neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 338, 339, 340, 341, 342, 343, 344 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 21, 2009 3:32 pm 
Χωρίς σύνδεση

φιλε Verdadeiro
τι γνωμη σου για ΟΤΕ,
τεχνικα ειναι πολυ καλός
βγηκαν ομως και ειπαν για αποτελεσματα 3μηνου...κλπ

τι λες;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 21, 2009 3:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Μια υπεροχη συνεδριαση σημερα!!!

Εξαερωση απαραιτητη[ακρως αναμενομενομενη ;) ] στα τραπεζικα

Ο 80αρης με επικεφαλης το...βατραχακι μου :D ,,
ειναι ηδη στο πρασινο

Ο Ικτινος ΨΗΛΑ ΕΤΟΥΣ

Για ΟΤΕ φιλε..ταχω γραψει ηδη εδω και 3-4 μερες

Οπως και για Μηχανικη ;)

Μην επαναλαμβανομαι

π.ς.
Οι ανιατοι ..συνεχιζουν τον σκοπο τους,,στην βαθια τους αγνοια

Ταχουμε..πει..

Αυτός που μένει στο λιμάνι μέχρι να εκλείψουν όλοι οι κίνδυνοι, δεν πρέπει ποτέ να σαλπάρει...

Fuller, Thomas

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 21, 2009 4:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αυτός που μένει στο λιμάνι μέχρι να εκλείψουν όλοι οι κίνδυνοι, δεν πρέπει ποτέ να σαλπάρει...

Πες τα Χρυσόστομε!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 21, 2009 5:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

Verda καλησπερα και συγχαρητηρια κι απο δω!
ευτυχως (και μαλλον τυχαια) σε ξαναβρησκω...
μηπως πλησιαζει ο καιρος που κι ο καθε πικραμενος θα σκασει το χειλακι του???
αυτης της διαχυσης που ελεγες και παλιοτερα?
κι αν κατι τετοιο γινει, μηπως εχεις αποψη για σπιντ????

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 21, 2009 7:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

βρε σεις,τον τρελλανατε τον ανθρωπο,χαρας το κουραγιο του..
φιλε βερντα.ξενιτευτηκα για να σε βρω και ηρθα για να σου πω ενα γεια..
η γενικοτερη αισθηση μου ειναι οτι μεχρι να τελειωσει το εργο με τις τραπεζες που μαζευουν τα λεφτα των μετοχων τους για να αποπληρωσουν τα κρατη,σοβαρη διορθωση δεν θα δουμε.αντε λιγο κατω,αντε λιγο πανω και μετα βλεπουμε.επισης χαρηκα που ειδα κατι ξεπεταγματα καποιων μικρων χαρτιων,γιατι πολλοι φιλοι ειναι τιγκα σε αυτα(το αν θα εχει συνεχεια δεν το ξερω).
το κυριως θεμα ομως ειναι αλλο.το 2010 προβλεπεται δυσκολουτσικη χρονια (θα εχουν τελειωσει υποτιθεται και τα μετρα στηριξης και θα περπατανε με δικα τους ποδια οι εταιρειες) και το 2009 ηδη,σε αυτες τις αποτιμησεις πολλες μεγαλες εχουν προεξοφλησει αρκετα.(οχι ολες βεβαια).υπαρχει λοιπον το ερωτηματικο μηπως τα επιπεδα αυτα(300 μοναδες πανω κατω) που βρισκομαστε τωρα,ειναι και η προσωρινη οροφη των αποτιμησεων για τους επομενους μηνες.δεν ειναι <<μαντικη>>,ειναι δοκιμο ερωτηματικο,που εγω προσωπικα δεν εχω καταφερει να το απαντησω.θυμαμαι ομως,στο θεμα σου στον αλλο χωρο,κατι παρομοιο ειχες και εσυ σαν σκεπτικο,οταν θα τελειωναν οι ΑΜΚ των τραπεζων.εχει προκυψει κατι που να σε κανει να εχεις αλλαξει οπτικη η παραμενεις στο ιδιο σκεπτικο??
κατα τα αλλα,εγω μπαουλεν σε επιλεγμενα χαρτια (οχι τραπεζες τωρα πια) και φρεντο..
Δημητρης.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 21, 2009 8:19 pm 
Χωρίς σύνδεση

Σε ευχαριστω φιλε Βαγγελη για τις πολυτιμες συμβουλες σου. Να εισαι παντα καλα, οπως και ολοι οι φιλοι του φορουμ.
Βλεπω αυξηση του ογκου τις τελευταίες μέρες στη centrin.Μήπως έχεις άποψη...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 21, 2009 9:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

M.S. έγραψε:
Verda καλησπερα και συγχαρητηρια κι απο δω!
ευτυχως (και μαλλον τυχαια) σε ξαναβρησκω...
μηπως πλησιαζει ο καιρος που κι ο καθε πικραμενος θα σκασει το χειλακι του???
αυτης της διαχυσης που ελεγες και παλιοτερα?
κι αν κατι τετοιο γινει, μηπως εχεις αποψη για σπιντ????

