neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 22, 2009 11:52 am 
Χωρίς σύνδεση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΛΜ;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 22, 2009 11:58 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα σε όλους,
για σήμερα πως βλέπουμε αγορά τραπεζικών μετοχών?

ΕΥΡΩΒ ΜΙΓ είναι κάτι που ψάχνουμε εδώ και καιρό, ξέρεις μήπως που μπορούν να κατέβουν, που είναι οι αντιστάσεις τους?

το ξέρω ζητάω πολλά και πάλι ευχαριστώ!

φιλικά Βασίλης

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 22, 2009 3:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Την Καλησπερα μου!!!

Συμπαθατε με ,αλλα πολυ δουλεια σημερα!!!

Λοιπον...μια ακομα υπεροχη συνεδριαση ,για τους ..προνοητικους,που δεν συρθηκαν απο το τραπεζικο ρευμα[εξωφθαλμα υπερβολικο] και κατοχυρωσαν εγκαιρα θεσεις,ειτε περιμενοντας τα τραπεζικα χαμηλοτερα,,,ειτε ακομα καλυτερα μετατοπιζοντας σε υποτιμημενα του 80αρη..

Φανταστειτε πως θα αισθανονταν οι μετοχοι του Κουεστ..του Νεωριου,του Ικτινου και τοσων αλλων
αν στο ονομα της διορθωσης ,ειχαν πουλησει μια βδομαδα πριν...
και ενω αυτη η ερμη[φυσιολογικα ηρθε] αυτοι ναταν καραχαμενοι? :D

Ειπαμε τις υπερβολες καθε ειδους,η Αγορα αργα η γρηγορα βρισκει τον τροπο να τις διορθωνει..

ο 80αρης για δευτερη μερα ,καλα στο πρασινο!!

π.ς.
Τις ερωτησεις σε λιγο,,οκ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 22, 2009 4:25 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

sentinel έγραψε:
Καλη σου μερα φιλε Βαγγελη (συγχωρεσε μου την οικειοτητα αλλα νομιζω επιτρεπεται απο την αμοιβαια διαθεση μας)
Τα λεγαμε καποτε παλαιοτερα στο capital (συνελευση ΑΛΑΠΙΣ)
Μπαινω στα θεματα....
Βλεπω την διαγραφη ενος πατου (0,58-0,61€) στην Αλαπις και μου δινει την αισθηση συσπειρωσης ελατηριου
Αν φυσικα επαληθευτουν και τα διαφορα φιλολογικα περι αποχωρησεων (το θεωρω θεμα χρονου)
Ενισχυσα θεση και αναμενω σε χρονικη βαση εξαμηνου. Εχει αλλαξει κατι στην σταση σου στο χαρτι?

Στα σημερινα επιπεδα αξιολογεις θετικα την εισοδο στην αγαπημενη σου? (Eurobank)?

Τελος κατι πιο αναλαφρο... Σαφως και εχεις παρατηρησει τις κινησεις του γνωστου και μη εξαιρετεου ΒΕΛΛ...
Βλεπεις κατι αλλο πισω απο το προφανες? Τι γνωμη εχεις?

Θα χαρω να διαβασω τον παντα ευστοχο σχολιασμο και τις τεκμηριωμενες σου αποψεις

Γεια σου φιλε μου!!

Και εγω ετσι σε αισθανομαι,οπως ολους τους καλοπιστους συνομιλητες μου τους ιντερνετικους...

Σε Αλαπις τιποτα δεν εχει αλλαξει στην πεποιθηση μου οτι τα επιπεδα που μπηκαν οι ξενοι δερβεναγες[0.46]
τουλαχιστον σε βαθος εξαμηνου θα διπλασιαστουν!!!

Και ο 20αρης θαρθει καπου τοτε[ την επομενη ανοιξη ] για αυτην..

Τωρα οσοι αγορασαν κερδοσκοπικα,προσβλεποντας σε γρηγορα κερδη ,εδω και ενα μηνα σε ολους τους τονους γραφω οτι θα απογοητευτουν ;)

Εγραψα σε ποια τιμη [μεσω κουπονιων] μπηκα σε αυτην..τα θεωρω ασφαλη επιπεδα και απλα περιμενω το πληρωμα του χρονου

Η τραπεζικη αγαπημενη μου [που για οσους με διαβαζουν προσεκτικα εγραψα ποτε μειωσα θεση,,,ειναι απλο..για να απαντησω και σε σχετικη ερωτηση αλλου φιλου[ταχω ξαναγραψει,πριν 3-4 μερες]

Η πρωην ισχυρη αντισταση των 11.40 εχει μετατραπει σε στηριξη!!!

