Την Καλημερα μου..
Ωραιες ερωτησεις..
Αν και χρηματιστηριακα ειμαι σε βιασυνη τουτη την ωρα θα απαντησω επιγραμματικα
1.
Ειναι το μεγαλο ερωτημα αν θα περασουμε σε bull με την μια,η αν η θεωρια των 17 χρονων που λενε πολλοι οικονομολογοι οτι κρατουν οι οικονομικοι κυκλοι επαληθευθει και αν θεωρησουμε σαν κορυφωση το 1999 ,δεν προκειται να ξεκινησει πραγματικη bull πριν το 2016 και ολο αυτο ειναι κοματι καθοδικου κυκλου,που εχει δυο μεγαλες ανωφερειες το 2003 -2007 και 2009-...
Μιλαμε για μακροκαταστασεις οκ?
2.
Υπολογιζουν οτι το πρασινο νομισμα παντα θα γοητευει ωστε να αγοραζεται ,ειδικα απο τις χωρες 3 κοσμου ,και Λατινικης Αμερικης οπου σε συνθηκες υπερπληθωρισμου φανταζε σαν καταφυγιο
Και βεβαια η μεγαλη δυναμη Κινα που τοχει φορτωθει και θα κανει οτι μπορει για να μην ξεφτιλιστει τελειως
3.
Αυτο το φοβομουν και εγω..
Αλλα οταν ακουσα οτι ο νομπελιστας οικονομολογος J.STIGLITZ συμπεριλαμβανεται ηδη μετα την κυβερνηση Σαρκοζι και στην οικονομικο επειτελειο της Ελλαδας και ειδικα κοντα στον σημερινο Πρωθυπουργο αναθαρησα..
Τον ακουγα τι ελεγε στις διαλεξεις του..
Σε συνθηκες υφεσης και κρισης ,,,η λυση ειναι μια..
ΞΟΔΕΨΤΕ..οχι το αντιθετο
Παγωμα των μισθων κλπ θα εφερνε αναταραχη αναλογη της Αργεντικης πριν λιγες δεκαετιες ,οπου οι κυβερνωντες ακουσαν τις παραινεσεις τοτε του Δ.Ν.Τ και ο κοσμος βγηκε ενοπλος στον δρομο..
Πως θα γινει αυτο??
Απλο...βοηθεια συγκροτημενη οικονομικη,απευθειας απο Ευρωπη και κατι σημαντικο,που πολλοι το περασαν στα ψιλα
Την προηγουμενη Πεμπτη εγκριθηκε για χαλαρωση της συνθηκης του Μααστριχ για τις οικονομικα ασθενεστερες χωρες
Αυτο για οσους καταλαβαινουν τις εξελιξεις
λυνει τα χερια στην νεα Κυβερνηση!!