maroulahat έγραψε:
Φίλε Verdadeiro καλησπέρα.
Εξαφανίστηκα τόσο καιρό, ελέω ΟΤΕ. 'Επεσε ένας κεραυνός κοντά στο σπίτι μου και μου έκαψε όλες τις συσκευές που ήταν συνδεμένες στο δίκτυο του ΟΤΕ. Και επειδή ζούμε σε μια χώρα όπου τα δικαιώματα των πολιτών είναι μόνο στα χαρτιά, φυσικά δεν βρήκα άκρη για τη ζημία που έπαθα και που μου ήρθε μέσα από το δίκτυό τους. Τελος πάντων, ψυχραιμία και καλή καρδιά και λεφτά να έχουμε να πληρώνουμε την καφρίλα κάποιων.
Μόλις ξαναοργανώθηκα, διάβασα όλα τα επεισόδια που έχασα από τις παραινέσεις και τις συμβουλές σου. Θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι πούλησα την μισή μου θέση στην ΕΤΕ στα 23.80 και επειδή δεν άντεξα την ξαναγόρασα στα 22.20. Έχω την αίσθηση ότι τα παλληκάρια δεν σκοπεύουν να την αφήσουν πιο κάτω από τη συσσώρευση τιμών που έχει κάνει εδώ και 3 εβδομάδες. Τέλος πάντων, αντιλαμβάνομαι το κόλλημά μου με τη μετοχή, αλλά βλέπεις είναι τρελλές οι αποδόσεις που έχω μέχρι σήμερα.
Θα παρακαλούσα για τον όπως πάντα αντικειμενικό σχολιασμό σου. Επίσης, θα ήθελα μια διευκρίνηση σχετικά με την τιμή αύξησης που έγραφες ότι μπορεί να θεωρηθεί ως τιμή στόχος στην περίπτωση που πέσει.
Εύχομαι να είσαι καλά.
Αγαπητη Μαρουλα..
Την ωρα της τραπεζικης υπερβολης,πριν κατι βδομαδες σημειωσα
Την ωρα που πανω απο τα 24 μειωσα θεση στην πολυαγαπημενη μου ΕΤΕ το ιδιο!!
Και το εκανα live οχι εκ των υστερων οπως κανουν καποιοι και καλα ειδημονες στα τεχνικα
Για την επαναγορα κοντα στα 21 [τιμη προηγουμενης αυξησης]
επισης το σημειωσα..οπως και την σημασια του 21
μηνες πριν!!
Οπως και η τωρινη κινηση χρωσταει κορυφη ψηλοτερα!!
Θα μας βοηθησουν οι αμετανοητοι σορτακηδες σε αυτο,που εσπευσαν να προεξοφλησουν πολλα ασχημα με τις εξελιξεις στην Ασπις που νομιζω θαχουν απροσμενη ευχαριστη εξελιξη
Οσο για την κινηση της ΕΤΕ τα ματια σου στο ταμπλο και στην επομενη Πεμπτη1 Οκτωβριου.που ξεκινα το μεγαλυτερο roadshow στο Λονδινο που εχουν κανει ποτε Ελληνικες Εταιρειες με την συμμετοχη 800

πανισχυρων διαχειριστων και με την ΕΤΕ επικεφαλης..
π.σ.
Εδω και λιγες μερες εχω παντως επικεντρωθει μετα το πακετο στα 9.55 κυριως στην Ευρομπανκ
Εχω εξηγησει το γιατι..
Η ΜΑΡΦΒ και σημερα συνεχιζει την κινηση που ...χρωστουσε