HOLMES έγραψε:
φιλε verdadeiro καλημέρα.
πρωτη φορά γράφω εδώ αλλά σε διαβάζω πολύ συχνά και θεωρώ οτι είσαι εμπειρος και βαθύς γνώστης της αγοράς.
Αυτό φαίνεται από αυτά που γράφεις και αν κάποιος ακολουθούσε εδώ και καιρό τις συμβουλές σου τώρα θα είχε τεράστιες αποδόσεις!
Αυτή είναι η αλήθεια!!!
Δυστυχώς, ενώ ασχολούμαστε κάποια χρόνια με το ΧΑΑ, καθόμαστε και διαβάζουμε τις τεχν. αναλύσεις και τα τέταρτα και πέμπτα κυματα και υποκύματα και κανάλια κλπ. Ενώ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά: όταν η αγορά είναι ανοδική είναι ανοδική και το αντίθετο και πρέπει να ακολουθείς την τάση άσχετα με τους επαιοντες, τους αναλυτές και ... τους διεθνεις οίκους (αλήθεια με διαφορά 19 μηνών από τον ίδιο οίκο, ο οποίος να μην πω τι είναι αλλά δοκιμάζει την ... ανοχή μας, για ΑΛΦΑ τιμές στόχοι 3,00 και 16,00 € !!!).
Και εσύ απλά αυτό που κάνεις είναι ότι πιάνεις το ρυθμό της αγοράς και την κίνησή της. Και κυρίως αποφεύγεις τις υπερβολές του τύπου: ''τραπεζάρες που έχουμε'', ''πρώτες στην Ευρώπη'' κλπ (αυτά γράφονται και ακούγονται δυστυχώς) ενώ πολύ σωστά λες ότι εχουμε αποδόσεις αλλά το παιχνίδι είναι στημένο για τις αποτιμήσεις και θέλει προσοχή (αλήθεια τι άλλο να ζητήσεις και απο έναν επενδυτικό σύμβουλο να σου πει).
Αυτά ήθελα να πω γιατί εδώ μέσα είναι αρκετοί που γράφουν και λένε ότι τους κατέβει ενώ δεν βλέπουν τα αποτελέσματα από τα οποία όλοι κρίνονται άλλωστε!
Δράτοντας την ευκαιρία, να σε ρωτήσω τι πιστεύεις για την περιφέρεια και πότε θα ανακάμψει? γενικά εγώ βλέπω μια διόρθωση στο ΓΔ (μικρή νομίζω μέχρι 6-7%) και μάλλον θα είναι η τελευταία διόρθωση και για τις μικρές και μετά θα πρωταγωνιστήσουν αυτές σε ένα ανοδικό κύμα μέχρι την επόμενη άνοιξη. Ποια είναι η άποψή σου?
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Αγνωστε φιλε μου ,σε ευχαριστω απο καρδιας..
Πολλες φορες πικραμενος απο την ασχετοσυνη και την αγνωμοσυνη καποιων,σκεφτομαι να σταματησω να γραφω..
Φωνες σαν την δικη σου μου δινουν δυναμη να συνεχισω..
Στο δια ταυτα τωρα..
Ειναι φανερο οτι οι Τραπεζιτες μας,σε αγαστη συνεργασια με τους ξενους δερβεναγες του 20αρη μας ,βιαζονται μετα την ΕΤΕ να κανουν αυξησεις..
Οι διορατικοι εδω και μηνες απο αυτην την γωνια το επισημαιναμε..τοτε που η ΕΤΕ εκανε αυξηση και η Πειρ κατρακυλουσε κατω απο 6.70 η Αλφα κατω απο τα 8 και η Ευρομπανκ στα 7,οτι τελειωνοντας η αυξηση της ,που σωστα υπολογισαμε οτι θαταν πολυ επιτυχημενη και θα αφησει αφωνους πολλους[τοκανε]
Αμεσως μετα λοιπον αυτες οι 3 αδελφες
θα δημιουργουσαν αποτιμηση γυρω στα 12 !!!ωστε να γινει και η απαραιτητη συσσωρευση διανομη ,πριν την ανακοινωση των δικων τους αυξησεων!!
Τα αποτελεσματα εξαμηνου,σωστα υποθεσαμε επισης οτι θα τους εξυπηρετουσε και ΧΡΟΝΙΚΑ ωστε να πετυχουν αυτες τις τιμες στοχους,που οταν τους εγραφα ευθαρσως[πανω απο 50% αποδοση] καποιοι κρυφογελουσαν που τα διαβαζαν..
Η ωρα για κουμαντα σχετικα τραπεζικα εφτασε...τα γραφω επισης ευθαρσως ΤΩΡΑ
Οσο για διορθωση κλπ μεγαλη ,δεν το νομιζω..
Η Συσσωρευση διανομη θελει καποιο σχετικο χρονο για να γινει..αλλα και καποιοι να αισθανθουν σχετικη ασφαλεια..
Θυμαμαι ποσο ...αξιοπρεπως κρατιοταν πανω απο 1 η Αλαπις στις διορθωσεις της Αγορας τον Ιουλη...
καλη επιλογη σε αυτα τα επιπεδα σκεφτοταν καποιος..
Ε..μετα...ηρθε η αναγγελια
Ισως η επομενη αναγγελια αυξησης, καθυστερησει λιγο..
Δεν μου αρεσει να συνδεω με τα πολιτικα...αλλα να...προσωπικα
την βλεπω μετα που θα μιλησει ο Πρωθυπουργος στην ΔΕΘ για ευνοητους λογους..
Οσο για περιφερεια...τα πραγματα ειναι απλα..
Χθες μολις χρηματιστες πολλοι ,συμβουλευαν με περισση πειθω τους πελατες τους να πουλησουν τα παντα και να αγορασουν Αλφα στα 12!!και Πειρ στα 11.50
Εγω νομιζω οτι εδιναν λαθος συμβουλη ,οσο και αν η Αλφα ανεβαινει σημερα!!
Αγελαια συμπεριφορα ,δυστυχως οπως παντα..
Παρολαυτα να θυμισω οτι τα βιβλια κλεινουν τελος Σεπτεβρη για εξαμηνο

και καποιες θα εκτιναχθουν εντελως ξαφνικα και ποσοτικα με τασεις υπερβολης..
Τεχνικα σωστα τα γραφει ο Lestat πλησιαζει να δωσει σημα αγορας ο 80αρης
Παντως με την λογικη ,,αλλα και τα τεχνικα,,
η συσσωρευση εκει θα φερει ΕΚΡΗΞΗ ξαφνικη
Αυτο πουγραφε ο Eνγκελς..
Η ποσοτικη συσσωρευση θα φερει την ποιοτικη αλλαγη,,
Ετσι για να το φιλοσοφησουμε λιγο το πραμα ,
στην ρηχη χειραγωγουμενη Αγορουλα μας