Βεβαια η Wall ακολουθει πιστα την ανοδο του πετρελαιου,στα 79 και τωρα και οχι τις δηλωσεις της Μερεντιθ
Οσο για την αυτονομηση φιλε μου,δεν ειναι η πρωτη φορα ..τοχει κανει ΞΑΝΑ
Ευκολα ξεχναμε.....ποτε??
Αλλα την περιοδο της αυξησης της ΕΤΕ..θυμαμαι καποιο αρκουδακι στο καπιταλ ειχε ανοιξει και σχετικο θεμα Γ.Δ. 2403
ετσι για να δειξει
[βολοδερναμε τοτε στα 2150 περιπου]
,ποσο εγκλωβισμενοι ηταν οσοι εκει ειχαν αγορασει...μια που τα ξενα και τοτε πεταγανε και εμεις δεν ακολουθουσαμε
Σημερα βεβαια οι ιδιοι μας το λενε οτι προς τα εκει κατευθυνομαστε!!!
Η αληθεια ειναι απλουστατη..
Οι ξενοι εχουν δεσμευσει συγκεκριμενο ποσο για Ελλαντα..
Αυτην την εποχη το δεσμευουν στο μεγαλυτερο μερος του,για την αυξηση της Αλφα...δεν πουλανε ...απλα δεν αγοραζουν
Και βεβαια ξεγυμνωνουν τα εγχωρια χαρτια και τις αδυναμιες τους ,που αναλυτικα εχουμε εξηγησει...
Αλλα αυτη η περιοδος ειναι πεπερασμενη ,αγαπητε μου..
Ταπαμε τα κουπονια ,οσο και ο Σκορπιος τελειωνει!!
Οσο για το πετρελαιο..οντως καθυστερησε για τα 100..τοσο το καλυτερο
Δεν ηρθε το καλοκαιρακι φιλε..επαναλαμβανω..τοσο το καλυτερο
Aληθεια στις 23 Ιουνη,που εβαλες το σχολιο μου,ΠΟΣΟ ειχε το πετρελαιο,θυμασαι?????
ΠΟΣΟ ανεβηκε απο τοτε?????Εχουμε ανοδο καλη μπροστα μας,προτου αρχισουμε να αναρωτιομαστε???
Για ΟΠΕΚ κλπ επιτρεψε μου,να μην σχολιασω..
Τι θελεις να μου πεις??οτι το...ελεγχουν??
Δηλ στα 150 πως εφτασε???περυσι ,που ο Τσεβες ο Πουτιν και οι υπολοιποι των Αμερικανων αναλυτων πρωτοστατουντων μιλαγανε στα ισια για 200 σαν λογικη τιμη??
Τι εγινε??τα ξεχασαμε??περυσι τον Ιουνη γινανε,οχι σε προιστορικη εποχη
π.ς.
Οποιος ασχολειται με χαρτια εκτος 20αρη[εγω το κανω] πρεπει πολυ καλα να ξερει τι αγοραζει,αν καπου πρεπει να πουλησει και ΓΙΑΤΙ
Δεν μου αρεσει να επαναλαμβανομαι..
Αν ο φιλος μας,δεν ξερει φιλε μου Frencie αυτα τα απλα πραγματα,μετα τοσο καιρο..κακως,πολυ κακως