neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 366, 367, 368, 369, 370, 371, 372 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 09, 2009 4:20 pm 
Χωρίς σύνδεση

κουφετακι, περίμενε να δεις τι έχει να σου πει ο Βαγγέλης
η δική μου η ανάλυση είναι καθαρά ΜΙΑ ΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ χωρίς να λαμβάνει τιποτα αλλο υποψιν της...
και επειδη την εταιρια δεν τη ξερω καθόλου (ουτε την εχω παρακολουθήσει) για αυτο και δεν εκφερω καμια αλλη αποψη

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 09, 2009 4:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

Σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ και τους δυο σας:-)))))θα περιμενω να με ενημερωσεις φιλε verda για την σπρι,αν και απο τα γραφομενα σου καταλαβα οτι δεν την πολυγουσταρεις..Θα περιμενω..Ευχαριστω lestat:-))))))))) :roll:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 09, 2009 4:39 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

alonedriver έγραψε:
Εγώ πάντως φίλε μέτρησα 13.000.000 μετοχές περίπου σε πακέτα των 11,60... τα υπόλοιπα 4.000.000 μετοχές ποιοι τα δίνουν?

Αλλά και ποιοι τα παίρνουν???

Αυτό και αν είναι Placement!!!

Αυτοί που μπαίνουν τώρα στην ΑΛΦΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΔΑ. Άρα???

Δεν ειναι μαριδα ,αλλα δεν ειναι και βραχυχρονιοι παικτες φιλε μου!!

Να χρειαζεται αραγε να σου θυμισω οτι μετα τα 12,16 της fidelity πριν την αποκοπη ,τελος Αυγουστου ,η μετοχη κατρακυλησε στα 11 προτου ανακαμψει..

Σε μακρο ειμαι θετικος δεν το συζητω...απλα ειμαι βεβαιος θα δωσει καλυτερες τιμες εισοδου..

Η βδομαδα θαναι δυσκολη..τοχω γραψει απο την προηγουμενη σε ολους τους τονους...μην κοιτατε DAX futures klp σε αυτην την περιοδο

Κλεινουν βιβλια..σε...αναδυομενες [Βραζιλια..Τουρκια,Τσεχια κλπ] σε αυτες μας κατατασουν οι ξενοι δερβεναγες ,μην γελιεστε!!

π.ς.
Κουφετο..μην βιαζεσαι να ....προκαταλαβεις την γνωμη μου..οκ?

Δεν ειναι αρνητικη...απλα εχει 1-2 ενστασεις

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 09, 2009 4:46 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπέρα αγαπητέ Verdadeiro και καλή εβδομάδα σε όλους

Θα παρακαλούσα, όταν υπάρξει ευχέρια χρόνου, να μου πείτε για ΕΤΕ. Πούλησα το 1/4 της θέσης μου και θα ήθελα να την ξαναγοράσω. Μπορείτε να προσδιορίσετε περιοχή τιμών στη δύσκολη εβδομάδα, που όπως λέτε, διανύουμε;

Επίσης, βλέπω και πυκνώνουν συνεχώς τα δημοσιεύματα για την ΠΡΟΤΟΝ (πόσο φθηνή είναι, εκτίμηση αποτελεσμάτων ενεαμήνου κ.λπ). Μήπως τρέχουν και άλλα νέα; Αν όχι, θα σπάσει τα προηγούμενα υψηλά;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 09, 2009 5:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:

Να χρειαζεται αραγε να σου θυμισω οτι μετα τα 12,16 της fidelity πριν την αποκοπη ,τελος Αυγουστου ,η μετοχη κατρακυλησε στα 11 προτου ανακαμψει..

Σε μακρο ειμαι θετικος δεν το συζητω...απλα ειμαι βεβαιος θα δωσει καλυτερες τιμες εισοδου..

Εντάξει δίκιο έχεις. Απλά εγώ δεν ψάχνω τιμές εισόδου στην ΑΛΦΑ... Είμαι ήδη μέσα και δεν κουνιέμαι καθόλου...Συμμετέχω κανονικά στην αύξηση και ξανά μπαούλο η ΑΛΦΑ...

Είναι βλέπεις η πρώτη μου μετοχή :oops: :oops: :oops: και δεν πουλάω ποτέ, παρά μόνο μπαούλο. Σωστό/λάθος, δεν με νοιάζει, έτσι κάνω :!:

Ξέρω τις μετοχές δεν τις παντρευόμαστε αλλά η πρώτη πάντα είναι διαφορετικά!!! Διαφωνείς?

Αλήθεια ποια ήταν η πρώτη μετοχή που αγόρασες?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 09, 2009 5:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Berkshire (Buffet): ''Η πιστωτική κρίση έχει τελειώσει''
13:03 - 09 Νοέμβριος 2009
''Η πιστωτική κρίση έχει τελειώσει,'' δηλώνει η Berkshire Hathaway Inc, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Warren Buffett, σε απάντηση των προειδοποιήσεων για υποβάθμιση της αξιολόγησης από διεθνείς οίκους. Αιτία η απόφαση του Buffet για πλήρη εξαγορά της Burlington Northern Santa Fe προς 26 δισ. δολάρια. Σημειωτέον, η Berkshire θα αναλάβει και συνολικά χρέη ύψους 10 δισ. δολαρίων, στη μεγαλύτερη εξαγορά της ιστορίας της. Η βελτίωση της πιστοληπτικής ικανότητας των αμερικάνικων εταιρειών οδήγησε στον τριπλασιασμό των κερδών το τρίτο τρίμηνο και προσέφερε ένα ''μαξιλάρι'' στον Buffett, το δεύτερο πιο πλούσιο Αμερικανό, για την εξαγορά της Burlington, σύμφωνα με την Berkshire.

Οι αναλυτές πάντως δεν είδαν με ''καλό μάτι'' την αγορά της Burlington Northern Santa Fe και πρώτα ο Standard & Poor's και μετά ο Fitch Ratings προειδοποίησαν για πιθανή υποβάθμιση.

Να λοιπον που καποιοι πραγματικοι leaders αδιαφορουν για υποβαθμισεις και τα υπολοιπα φαιδρα ,απο αυτους που λιγο πριν καταρευσει η Leeman την βαθμολογουσαν με τον ανωτερο βαθμο αξιολογησης..

Μια που διαβλεπω[Moodys???] προσπαθεια σπεκουλας υποθμιστικης τις επομενες μερες...να σας εξηγησω οτι αυτοι οι κυριοι τοσο το 1992 οσο και το 1996 υποβαθμισαν στο κατωτερο βαθμο την Οικονομια της χωρας,
προβλεποντας στα ισια πτωχευση!!!

Το οτι διαψευτηκαν ξανα και ξανα,δεν τους εμποδοζει να συνεχιζουν τις ...βαθμολογιες τους

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 09, 2009 6:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

maroulahat έγραψε:
Καλησπέρα αγαπητέ Verdadeiro και καλή εβδομάδα σε όλους

Θα παρακαλούσα, όταν υπάρξει ευχέρια χρόνου, να μου πείτε για ΕΤΕ. Πούλησα το 1/4 της θέσης μου και θα ήθελα να την ξαναγοράσω. Μπορείτε να προσδιορίσετε περιοχή τιμών στη δύσκολη εβδομάδα, που όπως λέτε, διανύουμε;

Επίσης, βλέπω και πυκνώνουν συνεχώς τα δημοσιεύματα για την ΠΡΟΤΟΝ (πόσο φθηνή είναι, εκτίμηση αποτελεσμάτων ενεαμήνου κ.λπ). Μήπως τρέχουν και άλλα νέα; Αν όχι, θα σπάσει τα προηγούμενα υψηλά;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Γεια σου φιλη μου Μαρουλα..

Ναι αυτην την δυσκολη βδομαδα η ΕΤΕ μπορει να μας ξαναδωσει
[βασικα λογω Αλφα]
τα χαμηλα της περιοδου 23.50-24...ισως και λιγο παρακατω!!!

Οσο για ΠΡΟ τα σκαλοπατια εγκαιρα ταχω σημειωσει!!!

Και σε αυτην για οσους καταλαβαινουν τα χρηματα τα κρατικα πρεπει καποτε να επιστραφουν..

Αυτο σημαινει ενα πραγμα..αυξηση μετοχικου σε πολυ ψηλοτερα επιπεδα!!

Το που μπηκε το Κρατος..δεν ειναι και τοσο δυσκολο να ανακαλυφθει
Δεν ειναι τυχαια η πρωτη σε αποδοση τραπεζικη απο τα χαμηλα της των 0.50 να θυμισω!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 09, 2009 6:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Δυο λογια για Σπρι...

Σημερα μολις η Μερριτ την υποβαθμισε σαν τιμη στοχο..που ειναι παντως πολυ ψηλοτερα των σημερινων επιπεδων
Εχει να κανει με την μειωση των λιανικων πωλησεων στην Ελλαδα που ειναι δραματικη...αλλα που αν η πραγματικη Οικονομια ανακαμψει θα ειναι ο κλαδος με τις μεγαλες υπεραποδωσεις!!!

Ποιος μπορει αραγε να απαντησει με ασφαλεια ποτε αυτο θα συμβει??

Να δουμε στα 100 το βαρελι αν ανακαψει ...
μεχρι τοτε αλλωστε η θεση μου για μετοχες ειναι απολυτως θετικη και καθε διορθωση θαναι ευκαιρια αγορων

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 09, 2009 6:22 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

alonedriver έγραψε:
verdadeiro έγραψε:

Εντάξει δίκιο έχεις. Απλά εγώ δεν ψάχνω τιμές εισόδου στην ΑΛΦΑ... Είμαι ήδη μέσα και δεν κουνιέμαι καθόλου...Συμμετέχω κανονικά στην αύξηση και ξανά μπαούλο η ΑΛΦΑ...

Είναι βλέπεις η πρώτη μου μετοχή :oops: :oops: :oops: και δεν πουλάω ποτέ, παρά μόνο μπαούλο. Σωστό/λάθος, δεν με νοιάζει, έτσι κάνω :!:

Ξέρω τις μετοχές δεν τις παντρευόμαστε αλλά η πρώτη πάντα είναι διαφορετικά!!! Διαφωνείς?

Αλήθεια ποια ήταν η πρώτη μετοχή που αγόρασες?

Μπαουλο,ε?? :D
Αντε ναρθει ο φιλος haros να σε κανει επιτιμο μελος στην ταυροσπηλια του,την αγαπημενη του...

Ο συγκεκριμενος αλλωστε εχει και πεισματωδη στρατηγικη σεβαστη

Κοιτα φιλε μου,αν με ρωτας για μετα την ανακαμψη[δεν μπορουσα να παραβλεψω τετοιο γκρεμισμα περυσι και φετος τους πρωτους μηνες...εβαλα τα stoploss μου σε καποιες τιμες και αγορασα πολυ χαμηλοτερα!!

Αν με ρωτας λοιπον για αυτην την περιοδο...την πρωτη μετοχη που αγορασα και κρατησα[μπηκα και στην αυξηση] ηταν της ΕΤΕ μετα την τοποθετηση των ξενων στα 13.60 την Μ.πεμπτη ,που για μενα σημανε την ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΣΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΞΑΝΑ

Εν μεσω τρομερων αμφισβητησεων υποστηριξα σθεναρα την αποψη μου αυτην στο καπιταλ στο θεμα που ειχα ανοιξει τοτε τα περιφημα πια :D ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Δεκαδες ξερολες τεχνικαριοι μου εκαναν συνεχεις επιθεσεις αντιθετες,αλλα δεν βαριεσαι...το ταμπλο ειναι ο κριτης ολων

Αν με ρωτας γενικοτερα.....να θυμηθω :?:

Η πρωτη μετοχη που αγορασα εν Ελλαδι μετα την επιστροφη μου απο Αμερικα
το 1995 ηταν η Κτηματικη... :D

Αν και εδω που τα λεμε...την ιδια αγορασα και το Πασχα :lol:

Νασαι καλα φιλε......με εβαλες να θυμηθω ωραιες εποχες αξεχαστες

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 09, 2009 8:19 pm 
Χωρίς σύνδεση

Aγαπητε Verdadeiro,

Exw 400 kommatia TT, M.O= 4.94
400 kommatia EYDAP M.O= 5.66
edw kai arketo kairo...MOYLAROXARTA...giati k ws pote?
kanw ena programmatismo na pswnisw gia.... tis giortes kamia kalyteri metoxoyla.
vlepw mono 20ari kai energeia, isws kamia kokkalokataskeyh....
a) ti na ta kanw ta moularoxarta...(tt, eydap) me tin pithani peraiterw diorthwsi se ligo kairo, na kanw moyen i na paw gia alles politeies?
b) tenerg, gek terna pws tis vlepeis?
c) intrakat???
ps: tis mises moy oikonomies tha exw mesa, mias kai apo ton toko sthn trapeza den ksanavlepoyme tipota pote, kai taytoxrona epeidi me to allo 2xiliaro poy ypologizw na valw sto XAA, thamai 50 mesa/50 eksw kai den thelw poly risko...
s eyxaristw ek twn proterwn!

Γεια σου αγαπητε φιλε..

Σε ευχαριστω και εγω που ρωτας την γνωμη μου,αλλα εχω κατεπαναληψη γραψει οτι διαχειριστικες συμβουλες δημοσια,δεν μπορω να δωσω,,

Την ΓΝΩΜΗ μου καταγραφω μεσα απο αυτο το επενδυτικο ημερολογιο και αυτην για πολλες απο αυτες που μου γραφεις ηδη την εχω γραψει!!

Αν σε καποια συγκεκριμενα θελεις την αποψη μου,με χαρα!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 366, 367, 368, 369, 370, 371, 372 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Majestic-12 [Bot] και 176 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: