neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 15, 2009 8:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

alexaral έγραψε:
την Παρασκευή εχουμε λήξη παραγώγων.
εχω παρατηρηση οτι πολλες φορες σε τετοιες μερες εχουμε κορυφωση κινησης

πιστευετε οτι το ιδιο μπορει να συμβει και τωρα;

και εαν ναι, μετοχες ΜΙΚΡΕΣ που κανουν παιχνιδι μεσο στορυ ειτε λομπυ ...κλπ
μπορουν να αντισταθούν στη γενικη εικονα;
και να συνεχισουν το δικο τους παιχνιδι;

Την τελευταια φορα ,με το triple witch αν θυμασαι ,οχι μονο δεν ειχαμε κορυφωση..αλλα απαρχη μεγαλου ανοδικου κυματος!!ιδε διαγραμμα Lestat πριν λιγες μερες..

Οσο για λομπυ-στορυ κλπ η γνωμη μου γνωστη

ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ Εταιρειες αξιζουν να κοσμουν τα χαρτοφυλακια μας και αυτες κατω απο το εξονυχιστικο μας ελεγχο ,τον ισολογιστικο
καθε που βγαζουν αποτελεσματα!!

Προσωπικα προτιμω να....εγκλωβιστω στην ΜΟΗ ας πουμε
παρα να κυνηγω τα στορυ και τα διαφορων ειδων σαπακια ζημιογονα,,

Αλλα ειπαμε ζητημα στρατηγικης επενδυτικης τακτικης!!

Το οτι υποστηριζω οτι περα απο Τραπεζες καλο ειναι ναχουμε ενα ποσοστο σε ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ μικροτερα ,περιμενοντας υπομονετικα την ωρα για ταμειο,,
ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ

δεν σημαινει οτι ειμαι υπερμαχος κυνηγος των ευκαιριακων limit -up που μπορει και να μας εγκλωβισουν σε χαρτακια,,
που μετα χρονια να αναρωτηθουμε??

Καλα εγω με ποια λογικη το αγορασα τουτο εδω??

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 15, 2009 10:39 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Bugs_Bunny έγραψε:
Ένα γεια στην παρέα σας και από εμένα. Για να απαντήσω πάτησα παράθεση γιατί δεν έβρισκα πως μπορώ να απαντήσω χωρίς. (αν θέλει κάποιος ας με βοηθήσει σε αυτό)

Φίλε μου, απλά παντάς το κουμπί απάντηση κάτω αριστερά στο τέλος του thread.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 16, 2009 8:06 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα σε όλους.Για να δούμε θα έχουμε συνέχεια στην ανοδική αντίδραση σήμερα;
Για την ΙΝΛΟΤ ποιά είναι η γνώμη σου Βαγγέλη στις σημερινές τιμές;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 16, 2009 8:32 am 
Χωρίς σύνδεση

Bugs_Bunny έγραψε:
Ένα γεια στην παρέα σας και από εμένα. Για να απαντήσω πάτησα παράθεση γιατί δεν έβρισκα πως μπορώ να απαντήσω χωρίς. (αν θέλει κάποιος ας με βοηθήσει σε αυτό)

Για τον φίλο που ρωτουσε μερικές σελιδες πριν σχετικά με τη Citi θέλω να τον ενημερώσω ότι το Αμερικάνικό Δημόσιο θέλει να πουλήσει τη συμμετοχή που έλαβε στην εταιρεία μέσω του TARP. 'Ετσι μετατρέπονται οι μετοχές από προνομιούχες σε κοινές, ώστε αργότερα να πουληθούν. Άρα για να μείνει σταθερή η κεφαλαιοποίηση πρέπει η τιμή να πέσει, αλλιώς θα καταλήξει να έχει την κεφαλαιοποίηση που είχε πριν παρουσιάσει προβλήματα.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ότι είμαι αρκετά νέος στα χρηματιστηριακά και τώρα προσπαθώ να μάθω. Οπότε, καθένας ας δώσει όση βαρύτητα θέλει. Τα παραπάνω τα διάβασα σε αμερικάνικο site.

Επειδή για επενδύσεις στην Αμερική έχω Εθνική Π&Κ και οι προμήθειες σε σχέση με αμερικάνικες είναι πολύ πολύ μεγάλες, μπορεί κάποιος να που προτείνει κάποιον αμερικάνικο broker? Από αυτά που διαφημίζονται πχ. AMERITRADE, Scottrade κτλ,
χρησιμοποιεί ενα κάποιος ώστε να έχει αποψη αν είναι ασφαλές, εύκολη η χρηματοδότηση του λογαριασμού κτλ?

Επισης, να πω ότι χαίρομαι πολύ που υπάρχει ένας χώρος που οι απόψεις λέγονται καθαρά και όχι με υποννοούμενα!!!

Καλημερα,

αυτο θα ενδιεφερε και εμενα. Δοκιμασα την πλατφορμα της saxobank με εικονικο λογαριασμο αλλα δεν εχω καταλαβει ακριβως τις χρεωσεις. Ξερει κανεις/εχει να προτεινει καποια πλατφορμα που χρησιμοποιει και ειναι ευχρηστη?
Bugs, η εθνικη Π&Κ δινει δυνατοτητα για αγορα CFDs?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 16, 2009 8:47 am 
Χωρίς σύνδεση

αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας βγει και η επισημη ανακοινωση μόνο εγκλωβισμένος δεν θα βγει κανείς από την ΜΟΗ

την καλημέρα μου σε ολες και όλους

υγ υπενθυμίζω για εκπαιδευτικους λόγους το στοίχημά μου προ 7 ημερων
εχουμε και λέμε λοιπόν

Παράθεση:
ενημερώνω το φιλοθεάμον κοινό ότι σημερα εκανα και τα τελευταία μου ψωνια
αν η οσφρηση μου είναι σωστή θα αναμένω
έχουμε και λέμε
ΝΙΟΥΣ - ΜΟ Κτησης 0.78
ΑΧΟΝ - ΜΟ Κτήσης 1.08
ΑΣΠΤ - ΜΟ Κτήσης 1.09

αυτά για την επόμενη εβδομάδα

στο μπαούλο μπήκαν ΜΥΤΙΛ, αλλος λιγος ΚΕΚΡ σήμερα και ΚΟΥΕΣ

ας το δουμε σαν ασκηση για την επομενη εβδομάδα που ειμαστε ιδια μερα και ωρα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 16, 2009 10:24 am 
Χωρίς σύνδεση

φήμες λένε ότι ιταλός μαφιόζος παρέθεσε δείπνο στους οπλαρχηγούς του που ...μοιράζονται την κυρία Ιουλία. :o
Οι ίδιες κακές γλώσες αναφέρουν ότι και οι δύο οπλαρχηγοί είναι πολύ απασχολημένοι αυτόν τον καιρό με φάρμακα και ξύλα :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 16, 2009 2:43 pm 
Χωρίς σύνδεση

φιλε verder γεια σου.θα ηθελα την πολύτιμη γνωμη σου για αττδ στα σημερινα επιπεδα . τι αναλωγια εχει ? 2.5|10 η 8|10 ?ποσα δικαιωματα πρεπει να παρω για να συμφερει η αγορα των δικαιωματων και εαν ειναι σωστη επιλογη .ευχαριστω πολυ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 16, 2009 5:31 pm 
Χωρίς σύνδεση

http://www.reporter.gr/default.asp?pid= ... aid=223568

Προσοχή στα δικαιώματα της αμκ της Attica bank
08:25 - 16 Σεπτέμβριος 2009
Η αγορά δικαιωμάτων της Attica bank από επενδυτές που δεν κατέχουν παλαιές μετοχές απαιτεί μεγάλη προσοχή καθώς με βάση την τρέχουσα κατάσταση θα πληρώσουν ακριβά την συμμετοχή τους. Για τους παλαιούς μετόχους η συμμετοχή στην αύξηση είναι επωφελής. Γιατί ενέχει ρίσκο η αγορά δικαιωμάτων από επενδυτές που δεν κατέχουν μετοχές της Attica bank; Για να απαντηθεί η ερώτηση αυτή θα πρέπει να αποσαφηνισθεί η σχέση ανταλλαγής 8 νέες για κάθε 10 παλαιές. Η σχέση αυτή όμως δεν ισχύει για επενδυτές που δεν κατέχουν μετοχές Attica bank αλλά ισχύει η 2,5770 μετοχών προς 10 παλαιές μετοχές. Σημειώνεται ότι η σχέση 8 νέες προς 10 παλαιές προκύπτει από το άθροισμα των 2,5770 και 5,4229 μετοχών που προέρχεται από την μη συμμετοχή του δημοσίου από τις προνομιούχες μετοχές. Το δικαίωμα διαπραγματεύεται στα 35 λεπτά. Επίσης για κάθε 100 δικαιώματα αναλογούν 25 νέες μετοχές για μετόχους που δεν κατέχουν παλαιές μετοχές και για τους παλαιούς μετόχους για κάθε 100 που κατέχουν θα πάρουν 80 νέες μετοχές.

ʼρα στα 100 δικαιώματα επί 0,35 ευρώ ισοδυναμεί με 35 ευρώ. Οι 25 νέες μετοχές αν πολλαπλασιαστούν με την τιμή της αύξησης τα 1,4 ευρώ ισοδυναμεί με 35. Αν προστεθούν τα 35 με τα 35 ευρώ το άθροισμα είναι 70 και αν αυτό διαιρεθεί με τις 25 νέες μετοχές ισοδυναμεί με 2,8 ευρώ. Δηλαδή ένας μέτοχος που δεν έχει μετοχές θα αγοράσει την μετοχή της Attica bank 2,8 ευρώ μέσω της αύξησης και στο ΧΑ η μετοχή διαπραγματεύεται στα 2,06 ευρώ δηλαδή 0,74 ευρώ διαφορά.

Προφανώς και δεν συμφέρει η αγορά δικαιωμάτων από νέους μετόχους. Γιατί προκύπτει όμως η διαφορά των 0,74 ευρώ; Οφείλεται στο ότι η τιμή του δικαιώματος δεν θα έπρεπε να ήταν στα 0,61 ευρώ (προέκυπτε από την σχέση 8 προς 10) αλλά από την σχέση 2,57 μετοχές προς 10 παλαιές. Πρακτικά το δικαίωμα θα έπρεπε να ξεκινήσει στα 0,20 ευρώ και να διαμορφωθεί κάτω των 0,10 ευρώ για να είναι ελκυστικό για τους νέους μετόχους.

Πάντως και η διοίκηση της Attica bank αναγνωρίζει ότι υπάρχει στρέβλωση και απαιτείται προσοχή από τους επενδυτές κυρίως τους νέους επενδυτές.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 16, 2009 8:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

firecode έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.Για να δούμε θα έχουμε συνέχεια στην ανοδική αντίδραση σήμερα;
Για την ΙΝΛΟΤ ποιά είναι η γνώμη σου Βαγγέλη στις σημερινές τιμές;

Την ΙΝΛΟΤ φιλε μου[σου αρεσουν του..τζογου,ε?? ;) ] την ειχα σημειωσει για ΑΓΟΡΑ απο τα 4 κοντα..

Εδω στα 5.20 κοντα εχει ισχυρη τεχνικη κοντρα..

π.ς.
Το αλλο που ..ψαρεψες στα 1.15 πηρες και μερισματακι,
τοχεις ακομα ..η βαρεθηκες?? :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 16, 2009 8:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

dhmzormp έγραψε:
φιλε verder γεια σου.θα ηθελα την πολύτιμη γνωμη σου για αττδ στα σημερινα επιπεδα . τι αναλωγια εχει ? 2.5|10 η 8|10 ?ποσα δικαιωματα πρεπει να παρω για να συμφερει η αγορα των δικαιωματων και εαν ειναι σωστη επιλογη .ευχαριστω πολυ

Φιλε μου...σου παρεθεσε καποιος φιλος τις εξυπνακισμους του reporter

Μια που την δικη μου γνωμη ,φανταζομαι θελεις να διαβασεις...ΙΔΟΥ

Attica Bank: Ανακοίνωση

ΑΜΚ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΚΟΠΗΣ & ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

ΑΠΟΚΟΠΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ: 7/9/2009
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ: 11/9/2009 - 25/9/2009
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ : 11/9/2009 - 21/9/2009
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΔΟΣΗΣ: ALPHA BANK - EUROBANK EFG TELESIS FINANCE

Το δικαιωμα τελειωνει στις 21 ημερα Δευτερα!!

Αυτο θα απελευθερωσει την ΜΕΤΟΧΗ ,ωστε η αυξηση να ΠΕΤΥΧΕΙ..

Ιδε Αλαπις ;)

Αντε ..εξυπνακια Πετραν...διαβασε

Την μετοχη αγοραζουμε σε 2-3 μερες,ΟΧΙ το δικαιωμα!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 92 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: