία της αγοράς.
Χθές αύξησα τη θέση μου στην ΑΛΦΑ μέσω αγοράς μετοχών και περιμένω και πιο χαμηλά μέσω κουπονιών,ωστόσο καλοβλέπω την ΙΝΛΟΤ και τον ΜΥΤΙΛ α΄αυτά τα επίπεδα τιμών.Έχω μαζέψει και αρκετά κομμάτια ΔΕΗ με στόχο τα 20 ευρώ.
Προσωπικά πιστεύω ,ότι αυτή η διόρθωση ,είναι μια 2η ευκαιρία για τοποθέτηση σε καλές εταιρείες του ΧΑΑ σε πολύ ελκυστικές τιμές με πολύ καλές πιθανότητες υπεραξιών μεσοπρόθεσμα.
Όσο για την περιφέρεια ....έχουμε πολύ ξύλο να φάμε ακόμη.

Καλημερα φιλε μου...
Καπως ετσι ειναι....
Αναγκαστικα αυτην την περιοδο απο καποια θα κερδισουμε καλα...
απο αλλα η πρεπει να κανουμε κινησεις στρατηγικης..
η πρεπει ναχουμε ιωβεια υπομονη
Μιας που ενεργος..καταλαβαινεις οτι ηδη εχω κανει το πρωτο..οπως και εσυ απο οτι καταλαβαινω
Το ναναι καποιος φορτωμενος με χαρτια περιφερειας αυτην την περιοδο,αποτελει στρατηγικο λαθος..
Θαρθουν αλλες εποχες ,που θαναι αυτο αβανταζ!!!
Αλλα οχι ακομα!!!εχουμε πολλες τραπεζικες αυξησεις να ολοκληρωσουμε πρωτα!!!
Δυο λογια για Αγορα...
Πολλοι τεχνικουρες[μου γινανε ολοι ειδικοι!!] θα μιλησουν για invert hummer χθες που δειχνει την Αγορα πολυ πιο κατω!!!
Να επαναλαβω...ολα αυτα οι ξενοι δερβεναγες
τα ξερουν καλυτερα απο ολους σας!!!
ειναι ΠΛΑΣΤΑ σε μια χειραγωγουμενη ευκολη αγορα,
οπως ανερυθριαστα λενε...
Η αληθεια ειναι απλη...οι ξενοι δεικτες σπανε μακροχρονιες αντιστασεις[οι...ειδικοι αυτα δεν τα βλεπουν] καποιοι γραφικοι ..κερδιζουν συνεχως....σορταροντας τους
ασχετα αν αυτοι συνεχως ανεβαινουν
Και η χειραγωγουμενη Αγορουλα μας,θα ακολουθησει σε λιγο καλπαζοντας ,να κερδισει το χαμενο εδαφος!!!
ΠΟΤΕ???τοχω εξηγησει..
ειναι η γνωμη μου και την καταγραφω ΚΑΘΑΡΑ χωρις ηξεις αφιξεις
,οπως παντα κανω
Μολις τελειωσει το αγριεμενο ζωδιο..3 μερες χρηματ εμειναν