Μια κινηση καλη ,προτου ερθει ενα καλο διορθωτικο την χρωστουν ολες σχεδον οι μικροτερες κεφαλοποιησεις..

Θαναι και το σημα της τελικης μερικης κατοχυρωσης κερδων..

Και λεω μερικης ,,γιατι η εικονα πιστευω θαναι ακομα μεγαλυτερη το 2010...εκτος...αν,,

Θα εξηγησω αργοτερα σε αλλη απαντηση..

Νασαι καλα ,φιλε

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 21, 2009 9:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

haros έγραψε:
βρε σεις,τον τρελλανατε τον ανθρωπο,χαρας το κουραγιο του..
φιλε βερντα.ξενιτευτηκα για να σε βρω και ηρθα για να σου πω ενα γεια..
η γενικοτερη αισθηση μου ειναι οτι μεχρι να τελειωσει το εργο με τις τραπεζες που μαζευουν τα λεφτα των μετοχων τους για να αποπληρωσουν τα κρατη,σοβαρη διορθωση δεν θα δουμε.αντε λιγο κατω,αντε λιγο πανω και μετα βλεπουμε.επισης χαρηκα που ειδα κατι ξεπεταγματα καποιων μικρων χαρτιων,γιατι πολλοι φιλοι ειναι τιγκα σε αυτα(το αν θα εχει συνεχεια δεν το ξερω).
το κυριως θεμα ομως ειναι αλλο.το 2010 προβλεπεται δυσκολουτσικη χρονια (θα εχουν τελειωσει υποτιθεται και τα μετρα στηριξης και θα περπατανε με δικα τους ποδια οι εταιρειες) και το 2009 ηδη,σε αυτες τις αποτιμησεις πολλες μεγαλες εχουν προεξοφλησει αρκετα.(οχι ολες βεβαια).υπαρχει λοιπον το ερωτηματικο μηπως τα επιπεδα αυτα(300 μοναδες πανω κατω) που βρισκομαστε τωρα,ειναι και η προσωρινη οροφη των αποτιμησεων για τους επομενους μηνες.δεν ειναι <<μαντικη>>,ειναι δοκιμο ερωτηματικο,που εγω προσωπικα δεν εχω καταφερει να το απαντησω.θυμαμαι ομως,στο θεμα σου στον αλλο χωρο,κατι παρομοιο ειχες και εσυ σαν σκεπτικο,οταν θα τελειωναν οι ΑΜΚ των τραπεζων.εχει προκυψει κατι που να σε κανει να εχεις αλλαξει οπτικη η παραμενεις στο ιδιο σκεπτικο??
κατα τα αλλα,εγω μπαουλεν σε επιλεγμενα χαρτια (οχι τραπεζες τωρα πια) και φρεντο..
Δημητρης.

Γεια σου φιλε μου Δημητρη..

Δεν νομιζω προκυπτει θεμα ..ξενιτιας :D

Η ιντερνετικη γειτονια ,ειναι μια

Ηδη την Κυριακη στο καπιταλ...
εγραψα ξανα στο θεμα μου η Χρονια του Σκορπιου
ακριβως για αυτα που με ρωτας..

Μια που γραφω σπανια εκει,θα συνοψισω το σκεπτικο μου..

Η ανοδικη κινηση ,εκτος των απαραιτητων αποτιμησεων ,ωστε να πετυχουν οι τραπεζικες αυξησεις[απολυτως απαραιτητο ωστε να σωθει καταρχας το συστημα] εχει και μια αλλη κοινη συνισταμενη..τουτη εδω..

Σε νέα υψηλά έτους και πάνω από το επίπεδο των 80 δολ. ανά βαρέλι αναρριχήθηκε η τιμή του αργού μετά την ανακοίνωση των κυβερνητικών στοιχείων στις ΗΠΑ που έδειξαν μεγαλύτερη των εκτιμήσεων πτώση στα αποθέματα βενζίνης και ενώ το αμερικανικό δολάριο συνεχίζει να υποχωρεί έναντι των ανταγωνιστών του.

Στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Δεκεμβρίου ενισχύεται 1,20 δολ. ή 1,6% στα 80,35 δολ. το βαρέλι, ενώ νωρίτερα αναρριχήθηκε έως τα 80,70 δολ. το βαρέλι σημειώνοντας νέο υψηλό έτους.

Η οποια ανοδικη κινηση συνδυαστηκε με την ανοδο του πετρελαιου απο τα χαμηλα[εναντια στις προβλεψεις πολλων ]
και την συνεχη αποδυναμωση του δολαριου

ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ οικονομικη επιλογη του Υπ οικονομικων των ΗΠΑ και του επιτελειου του αυτη,παρομοια με αυτη που αντιμετωπιστηκε η υφεση στις αρχες του 1990 οχι τυχαια Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Προκειται για ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ εξοδου απο την κριση

Και θαναι απολυτα επιτυχημενη,αν εξασφαλιστει ενα απλο πραγμα,που το πρωτοπε ο Ρουμπινι πριν μηνες..

Αν δηλ στα 100 δολ :shock: το βαρελι που το βλεπει και αυτος σαν βεβαιοτητα[τοπε με τον μαυρο χρυσο στα 60 πριν 3 μηνες :?: ]και βεβαια με τους χρηματιστηριακους δεικτες αναλογως ψηλοτερα...καταφερει η Οικονομια να ανακαμψει στα αληθεια και οχι απλα λογιστικα,οπως συμβαινει ακομα..

Το βλεπει δυσκολο..για αυτο συνεχιζει να μιλα για W

Προσωπικα προτιμω να ακολουθω την ταση...ευχομενος για τα καλυτερα....προετοιμασμενος παντως
[μεσα απο κατοχυρωση κερδων σε τιμες στοχους]
και για τα χειροτερα

Ο φιλος σου Βαγγελης...
να μας γραφεις πιο συχνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 22, 2009 9:43 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλη σου μερα φιλε Βαγγελη (συγχωρεσε μου την οικειοτητα αλλα νομιζω επιτρεπεται απο την αμοιβαια διαθεση μας)
Τα λεγαμε καποτε παλαιοτερα στο capital (συνελευση ΑΛΑΠΙΣ)
Μπαινω στα θεματα....
Βλεπω την διαγραφη ενος πατου (0,58-0,61€) στην Αλαπις και μου δινει την αισθηση συσπειρωσης ελατηριου
Αν φυσικα επαληθευτουν και τα διαφορα φιλολογικα περι αποχωρησεων (το θεωρω θεμα χρονου)
Ενισχυσα θεση και αναμενω σε χρονικη βαση εξαμηνου. Εχει αλλαξει κατι στην σταση σου στο χαρτι?

Στα σημερινα επιπεδα αξιολογεις θετικα την εισοδο στην αγαπημενη σου? (Eurobank)?

Τελος κατι πιο αναλαφρο... Σαφως και εχεις παρατηρησει τις κινησεις του γνωστου και μη εξαιρετεου ΒΕΛΛ...
Βλεπεις κατι αλλο πισω απο το προφανες? Τι γνωμη εχεις?

Θα χαρω να διαβασω τον παντα ευστοχο σχολιασμο και τις τεκμηριωμενες σου αποψεις

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 22, 2009 10:02 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημέρα και από μενα!

Αγαπητέ Verda θα ήθελα τη γνώμη σου σχετικά με την ΑΣΠΤ, η οποία πιστεύω ότι και λόγω των εξελίξεων εκεί παρουσιάζει ενδιαφέρον (όχι μονο χρηματιστηριακό).

Πιστεύεις ότι μία πιθανή εξαγορά της ίσως δώσει κάποια καλή κίνηση? Και αν ναι μέχρι που το βλέπεις σαν τιμή στόχο??
Επίσης όσο και αν έψαξα για ΑΜΚ δεν μπόρεσα να βρω κάτι συγκεκριμένο. Μόνο έχω την εντύπωση ότι στις 6/11 υπάρχει ΓΣ.

Θυμάμαι διαβάζοντας παλιότερα σε αυτό το θέμα ότι ο συνφορουμίτης Lestat γνώριζε για τον όμιλο και είχε αναφέρει σχετικά με την ασφαλιστική. Με την τράπεζα όμως?? :? :? .

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε άποψη καθώς έχω μεγάλη θέση στο χαρτί.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :) :)

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 338, 339, 340, 341, 342, 343, 344 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 171 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: