alonedriver έγραψε:
verdadeiro έγραψε:
Δεν ειναι μαριδα ,αλλα δεν ειναι και βραχυχρονιοι παικτες φιλε μου!!
Να χρειαζεται αραγε να σου θυμισω οτι μετα τα 12,16 της fidelity πριν την αποκοπη ,τελος Αυγουστου ,η μετοχη κατρακυλησε στα 11 προτου ανακαμψει..
Σε μακρο ειμαι θετικος δεν το συζητω...απλα ειμαι βεβαιος θα δωσει καλυτερες τιμες εισοδου..
Εντάξει δίκιο έχεις. Απλά εγώ δεν ψάχνω τιμές εισόδου στην ΑΛΦΑ... Είμαι ήδη μέσα και δεν κουνιέμαι καθόλου...Συμμετέχω κανονικά στην αύξηση και ξανά μπαούλο η ΑΛΦΑ...
Είναι βλέπεις η πρώτη μου μετοχή

και δεν πουλάω ποτέ, παρά μόνο μπαούλο. Σωστό/λάθος, δεν με νοιάζει, έτσι κάνω

Ξέρω τις μετοχές δεν τις παντρευόμαστε αλλά η πρώτη πάντα είναι διαφορετικά!!! Διαφωνείς?
Αλήθεια ποια ήταν η πρώτη μετοχή που αγόρασες?
Μπαουλο,ε??
Αντε ναρθει ο φιλος haros να σε κανει επιτιμο μελος στην ταυροσπηλια του,την αγαπημενη του...
Ο συγκεκριμενος αλλωστε εχει και πεισματωδη στρατηγικη σεβαστη
Κοιτα φιλε μου,αν με ρωτας για μετα την ανακαμψη[δεν μπορουσα να παραβλεψω τετοιο γκρεμισμα περυσι και φετος τους πρωτους μηνες...εβαλα τα stoploss μου σε καποιες τιμες και αγορασα πολυ χαμηλοτερα!!
Αν με ρωτας λοιπον για αυτην την περιοδο...την πρωτη μετοχη που αγορασα και κρατησα[μπηκα και στην αυξηση] ηταν της ΕΤΕ μετα την τοποθετηση των ξενων στα 13.60 την Μ.πεμπτη ,που για μενα σημανε την ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΣΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΞΑΝΑ
Εν μεσω τρομερων αμφισβητησεων υποστηριξα σθεναρα την αποψη μου αυτην στο καπιταλ στο θεμα που ειχα ανοιξει τοτε τα περιφημα πια

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Δεκαδες ξερολες τεχνικαριοι μου εκαναν συνεχεις επιθεσεις αντιθετες,αλλα δεν βαριεσαι...το ταμπλο ειναι ο κριτης ολων
Αν με ρωτας γενικοτερα.....να θυμηθω
Η πρωτη μετοχη που αγορασα εν Ελλαδι μετα την επιστροφη μου απο Αμερικα
το 1995 ηταν η Κτηματικη...
Αν και εδω που τα λεμε...την ιδια αγορασα και το Πασχα
Νασαι καλα φιλε......με εβαλες να θυμηθω ωραιες εποχες αξεχαστες