apmount έγραψε:
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Αν δε σου κανει κοπο, θα μπορουσες να εξηγησεις λιγο πιο αναλυτικα τα περι ταλαντωσης και συσωρευσης? Ρωταω επειδη ειμαι καινουριος στο χωρο σχετικα και δεν εχω ιδεα απο τεχνικα θεματα.
Ευχαριστω και παλι που μοιραζεσαι τις αποψεις σου. Οντως, απο οσο εχω δει και στο καπιταλ, εισαι απο τα ατομα που τεκμηριωμενα γραφεις τι πιστευεις (ασχετα αν τελικα βγει ή δεν βγει, αν και μεχρι στιγμης βγαινει). Αναγνωριζω παντως οτι δεν το παιζεις και καλα "ο απο μεσα", ο εχων την πληροφορια που αξιζει χρυσαφι, ο ετσι ο αλλιως οπως γραφουν οι περισσοτεροι. Οι πιο πολλοι στο καπιταλ, γραφουν τους ευσεβεις τους ποθους ή κατι τρελα περι μπλε και κοκκινων κοκκων, διεκδικωντας για τον εαυτο τους τον χαρακτηρισμο του προφητη. Μπορει να ειμαι νεος στο χωρο, αλλα τετοιες συμπεριφορες τις προσπερναω χωρις συζητηση. Αυτα

Σε ευχαριστω φιλε μου..ετσι ειναι
Απλα την γνωμη μου καταγραφω..δεν ειμαι αλαθητος
Οσο για ταλαντωση-συσσωρευση...εννοω οι τιμες να παραμεινουν με μικρα πισωγυρισματα ,σε αυτα τα επιπεδα,μεχρι οι περισσοτεροι απειροι να αισθανθουν σιγουρια να αγορασουν με την βεβαιοτητα ,οτι μονο πανω μπορει να παει..
Θυμασαι με το καλο τριμηνο της ΕΤΕ με ποση σιγουρια την αγοραζαν στα 21?
Μια βδομαδα μετα ηρθε η ...αναγγελια της αυξησης..
Οι...σιγουροι την ξεπουλησαν στα 17
με την βεβαιοτητα οτι θα την βρουν κοντα στα 11 [τα θυμασαι ελπιζω]
Οι διορατικοι ψωνισαν δικαιωματα της και μπηκαν στην αυξηση,
με στοχο το....εξαμηνο!!
Το Χρηματιστηριο ταχω γραψει,ειναι ενα παιγνιο [περα απο θεμελιωδη] ψυχολογιας κυριως,αλλα στο bottom-line ψυχρης λογικης..
Θελει δυναμη να μην ακολουθεις αυτα που ανεβαινουν ευκαιριακα για καποιους λογους,
αλλα να επιμενεις ψαρευοντας[τα ξερω] αλλα ετσι κερδιζεις ΤΕΛΙΚΑ..
Σωστη διαρθρωση...αυξομειωση θεσεων στις υπερβολες[θετικες η αρνητικες]