neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 380, 381, 382, 383, 384, 385, 386 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 13, 2009 10:46 am 
Χωρίς σύνδεση

Τι ωραίοι παπαγάλοι που είναι εκεί στο μίτο της ΣΕΛΜΚ. Κάθε 1-2-3 εβδομάδες δικαιώνεται ο soter με ένα Limit up από κάθε φορά χαμηλότερο επίπεδο σε χαμηλότερο υψηλό...

Θανάση Μαυρίδη και Ηλία Τουτουδάκη κάντε τους όλους εκεί πέρα αρχισυντάκτες, το πέρασαν το test του παπαγαλισμού, κάνουν για το site σας.

Καλημέρα Βαγγέλη

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 13, 2009 10:51 am 
Χωρίς σύνδεση

verdadeiro
την καλημερα
δεν ειχα αλφα και δεν μπηκα στην αυξηση,πως μπορω να παρω μεσα απο τα δικαιωματα?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 13, 2009 10:52 am 
Χωρίς σύνδεση

εύχομαι να γίνει όμως αυτό το deal για να δούμε μετά αυτούς τους superman που θα αναλάβουν τη ΣΕΛΜΚ πως θα βγάλουν 26εκ κέρδη το 2010... Εκεί είναι που θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Αν δεν γίνει θα σου λέει ο παπαγάλος ότι εγώ τα έλεγα με την προϋπόθεση ότι θα γίνει το deal. Εγώ τα θυμίζω για να μην ξεχνιόμαστε. 15/9/2009 θα έχει πάει 1 ευρώ, μέχρι το τέλος του έτους 3 και του χρόνου 7 ευρώ με κέρδη 26εκ. Τα θυμίζω γιατί τα πτηνά έχουν ασθενή μνήμη...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 13, 2009 10:55 am 
Χωρίς σύνδεση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΕ.ΣΤΑ 2,90 Η ΜΑΡΦΒ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 13, 2009 11:17 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και φίλες του φορουμ. Θα ήθελα να θίξω ένα θέμα που βλέπω να δημιουργήται τις τελευταίες ημέρες και ώρες :P . Φοβάμαι ότι από την καλή του διάθεση ο Βαγγέλης, να μοιραστεί την εμπειρία του και τις προβλέψεις του μαζί μας, θα βρεθεί σύντομα συναισθηματικά φορτισμένος από την ευθύνη ασφαλούς και επιτυχούς πρόβλεψης απέναντι σε όλους εμάς. Δεν θα ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο και τελικώς να σταματήσει να γράφει ή να γίνεται κοινωνός της άποψης του. Σίγουρα έχει πολύ βαθύτερη γνώση της αγοράς από όλους εμάς, αλλά ο καθένας μας σαν μονάδα έχει την ευθύνη των πράξεων του.

Θα ήθελα να αναφέρω ένα παράδειγμα από τα φοιτητικά μου χρόνια όσο σπούδαζα στην χρηματοοικονομικά. Κάπου στο 95-96 ξεκίνησα να γίνω ζάμπλουτος από το ελληνικό χρηματιστήριο. Κατάφερα και βρήκα ένα χρηματιστηριακό γραφείο στην τσιμισκή (Θεσσαλονίκη), που ασχολήθηκε μαζί μου, όχι λόγω των κεφαλαίων (300.000δρχ) αλλά περισσότερο γιατί με συμπάθησε ο ιδιοκτήτης Μάκης Σ...... (καλή του ώρα). Ζήλευα τα limit up και down της θεσσαλικής εκείνη την εποχή, αλλά ο χρηματιστής δεν μου επέτρεπε να αγοράσω. Λοιπόν κάθε φορά που έκανε ένα δύο απανωτά limit up, πήγαινα και εγώ από το γραφείο του σκυθρωπός με το παράπονο που δεν με άφησε να αγοράσω (για άλλη μία φορά). Ο καημένος για να μην με κακοκαρδίσει μου έλεγε πάρε την τάδε (π.χ. λύκος) και θα την κρατήσουμε μόνο τρεις μέρες και μου ρεφάριζε έτσι τα κέρδη :) .

Κάποια στιγμή γύρισα και του είπα, αφού όποτε με βλέπεις κακοκαρδισμένο μου λές ποια μετοχή θα τρέξει μέσα στην εβδομάδα, γιατί δεν το κάνουμε πάντα έτσι?

Η απάντηση του ήταν ότι στις αγορές χρήματος δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ. Απλά οι μετοχές που πρότεινε δεν ήταν σαβούρες (σαν αυτές που ήθελα εγώ) οπότε ήμουν εξασφαλισμένος σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά.
Μου εξήγησε ακόμη ότι αν ήξερε με βεβαιότητα τι άνοδο θα είχε μία μετοχή μία συγκεκριμένη ημέρα δεν θα δούλευε ούτε και ο ίδιος, παρά θα καθόταν σε ένα θρόνο, θα έδινε συμβουλές στο αυτί των επενδυτών και θα αμοιβόταν αδρά για αυτό.

Φίλε βαγγέλη και λοιποί, σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την καλή παρέα και τις συμβουλές σας.

ΥΓ.Η παραπάνω παρένθεση έγινε, ώστε να αποφορτίσουμε τους καλούς φίλους, που μοιράζοναται μαζί μας τις γνώσεις τους, από το αίσθημα ευθύνης απέναντι μας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 13, 2009 11:24 am 
Χωρίς σύνδεση

ISILIADIS, Apsogos...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 13, 2009 11:32 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Την Καλημερα μου...

Συγνωμη πολυ δουλεια σημερα!!!

Ευχαριστω τον φιλο isiliadh για τα λογια του!!ετσι ειναι

Την γνωμη μου καταγραφω,δεν ειμαι παντογνωστης..ολοι κανουμε λαθη!!

Λοιπον..για την Αγορα

Προσεξτε τα δικαιωματα της Αλφα...
οταν τα δειτε να σταθεροποιουνται μην καθυστερησετε αλλο!!!

Η Αγορα ειναι για πανω!!

Ταγραφα και χθες τα περιθωρια πτωσης ειναι μικρα ..τα για πανω μεγαλα!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 13, 2009 11:36 am 
Χωρίς σύνδεση

Συμφωνω isiliadis , η ευθυνη ειναι δικη μας. Ο verd δε φερνει καμια μα καμια ευθυνη για τις επιλογες μας. Τα φωτα της γνωσεις του, ζηταμε.
Δε νομιζω μεχρι τωρα να προσπαθισε εστω και λιγο ,κανενας να μιλησει ειλικρινα για την πορεια της αγορας. Τοσους μηνες, μονο καταστροφολογους συναντησα. Και ξερεται ποιο ηταν το συμπερασμα? Μεινετε απεξω να μπουμε εμεις κι οταν σας δωσουμε σημα μπειτε για να βγουμε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 13, 2009 11:38 am 
Χωρίς σύνδεση

vageli kai filoi, exei kalo kairo edw sthn aitwloakarnania, o ilios iremei kai katharizei to myalo gia apofaseis :D
kalimera se oloys

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 13, 2009 11:45 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

καλημέρα αγαπητέ,

για άλφα..
γιατί να μπλέξουμε με τα δικ. στην άλφα αφού η μετοχή είναι μια η άλλη - προς το παρόν τουλάχιστο.

για την αγορά..

με προβληματίζει λίγο, θα την προτιμούσα αλλιώς. άλλωστε και εσύ το έλεγες χθες. ένα γερό κάτω, διάσπαση των αντιστάσεων και μάζεμα. θα μου πεις, ίσως τα ξένα δεν τους βοήθησαν. ίσως υπήρξε 'απάντηση' και από άλλες δυνάμεις, χθες στο κλείσιμο.

από την άλλη, σκέφτομαι, το ενδεχόμενο παραμένει, να προσπαθήσουν μια άλλη μέρα να κάνουν αυτό που ίσως δεν τους βγήκε σήμερα. ή και αργότερα σήμερα βέβαια, νωρίς είναι ακόμα.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 380, 381, 382, 383, 384, 385, 386 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 143 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: