thanosp4 έγραψε:
verd με την ΑΛΦΑ τι λές να κάνουμε είναι καθαρό το τοπίο ή περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση ΑΜΚ με τους όρους και ημερομηνίες ;
θέλω να μπώ στην άλφα αλλα δε μπορώ να αποφασίω αν πρέπει να το κάνω ΄τωρα η να μπώ μέσω δικαιωμάτων
Κατι ακόμη, εχω ΕΛΙΧΘ αγορασμένα κυριολεκτικά στο πάτο ( 0.10) υπάρχει καμιά ελπίδα να τα δούμε αρκετά πιό πάνω .. σε ορίζοντα χρόνου ή να τα δώσω. Εχει κανείς πληροφορίες τι παίζει απο μέσα γιατί πολλά ακούγονται
Για Αλφα φιλε μου,,εχω ηδη σημειωσει οτι την καλυτερη τιμη εισοδου,θα την βρεις μεσω δικαιωματων!!!
Το ιδιο αλλωστε συνεβη με ΕΤΕ..ΤΤ..Αλαπις
Για Ελιχθ//δεν ξερω κατι..νομιζω εχει υπερβολικο ρισκο για τις προτιμησεις μου..
Με την ευκαιρια για να απαντησω απο εδω σε κατι που διαβασα εγραψε ο φιλος μου ο zahmour στο capital
Το Χρηματιστηριο ειναι ενα παιγνιο αποτιμησεων κυριως..
Επιχαιρει οτι καταφερε σημερα να αγορασει την Σεντρικ στα 1.20 ενω τοχε πουλησει 1.25 πριν μηνες με τον δεικτη πολυ χαμηλοτερα..
Ποσο ειχε τοτε η Ασκο η η Βαλκαν αγαπημενες σου επιλογες ,φιλε μου Ζαχαρια μηπως θυμασαι?
Η ανοδος συντελεστηκε βασικα με 3-4 Τραπεζικα χαρτια για συγκεκριμενους λογους ,που μηνες τωρα εξηγουμε απο αυτην την γωνια..και καποια ακομα επιλογες ξενων τυπου Φολι..Φριγο..κλπ
Το 90% περιπου των μετοχων δεν εχει ακολουθησει και αυτο ειναι γνωστο..
Για οσους βλεπουν το ποτηρι μισογεματο...χρωστανε
[οσα απο αυτα αξιζουν καλη ανοδο]που μπορει να μην γινει καν φετος
Να ερθει με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οικονομικη ανακαμψη..
Για οσους παντως το βλεπουν μισοαδειο..και ολο αυτο ειναι λογιστικο τρυκ και η Οικονομια αργησει να ανακαμψει..το πραγμα μπορει να καθυστεργησει πολυ στα ποιοτικα μικρα να γραψουν τις αποτιμησεις που τους πρεπει,οσα απο αυτα επιβιωσουν!!
Αρα ..ειναι ζητημα επενδυτικης οπτικης
Για αυτο γραφω και ΕΠΙΜΕΝΩ..
ΠΟΤΕ ολα τα αυγα σε ενα καλαθι..παντα διασπορα σωστη..
Αλλες μερες[μπορει και χρονιες] θα χαρουμε με τα μεν ,αλλες με τα δε