neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 389, 390, 391, 392, 393, 394, 395 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 17, 2009 1:20 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

zachmour έγραψε:
Για ΔΕΗ Βαγγέλη έχεις ακούσει τίποτα ενδιαφέρον? Έχω βρεθεί από το πουθενά να είμαι fan της και να έχω το μεγαλύτερο κομμάτι του χαρτοφυλακίου μου εκεί...

Νομιζω οτι ειναι ΑΡΙΣΤΗ επιλογη!!!

Παει για 8%!!!!!μερισματικη αποδοση και βρισκεται σε σταδιο βαθιας πολυμηνης συσσωρευσης ,που για οσους ασχολουνται λιγο με τα τεχνικα,πριν τα....22 οταν ξεκινησει,δεν προκειται να βρει ιδιαιτερα εμποδια μπροστα της...

Αλλα ειπαμε,να κλεισουν βιβλια ...τα ...παιδια πρωτα..

Δεν εχουν λογο για αυτην,πριν Δεκεμβρη-Γεναρη..που τα ξανανοιγουν

Αντιθετα για Τραπεζες εχουν καθε λογο..λυσαξαν σημερα να μας λενε για ΕΤΕ Ευρομπανκ..ποσο φτηνες ειναι :D

Θεμελιωδως με τα σημερινα δεδομενα..δεν το συζητω....αβλεπι

Δεν ειναι τυχαια η μοναδικη μετοχη του 20αρη
που δεν εχει ουτε μια :?: short θεση

π.ς.
Φιλε alexaral για ξενα ηδη απαντησα

Για αυτους ειμαστε σαν...περιφερειακη μετοχη..
μπορει να την κινησουν οπως και οποτε γουσταρουν...

Ε..με το αρμπιτραζ να τελειωνει Παρασκευη και με το κλεισιμο βιβλιων σε λιγες μερες για αυτους
για την περιφερειακη Αγορουλα μας,τα πραγματα ειναι μονοδρομος :roll:

Αυτη ειναι η γνωμη μου,τελος παντων....

Λυπαμαι αν ειναι αντιθετικη,οπως παντα σχεδον
αλλα αυτη ειναι

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 17, 2009 1:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε Βαγγέλη γεια σου και από εμένα και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά σου και για το θάρρος της γνώμης σου.

Γνωρίζεις αν η ΑΝΕΚ θα εγγράψει στον ισολογισμό του 9μήνου το 3ο τρίμηνο της Hellenic Seaways?
Το ρωτάω αυτό γιατί πουθενά δεν έχει ανακοινωθεί αν μεταβιβάστηκε το πακέτο από τη ΜΙΝΩΑ στην ΑΝΕΚ.
Το μόνο που έχει ανακοινωθεί είναι ότι πληρώθηκε η πρώτη δόση...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 17, 2009 1:50 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αγαπητε φιλε Βαγγελη, δεν μπορω παρα να σου βγαλω το Καπελο!!!!!!!
Ασχετα με τα πανω κατω του ΧΑ, γιατι μονο Μαγος πρεπει να ειναι κανεις για να πει με ακριβεια
που θα σταματησει η διορθωση, Οι προβεψεις σου ετσι οπως τις τεκμηριωνεις με αφηνουν αφωνο!!!!!!!!

Αν και ειμαι στο ΧΑ απο το 1991 και εχω δει πολλα και διαφορα ,ποτε δεν συνδυασα τις επενδυσεις μου με τον
τροπο σκεψης που τις αναλυεις.

Ασχετως αποτελεσματος σε ευχαριστω για αλλη μια φορα, μονο και μονο γιατι μου αλλαξες τον τροπο
σκεψης μου και εχω ωφεληθει πολυ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 17, 2009 3:51 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ VERDA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΜΥΤΙΛ. ΚΑΙ ΔΕΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΕΚΑΤ.ΠΟΥ ΖΗΤΑΗ Η ΔΕΗ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 17, 2009 4:13 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ποιος πλήρωσε το ράλι των μετοχών;

http://www.sofokleous10.gr/portal2/topr ... 111616803/

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 17, 2009 4:50 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

karapiperim έγραψε:
Ποιος πλήρωσε το ράλι των μετοχών;

http://www.sofokleous10.gr/portal2/topr ... 111616803/

Καταπληκτικό πραγματικά άρθρο!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 17, 2009 4:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:00

Υποχωρούν την Τρίτη τα spreads των 10ετών ελληνικών ομολόγων σε σχέση με τα αντίστοιχα γερμανικά, σύμφωνα με το Dow Jones Newswires, από τα επίπεδα των 160 μονάδων βάσης στο χθεσινό κλείσιμο.

«Νομίζω ότι θα δούμε περαιτέρω υποχώρηση στις 150 μονάδες βάσης έως την Τετάρτη», δήλωσε στο πρακτορείο Έλληνας trader. «Η χθεσινή ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος περιόρισε κάπως τη νευρικότητα και βλέπουμε να εμφανίζονται κάποιοι αγοραστές», προσέθεσε, ωστόσο για σήμερα αναμένεται μικρότερη συναλλακτική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνο Μπούκα της Beta ΑΧΕΠΕΥ, αυτή τη στιγμή τα spreads των ελληνικών δεκαετών ομολόγων σε σχέση με τα γερμανικά διαμορφώνονται στις 147 μονάδες βάσης.

Το πραγμα εξομαλυνεται φανερα πλεον!!!

Αν δεν ειχαμε την πιεση του δεικτοβαρους ΟΤΕ [με την εξοδο του απο το Πανευρωπαικο καλαθι μετοχων] θα το διακριναμε και στο ταμπλο ηδη!!!

Μερικες απαντησεις..

ΑΝΕΚ οπως ολα τα μικροτερης κεφαλοποιησης ,που θα χρειαστουν χρηματα σε αυτην ξεκαθαρα Τραπεζικη Αγορα υποφερουν και θα υποφερουν μεχρι να ολοκληρωσουν την αυξηση τους,που εδω κρινεται απαραιτητη..

Η 2 δοση ειναι η βαρια και αν δεν πουλησει παγια,θα αναγκαστει να την κανει χαμηλοτερα με πιο πολλες μετοχες..

Το ιδιο και καποιες αλλες[θελουν δεν θελουν]

ΑΛΛΑ αυτες θαναι[που τολμουν τωρα αυξηση] και που θα προηγηθουν της ουσιαστικης ανακαμψης της περιφερειας ,οποτε αυτη ερθει..

Δεν εννοω κερδοσκοπικες κουρσιτσες σεναριακες,τυπου Σελμαν η Πετσετακη ,που απλα εγκλωβιζουν τους πλεον απειρους και κανουν καρακερδισμενους τους...μυστες

Μυτιλ το χρεος δεν ειναι πραγματικο προς ΔΕΗ ...απλα αρνειται να δωσει καπελο αυξησης μεχρι να λυθει δικαστικα η διαμαχη,για το ρευμα με το προνομιακο καθεστως της Αλουμινιο ,που ειχε απο παλια..

Ε..την ιδια διαμαχη εχουν χρονια τωρα,δεν εμποδισε τον Μυτιλ να παει ακοπος στα 50 ευρο προ 2 ετων 13 κοντα σημερινα!!

ΟΧΙ η πτωση του,εχει να κανει με την γενικοτερη αγορα...ειπαμε εχουμε τους..μαρτζιναριστους..θελει 1-2 μερες το πραγμα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 17, 2009 5:09 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φιλε Βαγγελη η κυρια Meredith η δε μας τα λεει καλα, η χτυπαει καμπανακια. Τι να διαλεξουμε :?: :roll: :geek:
http://www.capital.gr/News.asp?id=854484

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 17, 2009 5:28 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Oil down to near $78 as dollar rebounds

Oil falls to near $78 in European trade as dollar rises,
Asian growth may offset US weakness

Φιλε Frencie η Αγορα απο αλλα πραγματα επηρεαζεται και πεφτει η ανεβαινει ,απο τον Μαρτη και επειτα,
οχι απο τις δηλωσεις του Σορος του Λεβκοβιτς.του Ροτζερς,του Μπαφετ του Ρουμπινι η της Μερεντιθ

Και εγω σου λεω εχει δικιο!!! So What??

H Aγορα πριν τα 100 το βαρελι τουλαχιστον[που με την ανατολη της νεας χρονιας βλεπω ναρχονται!!δεν εχει καμια αναγκη..

Τι θα γινει τοτε αν δεν ανακαμψει η πραγματικη Οικονομια,
μενει να το δουμε!!!

Δεν ειναι τυχαιο γεγονος η ανεξαρτοποιηση δεικτων-μετοχων διεθνως
οχι μονο στην χωρα μας...

Ξερετε ποσο εχει ας πουμε η Loyds
η η RBS παραδειγμα[εχει και αποψη,τρομαρα της]
κατω του 1 ευρο!!!

Σας εξηγω τοσο καιρο,οτι το σχεδιο Gaitner ειναι αμιγως χρηματιστηριακο!!!αλλα και κλασικα ΔΕΙΚΤΟΒΑΡΕΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 17, 2009 6:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Oil down to near $78 as dollar rebounds

Oil falls to near $78 in European trade as dollar rises,
Asian growth may offset US weakness

Φιλε Frencie η Αγορα απο αλλα πραγματα επηρεαζεται και πεφτει η ανεβαινει ,απο τον Μαρτη και επειτα,
οχι απο τις δηλωσεις του Σορος του Λεβκοβιτς.του Ροτζερς,του Μπαφετ του Ρουμπινι η της Μερεντιθ

Και εγω σου λεω εχει δικιο!!! So What??

H Aγορα πριν τα 100 το βαρελι τουλαχιστον[που με την ανατολη της νεας χρονιας βλεπω ναρχονται!!δεν εχει καμια αναγκη..

Τι θα γινει τοτε αν δεν ανακαμψει η πραγματικη Οικονομια,
μενει να το δουμε!!!

Δεν ειναι τυχαιο γεγονος η ανεξαρτοποιηση δεικτων-μετοχων διεθνως
οχι μονο στην χωρα μας...

Ξερετε ποσο εχει ας πουμε η Loyds
η η RBS παραδειγμα[εχει και αποψη,τρομαρα της]
κατω του 1 ευρο!!!

Σας εξηγω τοσο καιρο,οτι το σχεδιο Gaitner ειναι αμιγως χρηματιστηριακο!!!αλλα και κλασικα ΔΕΙΚΤΟΒΑΡΕΣ

Φιλε Βαγγελη εγω δεν ειπα οτι η αγορα επηρεαζεται και ανεβοκατεβαινει απο τις δηλωσεις καποιων παγκοσμιως διακεκριμενων αναλυτων. Επισης δε μπορω να καταλαβω τη σιγουρια σου σχετικα με τη τιμη του μαυρου χρυσου και το 100ρικο, το οποιο ο κ. Ρουμπινι (του οποιου τη γνωμη αν δε κανω λαθος επικαλεισαι τακτικα, αρα και ασπαζεσε) το εβλεπε μεσα στο καλοκαιρι, αλλα επεσε εξω.

verdadeiro Δημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 23, 2009 1:00 am
Βεβαια οπως ακομα και ο Ρουμπινι παραδεχεται ανοικτα πλεον,το πετρελαιο θα κτυπησει ανετα το τριψηφιο,μες στο καλοκαιρι..

Το ανετα μας εφαγε!! :D
Προσφατα διαβασα, δυστυχως δε θυμαμαι που, οτι ο ΟΠΕΚ αν δε κανω λαθος, κρινει τη τιμη του πετρελαιου δικαιη στα 80 δολλαρια.
Την αυτονομηση του ΧΑ σε κατ ιδιαν συνομιλιες που ειχα τοσο μ εσενα οσο και με τον lestat, την ειχα προβλεψει τον Ιουνη και τη τοποθετουσα τον Οκτωβρη. Επεσα ενα μηνα εξω :D
Βεβαια καποιο πολυχρωμο πτηνο (ξερεις εσυ τι εννοω :lol:) οταν του το ειπα, μου απαντησε οτι δε γινονται αυτα τα πραγματα, οι αυτονομησεις δηλαδη. Και δυστυχως γι αυτον με τα χαρτια που ασχολειται, η αυτονομηση ειναι πολυ πιο ασχημη απ οτι αν ασχολειτο με κανα σοβαρο χαρτι. Ελπιζω να ειναι εξω :D
Ναι, ναι το σχεδιο Geithner.....το θεμα ειναι αν τα λεφτα πεφτουν στο μεγα αχορταγο η οχι :lol: :lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από frenchie και Τρί Νοέμ 17, 2009 7:03 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 389, 390, 391, 392, 393, 394, 395 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 173 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: