concept303 έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι και οικοδεσπότη Ευάγγελε καλημέρα και από εμένα μετά από μακρόχρονη απουσία λόγω μετακόμισης και εγκατάστασης στην πρωτεύουσα. Τώρα που ήρθα κάτω θα χαρώ να γνωρίσω και από κοντά όσο το δυνατόν περισσότερους από εσάς με την πρώτη ευκαιρία.
Να προσθέσω δύο-τρεις σκέψεις.
1) Εάν η Fidelity αγόρασε στα 12.15 τότε ο μ.ό. για αυτήν είναι τώρα στα 11.19 με τα δικαιώματα που έχει στην κατοχή της (αν τα εξασκήσει). 'Αρα η alfa ήδη δίνει καλές τιμές εισόδου αν υποθέσουμε ότι οι ξένοι ξέρουν τι κάνουν.
2) Ευάγγελε θα ήθελα την άποψή σου για ΦΟΛΙ και Φουρλή. Στη ΦΟΛΙ Υπάρχει μια σχεδόν τρίμηνη συσσώρευση σε εξαιρετικά στενό εύρος τιμών που κάτι προμηνύει έντονη κίνηση. Εκτιμώ ότι αυτή θα υπάρξει μετά τα αποτελέσματα. Όσο για τον Φουρλή εξακολουθώ να είμαι θετικός αλλά με προβλημάτισαν πολύ οι σημαντικές πωλήσεις που γίνανε από insiders το τελευταίο διάστημα. Έχεις κάποιο σχόλιο για αυτά εσύ?
Πάντως η αγορά μας χωρίς τη δραστηριοποίηση ξένων είναι κυριολεκτικά νεκρή.
Σωστες ολες οι παρατηρησεις σου φιλε μου!!!
Ειδικα η τελευταια!!
Και ταχω γραψει σε ολους τους τονους οτι αυτη η βδομαδα
ειναι πολυ δυσκολη!!
Αλλα η παρατηρηση σου για Αλφα ειναι ολα τα λεφτα!!
χαιρομαι που θυμασαι τι εγραφα...
Φολι
οντως η συσσωρευση θα δωσει καποια στιγμη κινηση,με την αναπτυξη στην ΚΙνα πιστευω σε ανοδικη εκτονωση
Φουρλης..χμμ τα ιδια με ΣΠΡΙ θετικος,αλλα με ενστασεις
Θα γραψω με την ευκαιρια και 2 λογια για Αλαπις που πολλοι φιλοι εχουν κυριολεκτικα σκασει με την στασιμοτητα της..
Μα ποιος περιμενουν να την κινησει??
οι εγχωριοι,η ο Λαυρεντης του 10%?
Θα την κινησουν αυτοι που βαλαν τα λεφτα της αυξησης,οταν η ωρα φτασει!!
Και δεν εχουν κανενα λογο αυτον τον μηνα..bonus απο δαυτην γιοκ για φετος
Οποτε οσο πιο χαμηλα την ανοιξουν στα βιβλια τους για το 2010,
τοσο πιο καλα
π.ς.
ο μηνας του Σκορπιου τελειωνει σε λιγες μερες!!