Για Βελλανη δεν εχω γνωμη..συμπαθα με

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 22, 2009 4:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Thiseas έγραψε:
Καλημέρα και από μενα!

Αγαπητέ Verda θα ήθελα τη γνώμη σου σχετικά με την ΑΣΠΤ, η οποία πιστεύω ότι και λόγω των εξελίξεων εκεί παρουσιάζει ενδιαφέρον (όχι μονο χρηματιστηριακό).

Πιστεύεις ότι μία πιθανή εξαγορά της ίσως δώσει κάποια καλή κίνηση? Και αν ναι μέχρι που το βλέπεις σαν τιμή στόχο??
Επίσης όσο και αν έψαξα για ΑΜΚ δεν μπόρεσα να βρω κάτι συγκεκριμένο. Μόνο έχω την εντύπωση ότι στις 6/11 υπάρχει ΓΣ.

Θυμάμαι διαβάζοντας παλιότερα σε αυτό το θέμα ότι ο συνφορουμίτης Lestat γνώριζε για τον όμιλο και είχε αναφέρει σχετικά με την ασφαλιστική. Με την τράπεζα όμως?? :? :? .

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε άποψη καθώς έχω μεγάλη θέση στο χαρτί.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :) :)

Γεια σου φιλε..

Για ΑΣΠΤ ταχω γραψει,,δεν πιστευω οτι στην Ελλαδα[για πολλους λογους] θα αφησουν Τραπεζα να καταρευσει..

Παντως οπως και ο Λεστατ γραφει το τοπιο ειναι θολο και παρα τις κερδοσκοπικες κουρσες που θα ακολουθησουν τις σχετικες φημολογιες
[ιδε ΤΤ-ΑΤΕ] πριν 15 μερες..
θαναι μαλλον προς εκμεταλευση

Οι λυσεις που δινονται σε σχετικες περιπτωσεις[Α.Μ.Κ.] σε χαμηλες τιμες ,
ειναι εναντιον των σημερινων μετοχων

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 22, 2009 5:00 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Και για να γραψω μερικα τεχνικα ,που μου ζητουν..

Τα κλασικα παντα ετσι??

Για ΚΛΜ η διασπαση των 2.90 ακρως ικανοποιητικο τεχνικο σημα,με στοχο την επομενη σοβαρη ,κοντα στα 4 :shock:

Τουτο εδω το γεγονος ενισχυτικο

Στην ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-ΛΑΠΠΑΣ o κ. ΛΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στις 15/10/2009 αύξησε το ποσοστό του από 25,058% σε 28,2903%.

Για να δουμε :?:

Για Ευρομπανκ..ταπαμε..

Για ΜΙΓ ζωνη 2.80-2.90 στηριξη

ζωνη 3.20-3.40 αντισταση

Τα γνωστα!!

Ναστε ολοι καλα...τα λεμε το βραδακι

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 22, 2009 5:56 pm 
Χωρίς σύνδεση

verd με την ΑΛΦΑ τι λές να κάνουμε είναι καθαρό το τοπίο ή περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση ΑΜΚ με τους όρους και ημερομηνίες ;

θέλω να μπώ στην άλφα αλλα δε μπορώ να αποφασίω αν πρέπει να το κάνω ΄τωρα η να μπώ μέσω δικαιωμάτων

Κατι ακόμη, εχω ΕΛΙΧΘ αγορασμένα κυριολεκτικά στο πάτο ( 0.10) υπάρχει καμιά ελπίδα να τα δούμε αρκετά πιό πάνω .. σε ορίζοντα χρόνου ή να τα δώσω. Εχει κανείς πληροφορίες τι παίζει απο μέσα γιατί πολλά ακούγονται

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 22, 2009 6:46 pm 
Την καλησπέρα μου σε όλους και όλες.
Από μαύρη τρύπα:

"Παιχνίδι φημών στην Κουες
Λυπούμε που θα σας χαλάσω την γιορτή.

Επανήλθε στην μαρκέτα η φήμη ότι ο Θ. Φέσσας ετοιμάζει δημόσια πρόταση για την διαγραφή από το ταμπλό της Info quest και η μετοχή επέστρεψε στο 1,80 (έκλεισε χθες στο 1,83). Η φήμη μιλά για πρόταση στα περίπου 2,50 ευρώ.

Με την φήμη αυτή η μετοχή είχε βρεθεί ξανά στα σημερινά επίπεδα. Όμως, μετά την διάψευση της από την στήλη στις 11/9 η μετοχή υποχώρησε γρήγορα. Η διάψευση της εκ μέρους της ηγεσίας του ομίλου παραμένει και μάλιστα είναι σήμερα πιο κατηγορηματική από την πρώτη.

Αποδίδει, μάλιστα, την άνοδο της μετοχής σε παιχνίδια κάποιων κερδοσκόπων."'
...........
................
"Αποδίδει, μάλιστα, την άνοδο της μετοχής σε παιχνίδια κάποιων κερδοσκόπων."'
...........
.................

Και διερωτούμαι εγώ ό απλός επενδυτής:
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ....ΟΕΟ???ΠΟΙΟΣ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ 1,50-1,70...ΟΕΟ???
ΠΟΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 0,40 P/BV ΑΞΙΑΣ 4,00€...ΟΕΟ???

ΒΡΕ ΤΟΥΣ.....ΠΑΛΙΟΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ........ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ Κε Μεγαλομέτοχε ε???!!

Verda έχω κάπου άδικο?Μα καλά μας περνάνε για ΤΟΣΟ ηλίθιους?Προσπαθεί ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος να απαξιώσει την εταιρεία του για να μαζέψει χαμηλότερα και κάποιοι του χαλάσανε τα σχέδια γιατί...βγήκαν αγοραστες!!!!ΕΛΕΟΣ!!!Και βγαίνει και τους λέει ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ!! :o :lol:
Θα τρελλαθούμε τελείως φίλε ... Μα τελείως ...

Αν μπορέσεις να κάνεις ένα σχόλιο θα σου είμαι υπόχρεος.
Να σαι καλά πάντα γερός και δυνατός.

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 22, 2009 6:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

thanosp4 έγραψε:
verd με την ΑΛΦΑ τι λές να κάνουμε είναι καθαρό το τοπίο ή περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση ΑΜΚ με τους όρους και ημερομηνίες ;

θέλω να μπώ στην άλφα αλλα δε μπορώ να αποφασίω αν πρέπει να το κάνω ΄τωρα η να μπώ μέσω δικαιωμάτων

Κατι ακόμη, εχω ΕΛΙΧΘ αγορασμένα κυριολεκτικά στο πάτο ( 0.10) υπάρχει καμιά ελπίδα να τα δούμε αρκετά πιό πάνω .. σε ορίζοντα χρόνου ή να τα δώσω. Εχει κανείς πληροφορίες τι παίζει απο μέσα γιατί πολλά ακούγονται

Για Αλφα φιλε μου,,εχω ηδη σημειωσει οτι την καλυτερη τιμη εισοδου,θα την βρεις μεσω δικαιωματων!!!

Το ιδιο αλλωστε συνεβη με ΕΤΕ..ΤΤ..Αλαπις

Για Ελιχθ//δεν ξερω κατι..νομιζω εχει υπερβολικο ρισκο για τις προτιμησεις μου..

Με την ευκαιρια για να απαντησω απο εδω σε κατι που διαβασα εγραψε ο φιλος μου ο zahmour στο capital

Το Χρηματιστηριο ειναι ενα παιγνιο αποτιμησεων κυριως..

Επιχαιρει οτι καταφερε σημερα να αγορασει την Σεντρικ στα 1.20 ενω τοχε πουλησει 1.25 πριν μηνες με τον δεικτη πολυ χαμηλοτερα..

Ποσο ειχε τοτε η Ασκο η η Βαλκαν αγαπημενες σου επιλογες ,φιλε μου Ζαχαρια μηπως θυμασαι? ;)

Η ανοδος συντελεστηκε βασικα με 3-4 Τραπεζικα χαρτια για συγκεκριμενους λογους ,που μηνες τωρα εξηγουμε απο αυτην την γωνια..και καποια ακομα επιλογες ξενων τυπου Φολι..Φριγο..κλπ

Το 90% περιπου των μετοχων δεν εχει ακολουθησει και αυτο ειναι γνωστο..

Για οσους βλεπουν το ποτηρι μισογεματο...χρωστανε
[οσα απο αυτα αξιζουν καλη ανοδο]που μπορει να μην γινει καν φετος

Να ερθει με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οικονομικη ανακαμψη..

Για οσους παντως το βλεπουν μισοαδειο..και ολο αυτο ειναι λογιστικο τρυκ και η Οικονομια αργησει να ανακαμψει..το πραγμα μπορει να καθυστεργησει πολυ στα ποιοτικα μικρα να γραψουν τις αποτιμησεις που τους πρεπει,οσα απο αυτα επιβιωσουν!!

Αρα ..ειναι ζητημα επενδυτικης οπτικης

Για αυτο γραφω και ΕΠΙΜΕΝΩ..

ΠΟΤΕ ολα τα αυγα σε ενα καλαθι..παντα διασπορα σωστη..

Αλλες μερες[μπορει και χρονιες] θα χαρουμε με τα μεν ,αλλες με τα δε

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 22, 2009 7:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Acalyptos έγραψε:
Την καλησπέρα μου σε όλους και όλες.
Από μαύρη τρύπα:

"Παιχνίδι φημών στην Κουες
Λυπούμε που θα σας χαλάσω την γιορτή.

Επανήλθε στην μαρκέτα η φήμη ότι ο Θ. Φέσσας ετοιμάζει δημόσια πρόταση για την διαγραφή από το ταμπλό της Info quest και η μετοχή επέστρεψε στο 1,80 (έκλεισε χθες στο 1,83). Η φήμη μιλά για πρόταση στα περίπου 2,50 ευρώ.

Με την φήμη αυτή η μετοχή είχε βρεθεί ξανά στα σημερινά επίπεδα. Όμως, μετά την διάψευση της από την στήλη στις 11/9 η μετοχή υποχώρησε γρήγορα. Η διάψευση της εκ μέρους της ηγεσίας του ομίλου παραμένει και μάλιστα είναι σήμερα πιο κατηγορηματική από την πρώτη.

Αποδίδει, μάλιστα, την άνοδο της μετοχής σε παιχνίδια κάποιων κερδοσκόπων."'
...........
................
"Αποδίδει, μάλιστα, την άνοδο της μετοχής σε παιχνίδια κάποιων κερδοσκόπων."'
...........
.................

Και διερωτούμαι εγώ ό απλός επενδυτής:
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ....ΟΕΟ???ΠΟΙΟΣ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ 1,50-1,70...ΟΕΟ???
ΠΟΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 0,40 P/BV ΑΞΙΑΣ 4,00€...ΟΕΟ???

ΒΡΕ ΤΟΥΣ.....ΠΑΛΙΟΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ........ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ Κε Μεγαλομέτοχε ε???!!

Verda έχω κάπου άδικο?Μα καλά μας περνάνε για ΤΟΣΟ ηλίθιους?Προσπαθεί ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος να απαξιώσει την εταιρεία του για να μαζέψει χαμηλότερα και κάποιοι του χαλάσανε τα σχέδια γιατί...βγήκαν αγοραστες!!!!ΕΛΕΟΣ!!!Και βγαίνει και τους λέει ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ!! :o :lol:
Θα τρελλαθούμε τελείως φίλε ... Μα τελείως ...

Αν μπορέσεις να κάνεις ένα σχόλιο θα σου είμαι υπόχρεος.
Να σαι καλά πάντα γερός και δυνατός.

Λοιπον χαιρομαι που μου δινεις αυτην την ευκαιρια αγαπητε φιλε..

Τον Νικολακη τον προηγουμενο μηνα που δεν πηρε την διαφημιση απο το 11880 και εγραφε διαφορες ανοησιες για την Νιους στα 0.70 του την χαρισα!!

Τωρα δεν προκειται να κανω το ιδιο..

Ευχομαι ναχει οντως μιλησει με τον μεγαλομετοχο και να προκειται για παιγνιο του Θεοδωρου και οχι εξυπηρετηση φιλιων λομπακιων του ιδιου,
που θελουν να μαζεψουν και αλλα..

Αυριο θα ζητησω επισημη ανακοινωση εκ μερους του ΣΕΔ απο την ιδια την ΚΟΥΕΣΤ..
για να δουμε ποιοι ...κερδοσκοπουν αγοραζοντας μια μετοχη ,που διαπραγματευεται στο 1/3 της λογιστικης της αξιας..

Αντε γιατι μερικοι τοχουν παραχοντρυνει το πραγμα :twisted:

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 175 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: