koufeto:-) έγραψε:
Lestat και Verda σας ευχαριστω πολυ και τους δυο σας για την απαντηση σας και καλως σας βρηκα.Η groummastella μου ειπε για αυτο το φορουμ και μπηκα να δω τι γινεται:-))))Η αληθεια ειναι οτι ειδα προσωπα πολυ παλια..., απο τοτε που ειχε πρωτοξεκινησει το capital.Eυχαριστω που μου επιτρεπεται να γραφω και ανεκδοτα:-)))
......................................................
...
Λοιπόν αφού ξεκίνησε η φίλη μας το κουφέτο τα ανέκδοτα, να σας πω και εγώ ένα που άκουσα σήμερα το πρωί, και ένεκα της ημέρας (Παρασκευή γαρ) και μία που είναι και ο ΓΔ επάνω (τώρα βέβαια βλέπω κάτι παιχνίδια που κάνουν στον τέλος...) :
"Πεθαίνουν ένας Έλληνας, ένας Γερμανός και ένας Αμερικάνος και πάνε και οι τρεις στην Κόλαση.
Εκεί λοιπόν τους υποδέχεται ο διάβολος μέσα σε μία ...πισίνα και τους λέει: Έχετε δικαίωμα να ρίξετε ο,τιδήποτε μέσα στην πισίνα και αν δεν το βρω, τότε θα σας χαρίσω την ελευθερία σας.
Πρώτος λοιπόν ο Αμερικάνος, ρίχνει μέσα μία τρίχα από τα μαλλιά του. Πέφτει στην πισίνα ο διάβολος και πραγματικά σε 30 δεύτερα βγαίνει έξω με την τρίχα.
Δεύτερος, δοκιμάζει την τύχη του ο Γερμανός, αυτός σκέφτεται λίγο και ρίχνει μέσα μία τρίχα από τα ματοτσίνορά του. Πέφτει πάλι στην πισίνα ο διάβολος και σε ένα λεπτό βγαίνει με την τρίχα του Γερμανού.
Πάει τώρα ο Έλληνας, βγάζει μέσα από την τσέπη του ένα στρογγυλό και το ρίχνει στην πισίνα. Πέφτει πάλι ο διάβολος μέσα, περνάνε 5 λεπτά, 10 λεπτά, μισή ώρα, μία ώρα τίποτα... Βγαίνει μετά από 3 ώρες ο διάβολος από την πισίνα ξεθεωμένος και απευθύνεται στον Έλληνα:
-Κέρδισες μεγάλε, μπράβο!! Πες μου όμως γιατί πάω να σκάσω, τι έριξες μέσα ?
Και ο Έλληνας: Αναβράζον δισκίο Depon "