neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 27, 2009 8:37 am 
Χωρίς σύνδεση

φιλε verdadeiro καλημέρα.
πρωτη φορά γράφω εδώ αλλά σε διαβάζω πολύ συχνά και θεωρώ οτι είσαι εμπειρος και βαθύς γνώστης της αγοράς.
Αυτό φαίνεται από αυτά που γράφεις και αν κάποιος ακολουθούσε εδώ και καιρό τις συμβουλές σου τώρα θα είχε τεράστιες αποδόσεις!
Αυτή είναι η αλήθεια!!!
Δυστυχώς, ενώ ασχολούμαστε κάποια χρόνια με το ΧΑΑ, καθόμαστε και διαβάζουμε τις τεχν. αναλύσεις και τα τέταρτα και πέμπτα κυματα και υποκύματα και κανάλια κλπ. Ενώ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά: όταν η αγορά είναι ανοδική είναι ανοδική και το αντίθετο και πρέπει να ακολουθείς την τάση άσχετα με τους επαιοντες, τους αναλυτές και ... τους διεθνεις οίκους (αλήθεια με διαφορά 19 μηνών από τον ίδιο οίκο, ο οποίος να μην πω τι είναι αλλά δοκιμάζει την ... ανοχή μας, για ΑΛΦΑ τιμές στόχοι 3,00 και 16,00 € !!!).
Και εσύ απλά αυτό που κάνεις είναι ότι πιάνεις το ρυθμό της αγοράς και την κίνησή της. Και κυρίως αποφεύγεις τις υπερβολές του τύπου: ''τραπεζάρες που έχουμε'', ''πρώτες στην Ευρώπη'' κλπ (αυτά γράφονται και ακούγονται δυστυχώς) ενώ πολύ σωστά λες ότι εχουμε αποδόσεις αλλά το παιχνίδι είναι στημένο για τις αποτιμήσεις και θέλει προσοχή (αλήθεια τι άλλο να ζητήσεις και απο έναν επενδυτικό σύμβουλο να σου πει).
Αυτά ήθελα να πω γιατί εδώ μέσα είναι αρκετοί που γράφουν και λένε ότι τους κατέβει ενώ δεν βλέπουν τα αποτελέσματα από τα οποία όλοι κρίνονται άλλωστε!
Δράτοντας την ευκαιρία, να σε ρωτήσω τι πιστεύεις για την περιφέρεια και πότε θα ανακάμψει? γενικά εγώ βλέπω μια διόρθωση στο ΓΔ (μικρή νομίζω μέχρι 6-7%) και μάλλον θα είναι η τελευταία διόρθωση και για τις μικρές και μετά θα πρωταγωνιστήσουν αυτές σε ένα ανοδικό κύμα μέχρι την επόμενη άνοιξη. Ποια είναι η άποψή σου?
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 27, 2009 10:10 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φίλε verd καλημέρα,

είναι τελικά η ΑΤΕ αδικημένη στο ταμπλό ή τρέχει κάτι άλλο που δεν το ξέρουμε :?: Σε ρωτάω γιατί βλέπω ότι και μετά τα αποτελέσματα η δυναμική ανόδου φαίνεται μικρή.

ΜΦΧ
ΙΟΛΑΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 27, 2009 10:26 am 
Χωρίς σύνδεση

εξακολουθει και με προβληματίζει ο 40αρης
στις 497 μονάδες
μεχρι παρασκευη θέλουμε 510 μονάδες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
και πρέπει οπωσδηποτε να σταθεροποιηθούν οι τράπεζες

ο 40ρης παρουσιάζει κάποια κινητικότητα αλλα μέχρι εκεί ουτε αυτος ξεκίνησε

ΙΟΛΑ εμένα η ΑΤΕ μ αρέσει πολυ, πάρα πολυ και θεωρώ οτι ειναι ακόμα και τώρα για αγορά (αρκει να το βλέπεις μεσοπρόθεσμα)
χωρια που τα αποτελέσματα της ειναι πολυ ενισχυμένα απο το core businness της και οχι τοσο απο trade
Καποια στιγμη θα ξεφορτωθει και την ΑΓΡΑΣ ειναι το μονο σιγουρο

Ασχετο αλλά αρχιζω επισημαίνω την παρατήρηση του verd για την ανησυχία του για την τραπεζική υπερβολή. Ούτε εμένα μ αρεσουν. Και αν δεν δω μεγαλυτερα write offs το επόμενο εννεάμηνο και μεγαλύτερες προβλέψεις προσωπικά δεν θα μ αρέσει καθόλου.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 27, 2009 10:52 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

firecode έγραψε:
Καλημέρα Βαγγέλη.
Πως σου φάνηκαν τα αποτελέσματα της ΣΕΝΤΡ και της ΑΤΕ;

Kαλημερα φιλε μου..

Για Σεντρικ θυμασαι οταν την ψωνισες στα 1.15 πριν 1 μηνα περιπου ,που σουγραψα ευθαρσως οτι την ..ψαρεψες καλα ;)

Πηρες το μερισματακι σου και χαιρομαι που υπομονετικα περιμενεις..

Οσο και αν την κακολογουν τα παπαγαλακια της καταστροφης που εβλεπαν 5 την ΕΤΕ με περισσια σιγουρια :twisted:
η αληθεια ειναι μια και υπαρχει στο ταμπλο..
απο τις 5200 μον της 1.1/2007 και τα 2.10 πουχε τοτε εχει χασει πολυ λιγοτερο ποσοστο ,απο τις θεωρουμενες ..σοβαροτερες..

Στα αποτελεσματα της τωρα που ειναι το ζουμι..

Παρα το οτι τα εξαμηνο με περυσι δεν ειναι συγκρισιμο,μια που ειχε περυσι το Euro και τον τρελλο στοιχηματισμο,δεν τα πηγε καθολου ασχημα..

Αυξησε κατακορυφα τον τζιρο της
[εστω και με λιγοτερο κερδοφορα λειτουργικα παιχνιδια] και το πιο σημαντικο!!

Τα ταμειακα της διαθεσιμα αυξηθηκαν πολυ..ενω τα χρηματα των υπαλληλων της που συμμετειχαν ΟΛΟΙ στο stockoption plan
δεν εχουν ακομα μπει στο ταμειο της.. ;)

Ειναι σχεδον ολοφανερο οτι μπορει αν θελει να κανει ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ κινηση ΠΡΙΝ την αυξηση και να αφησει ξερους τους δηθεμου τεχνικαριους παπαγαλισκους :D

π.ς.
για ΑΤΕ θα απαντησω σε λιγο και στον φιλο Ιολα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 27, 2009 10:53 am 
Χωρίς σύνδεση

Αγαπητε verda,
ποια ειναι η αποψη σου για τεχνικη ολυμπιακη και βωβο?
Σχετικα με τραπεζες απο οτι καταλαβα περιμενεις μια ψιλοδιορθωση?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 27, 2009 11:14 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

HOLMES έγραψε:
φιλε verdadeiro καλημέρα.
πρωτη φορά γράφω εδώ αλλά σε διαβάζω πολύ συχνά και θεωρώ οτι είσαι εμπειρος και βαθύς γνώστης της αγοράς.
Αυτό φαίνεται από αυτά που γράφεις και αν κάποιος ακολουθούσε εδώ και καιρό τις συμβουλές σου τώρα θα είχε τεράστιες αποδόσεις!
Αυτή είναι η αλήθεια!!!
Δυστυχώς, ενώ ασχολούμαστε κάποια χρόνια με το ΧΑΑ, καθόμαστε και διαβάζουμε τις τεχν. αναλύσεις και τα τέταρτα και πέμπτα κυματα και υποκύματα και κανάλια κλπ. Ενώ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά: όταν η αγορά είναι ανοδική είναι ανοδική και το αντίθετο και πρέπει να ακολουθείς την τάση άσχετα με τους επαιοντες, τους αναλυτές και ... τους διεθνεις οίκους (αλήθεια με διαφορά 19 μηνών από τον ίδιο οίκο, ο οποίος να μην πω τι είναι αλλά δοκιμάζει την ... ανοχή μας, για ΑΛΦΑ τιμές στόχοι 3,00 και 16,00 € !!!).
Και εσύ απλά αυτό που κάνεις είναι ότι πιάνεις το ρυθμό της αγοράς και την κίνησή της. Και κυρίως αποφεύγεις τις υπερβολές του τύπου: ''τραπεζάρες που έχουμε'', ''πρώτες στην Ευρώπη'' κλπ (αυτά γράφονται και ακούγονται δυστυχώς) ενώ πολύ σωστά λες ότι εχουμε αποδόσεις αλλά το παιχνίδι είναι στημένο για τις αποτιμήσεις και θέλει προσοχή (αλήθεια τι άλλο να ζητήσεις και απο έναν επενδυτικό σύμβουλο να σου πει).
Αυτά ήθελα να πω γιατί εδώ μέσα είναι αρκετοί που γράφουν και λένε ότι τους κατέβει ενώ δεν βλέπουν τα αποτελέσματα από τα οποία όλοι κρίνονται άλλωστε!
Δράτοντας την ευκαιρία, να σε ρωτήσω τι πιστεύεις για την περιφέρεια και πότε θα ανακάμψει? γενικά εγώ βλέπω μια διόρθωση στο ΓΔ (μικρή νομίζω μέχρι 6-7%) και μάλλον θα είναι η τελευταία διόρθωση και για τις μικρές και μετά θα πρωταγωνιστήσουν αυτές σε ένα ανοδικό κύμα μέχρι την επόμενη άνοιξη. Ποια είναι η άποψή σου?
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Αγνωστε φιλε μου ,σε ευχαριστω απο καρδιας..

Πολλες φορες πικραμενος απο την ασχετοσυνη και την αγνωμοσυνη καποιων,σκεφτομαι να σταματησω να γραφω..

Φωνες σαν την δικη σου μου δινουν δυναμη να συνεχισω..

Στο δια ταυτα τωρα..

Ειναι φανερο οτι οι Τραπεζιτες μας,σε αγαστη συνεργασια με τους ξενους δερβεναγες του 20αρη μας ,βιαζονται μετα την ΕΤΕ να κανουν αυξησεις..

Οι διορατικοι εδω και μηνες απο αυτην την γωνια το επισημαιναμε..τοτε που η ΕΤΕ εκανε αυξηση και η Πειρ κατρακυλουσε κατω απο 6.70 η Αλφα κατω απο τα 8 και η Ευρομπανκ στα 7,οτι τελειωνοντας η αυξηση της ,που σωστα υπολογισαμε οτι θαταν πολυ επιτυχημενη και θα αφησει αφωνους πολλους[τοκανε]
Αμεσως μετα λοιπον αυτες οι 3 αδελφες :D
θα δημιουργουσαν αποτιμηση γυρω στα 12 !!!ωστε να γινει και η απαραιτητη συσσωρευση διανομη ,πριν την ανακοινωση των δικων τους αυξησεων!!

Τα αποτελεσματα εξαμηνου,σωστα υποθεσαμε επισης οτι θα τους εξυπηρετουσε και ΧΡΟΝΙΚΑ ωστε να πετυχουν αυτες τις τιμες στοχους,που οταν τους εγραφα ευθαρσως[πανω απο 50% αποδοση] καποιοι κρυφογελουσαν που τα διαβαζαν..

Η ωρα για κουμαντα σχετικα τραπεζικα εφτασε...τα γραφω επισης ευθαρσως ΤΩΡΑ

Οσο για διορθωση κλπ μεγαλη ,δεν το νομιζω..

Η Συσσωρευση διανομη θελει καποιο σχετικο χρονο για να γινει..αλλα και καποιοι να αισθανθουν σχετικη ασφαλεια..

Θυμαμαι ποσο ...αξιοπρεπως κρατιοταν πανω απο 1 η Αλαπις στις διορθωσεις της Αγορας τον Ιουλη...
καλη επιλογη σε αυτα τα επιπεδα σκεφτοταν καποιος..

Ε..μετα...ηρθε η αναγγελια

Ισως η επομενη αναγγελια αυξησης, καθυστερησει λιγο..

Δεν μου αρεσει να συνδεω με τα πολιτικα...αλλα να...προσωπικα
την βλεπω μετα που θα μιλησει ο Πρωθυπουργος στην ΔΕΘ για ευνοητους λογους..

Οσο για περιφερεια...τα πραγματα ειναι απλα..

Χθες μολις χρηματιστες πολλοι ,συμβουλευαν με περισση πειθω τους πελατες τους να πουλησουν τα παντα και να αγορασουν Αλφα στα 12!!και Πειρ στα 11.50

Εγω νομιζω οτι εδιναν λαθος συμβουλη ,οσο και αν η Αλφα ανεβαινει σημερα!!

Αγελαια συμπεριφορα ,δυστυχως οπως παντα..

Παρολαυτα να θυμισω οτι τα βιβλια κλεινουν τελος Σεπτεβρη για εξαμηνο ;) και καποιες θα εκτιναχθουν εντελως ξαφνικα και ποσοτικα με τασεις υπερβολης..

Τεχνικα σωστα τα γραφει ο Lestat πλησιαζει να δωσει σημα αγορας ο 80αρης

Παντως με την λογικη ,,αλλα και τα τεχνικα,,
η συσσωρευση εκει θα φερει ΕΚΡΗΞΗ ξαφνικη

Αυτο πουγραφε ο Eνγκελς..

Η ποσοτικη συσσωρευση θα φερει την ποιοτικη αλλαγη,,

Ετσι για να το φιλοσοφησουμε λιγο το πραμα ,
στην ρηχη χειραγωγουμενη Αγορουλα μας

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 27, 2009 11:22 am 
Χωρίς σύνδεση

εδώ κάπου θα κάνω και μια παρατήρηση που την έστειλα κ με μηνυμα στον βαγγέλη
και αφορα την ΚΟΥΕΣ

Είναι η πιο παλαβή συμπεριφορά που έχω δει σε τέτοια εταιρία

ειδα τα αποτελέσματα της, θεωρώ ότι ήταν τα καλύτερα μικρομεσαίας που εχω δει αυτη την περιοδο, έκανε και από πανω φοβερα bad debts write offs, ξεφορτώθηκε την αλβανια, πηρε την ραιν μείωσε τραπεζικο δανεισμό, η ACS βγάζει ανέλπιστα κέρδη....και ...παρ όλα αυτα ΠΕΦΤΕΙ?

Δηλαδή να σκισω οτι οικονομικά ξέρω και τα πτυχία μου και τα πάντα

αν εσείς βγαζετε ακρη απο ολα αυτα πείτε μου γιατι εγώ δεν...

Και να πω οτι ειναι ΛΑΒΙφαρμ που εκεί ο αφεντικός παίρνει την κατερίνα και τον οικονομικό 3 φορές την ημέρα τηλ να τους ρωτήσει τι και πως και που να αγοράσει και που να πουλήσει?

για λιακουνάκο ασχολίαστο το αφήνω, στην γωνία τους περιμένω

αλλά είμαι περίεργος να δω ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ στις μικρές, πολυ περίεργος

ΝΒ ασχετο αλλα σχετικο...μου λειψε ο φαντομας? ακομα διακοπεύεται αυτός και τρωει τις αστακομακαρονάδες την μια μετα την άλλη?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 27, 2009 11:24 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

IOLAS έγραψε:
Φίλε verd καλημέρα,

είναι τελικά η ΑΤΕ αδικημένη στο ταμπλό ή τρέχει κάτι άλλο που δεν το ξέρουμε :?: Σε ρωτάω γιατί βλέπω ότι και μετά τα αποτελέσματα η δυναμική ανόδου φαίνεται μικρή.

ΜΦΧ
ΙΟΛΑΣ

Για ΑΤΕ τα λειουργικα κερδη καλα..

Αλλα οι υποαξιες απο την ΕΒΖ καταντουν βαριδι πια!!

Θαλεγα να την παρακολουθεις μαζι με την ΕΒΖ,
νομιζω καλυτερη αποτιμηση στην ζαχαρη θα την εκτιναξει!!!

π.ς.
Ημερομηνιες για τα δικαιωματα να ψωνισουμε την αγαπημενη σου,
πολλοι φιλοι περιμενουμε ανυπομονα ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 27, 2009 11:31 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

apmount έγραψε:
Αγαπητε verda,
ποια ειναι η αποψη σου για τεχνικη ολυμπιακη και βωβο?
Σχετικα με τραπεζες απο οτι καταλαβα περιμενεις μια ψιλοδιορθωση?

Γεια σου φιλε..

Αν και εχουν assets εμενα δεν μου αρεσουν ,
μια που δεν εμπιστευομαι καθολου τις διοικησεις τους..

Και οποιους δεν εμπιστευομαι[για πολλους λογους]
δεν μπορω να αισθανθω σιγουρια να επενδυσω πανω τους ..

Οσο για την...διορθωση ...αρχισε ηδη οπως βλεπεις..

Τις υπερβολες θετικες[Τραπεζες]
η αρνητικες[ΟΠΑΠ-ΟΤΕ -περιφερεια καλη ],
η Αγορα βρισκει παντα τον τροπο να τις διορθωνει]

Δεν ειναι στραβος ο γυαλος,εμεις πολλες φορες στραβα αρμενιζουμε..

Παρολαυτα αυτα ταγραψα..

Οι τραπεζικες διανομες θελουν ταλαντωση συσσωρευση χρονικη πρωτα!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 27, 2009 11:42 am 
Χωρίς σύνδεση

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Αν δε σου κανει κοπο, θα μπορουσες να εξηγησεις λιγο πιο αναλυτικα τα περι ταλαντωσης και συσωρευσης? Ρωταω επειδη ειμαι καινουριος στο χωρο σχετικα και δεν εχω ιδεα απο τεχνικα θεματα.

Ευχαριστω και παλι που μοιραζεσαι τις αποψεις σου. Οντως, απο οσο εχω δει και στο καπιταλ, εισαι απο τα ατομα που τεκμηριωμενα γραφεις τι πιστευεις (ασχετα αν τελικα βγει ή δεν βγει, αν και μεχρι στιγμης βγαινει). Αναγνωριζω παντως οτι δεν το παιζεις και καλα "ο απο μεσα", ο εχων την πληροφορια που αξιζει χρυσαφι, ο ετσι ο αλλιως οπως γραφουν οι περισσοτεροι. Οι πιο πολλοι στο καπιταλ, γραφουν τους ευσεβεις τους ποθους ή κατι τρελα περι μπλε και κοκκινων κοκκων, διεκδικωντας για τον εαυτο τους τον χαρακτηρισμο του προφητη. Μπορει να ειμαι νεος στο χωρο, αλλα τετοιες συμπεριφορες τις προσπερναω χωρις συζητηση. Αυτα :)

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: