neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Αύγ 09, 2009 4:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

πάντως εδώ και κανα μήνα που τη παρακολουθώ βλέπω ότι η citi πάει καλύτερα όταν ο δείκτης πέφτει ή είναι αδιάφορος !! χρονική σύμτωση ή κανόνας ;;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 10, 2009 10:04 am 
Χωρίς σύνδεση

Verdadeiro αν η αλφα παει σε ΑΜΚ οπως λεγεται, σε ποια περιπου τιμη θα διατιθονται οι νεες μετοχες της ΑΜΚ? Πως υπολογιζεται κατι τετοιο γενικοτερα για μια ΑΜΚ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 10, 2009 10:41 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

apmount έγραψε:
Verdadeiro αν η αλφα παει σε ΑΜΚ οπως λεγεται, σε ποια περιπου τιμη θα διατιθονται οι νεες μετοχες της ΑΜΚ? Πως υπολογιζεται κατι τετοιο γενικοτερα για μια ΑΜΚ?

Tην Καλημερα μου..

Οπως απο Παρασκευη εγραφα καποιοι γνωριζαν το Σαββατιατικο δημοσιευμα της Αξιας!!!για Αλφα

Να επαναλαβω...καμμια αυξηση δεν μπορει να αναγγελθει αν δεν βγουν αποτελεσματα εξαμηνου πρωτα..

Αρα και για Αλφα τα πραγματα θα κατασταλαξουν αργοτερα...ολα αυτα ειναι στο πλαισιο του ποιος θα την κανει πρωτος ,ωστε να αποκτησει συγκριτικο πλεονεκτημα απεναντι στον ανταγωνισμο..

Δεν ειναι τυχαιο οτι οσες ΗΔΗ εκαναν παραδιδουν μαθηματα καλης συμπεριφορας στο ταμπλο..
ΕΤΕ και ΤΤ που ειναι και βασικες τραπεζικες μου προτιμησεις!!!
Δεν τοχω κρυψει αλλωστε!!

Απο κει και περα υπολογισμους για Α.Μ.Κ.

Εξαρταται ποσα χρηματα θα ζητησουν και λιγοτερο σε σχεση με ορους!!!

Αυτοι οπως και η ΕΤΕ αποδειξε μπορει ναναι απολυτως παραπλανητικοι!!

Ας πουμε η Πειραιως θα κανει την μικροτερη απο ολες ...ετσι υπολογιζω
για αυτο και σε αυτην την συγκυρια την προτιμω
[επισης απο τα 7 την εχω σημειωσει] :idea:

Για να την αναγγειλει χρειαζεται διψηφιο νουμερο στο ταμπλο..

ετσι νομιζω,,παλι... ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 10, 2009 2:35 pm 
Χωρίς σύνδεση

απορία

Γιατί ενδιαφέρονται οι εταιρείες να κάνουν ΑΜΚ τη τιμή στο ταμπλό όσο γίνεται πιό ψηλα ; Αφού σε κάθε περίπτωση αθξάνουν το αριθμό των νέων τιμών και πιάνουν τα λεφτά που ζητάνε !

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 10, 2009 2:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

file thano mia pou eisai edw ekeinh tn ious pws th vlepeis;paei kai gia merisma kai fyllo den kounietai;pws leme kollimenso me th mpala ayti ontws einai kollimeni me to 0,8;;;;;;;;;;;;HMARTON!!!!!!!!!OYTE GIA EPENDISI EINAI OPWS PEI OYTE GIA TRADING TH XALASAN TELEIWS

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 10, 2009 4:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

thanosp4 έγραψε:
απορία

Γιατί ενδιαφέρονται οι εταιρείες να κάνουν ΑΜΚ τη τιμή στο ταμπλό όσο γίνεται πιό ψηλα ; Αφού σε κάθε περίπτωση αθξάνουν το αριθμό των νέων τιμών και πιάνουν τα λεφτά που ζητάνε !

Ειναι απλο φιλε Θανο..

Για να ειναι πετυχημενες οι αυξησεις ,θα πρεπει οι τιμες της αυξησης να ..φαινονται ελκυστικες σε σχεση με τις τιμες στο ταμπλο..

Απο κει και περα ειναι θεμα κεφαλοποιησης..

Δεν μπορει ας πουμε μια Εταιρεια με 1 δις κεφαλοποιηση,να ζητησει αλλα τοσα!!!

Θα αποτυχει η αυξηση..

Και ειδικα οι Τραπεζικες αν ειναι να αποτυχουν απλα δεν τις ξεκινανε..ΑΡΑ? ;)

π.ς.
Απο κει και περα οι κολλημενοι με το ταμπλο καθημερινα..μονο κερδισμενοι δεν βγαινουν ειδικα σε περιοδους τοσο ρηχες απο τζιρο,οπως οι τωρινες

Κανουν trade με τον εαυτο τους,,σε μερικες στιγμες!!

Μην γελατε :D τοχω ζησει και αυτο!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 10, 2009 4:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Α..και οσοι νομιζουν οτι οι Α.Μ.Κ. θα βουλιαξουν το Χρηματιστηριο μας,
καλα θα κανουν να πουλησουν τα παντα αμεσα!!!

Βλεπετε αυτες μολις ξεκινουν στην χωρα μας ,αλλα και Πανευρωπαικα!!!

Εχουν δε [η καθε μια απο αυτες ]
ενα συγκεκριμενο μηχανισμο προκειμενου να επιτυχουν..

Τωρα αν το αν εξαγγειλει η Αλφα Α.μ.κ. τον Γεναρη του 2010 και ολοκληρωθει τον Μαρτη του χρονου,κανει καποιους να την πουλουν απο σημερα :lol:
μου θυμιζουν τις πωλησεις καποιων τις περσινες,μην τυχον και πληρωσουν φορο υπεραξιας απο τον Αλογοσκουφη πριν 9 μηνες.. :lol:
αποσυρθηκε προσωρινα,τελικα ;)

Ε..σε αυτους ενα εχω να γραψω ξανα..

Πουληστε ξυπνοπουλια μου..πουληστε..

π.ς.
Αντε οπου ναναι θα αρχισει να τραγουδαει ο..καρος ξανα :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 10, 2009 5:42 pm 
Χωρίς σύνδεση

Thanks verd αυτό είναι προφανέστατο, απλά..... στη περίπτωση τηε σεντρ δεν ισχύει. Αν αυτό συμβαίνει τότε μιλάμε και για ΓΑΜΩ τη χειραγώγηση στη σεντρ. Επίσης αλαπις ζητά τα μισά περίπου κεφάλαια απο την αποτίμισή της. δε νομίζω και αυτή η περίπτωση να είναι ελκυστική. Αυτό που λές είναι το σωστό λογικό και .. δίκαιο, αλλά μου δημιουργήθηκε η απορία γιατι όλοι μιλάνε για αναγκη καλύτερων αποτιμήσεων και στις περισσότερες εταιρείες δε το βλέπουμε και έπαθα μια σύγχυση :)

@trader ελεος ρε έχει γεμίσει το personal inbox στο capital με μηνυματά σου για το τί θα κάνει και πότε η ΝΙΟΥΣ !!!! δε ξέρω τι θα κάνει πάντως τα επόμενα νούρα που θα βγουν στο ΛΟΤΤΟ είναι 34,21,5,12,9,44 και είναι σίγουρο έχω πληροφορίες μέσα απο τον ΟΠΑΠ
Παρε κάνα τηλ στην εταιρεία και ρωτα, ένας γνωστός μου που παίζει ΚΙΝΟ και δεν έβγαινε ενα νούμερο που το παίζει πάντα, πήρε τηλ στον ΟΠΑΠ ζήτησε τον ηλεκτρολόγο για να τον ενημερώσει ότι κάηκε το λαμπάκι με το συγκεκριμένο αριθμό και δεν "ανάβει" ..... το αλάξαν και κληρώθηκε μετα απο λίγο το νούμερο που ήθελε, Πάρε και εσύ ΝΙΟΥΣ ίσως ξεχάσαν ότι η εταιρεά του είναι εισηγμένη

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 10, 2009 6:43 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

thanosp4 έγραψε:
Thanks verd αυτό είναι προφανέστατο, απλά..... στη περίπτωση τηε σεντρ δεν ισχύει. Αν αυτό συμβαίνει τότε μιλάμε και για ΓΑΜΩ τη χειραγώγηση στη σεντρ. Επίσης αλαπις ζητά τα μισά περίπου κεφάλαια απο την αποτίμισή της. δε νομίζω και αυτή η περίπτωση να είναι ελκυστική. Αυτό που λές είναι το σωστό λογικό και .. δίκαιο, αλλά μου δημιουργήθηκε η απορία γιατι όλοι μιλάνε για αναγκη καλύτερων αποτιμήσεων και στις περισσότερες εταιρείες δε το βλέπουμε και έπαθα μια σύγχυση :)

@trader ελεος ρε έχει γεμίσει το personal inbox στο capital με μηνυματά σου για το τί θα κάνει και πότε η ΝΙΟΥΣ !!!! δε ξέρω τι θα κάνει πάντως τα επόμενα νούρα που θα βγουν στο ΛΟΤΤΟ είναι 34,21,5,12,9,44 και είναι σίγουρο έχω πληροφορίες μέσα απο τον ΟΠΑΠ
Παρε κάνα τηλ στην εταιρεία και ρωτα, ένας γνωστός μου που παίζει ΚΙΝΟ και δεν έβγαινε ενα νούμερο που το παίζει πάντα, πήρε τηλ στον ΟΠΑΠ ζήτησε τον ηλεκτρολόγο για να τον ενημερώσει ότι κάηκε το λαμπάκι με το συγκεκριμένο αριθμό και δεν "ανάβει" ..... το αλάξαν και κληρώθηκε μετα απο λίγο το νούμερο που ήθελε, Πάρε και εσύ ΝΙΟΥΣ ίσως ξεχάσαν ότι η εταιρεά του είναι εισηγμένη
:lol: :lol: :lol:

5 αστερο σε ολα :D

Ακομα και για την καραχειραγωγηση!!!

ετσι συμβαινει δυστυχως..

Το θεμα ειναι παντως να αξιζει η εταιρεια πουχεις στα χερια σου..

Αν αξιζει
οσα ..παιχνιδιακια και αν τις κανουν στο τελος , εσυ θα γελασεις τελευταιος ;)

Οχι γιατι μας...αγαπανε,αλλα γιατι πρεπει να μας..πεισουν να βαλουμε το χερι στην τσεπη,οταν η ωρα φτασει

π.ς.
Για Αλαπις αν διαβασες το τι πρεπει να κανει καποιος που δεν εχει χρηματα,αλλα μονο κομματια της,,,
υποννοω σαφεστατα και που περιπου θαναι μετα την πρωτη μερα αποκοπης ;)

Ειπαμε...οσο και αν σε καποιυς ειναι δυσνοητα..

Το Χρηματιστηριο εκτος απο παιγνιο αποτιμησεων,,
στην ουσια εχει σε πολλες περιπτωσεις να κανει και με την κοινη λογικη..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 10, 2009 8:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Βαγγέλη,

το σημερινό κλείσιμο του ΟΤΕ στο χαμηλότερο σημείο της ημέρας (10,00), περίπου -3,5% σου δείχνει ότι θα δούμε σύντομα και το 9 μπροστά στο χαρτί ? (βλ. και σχετικό άρθρο στο Capital "το θερμό καλοκαίρι του ΟΤΕ").

Τελικά οι Γερμαναράδες πάνε και για άλλο ποσοστό αγοράς ?

ΥΓ. Πάντως αν και από τους υπομονετικούς, σας εξομολογούμαι ότι το "παλιόχαρτο" κατάφερε να με βγάλει έξω (περίπου στο 10,7), με την κίνηση που κάνει τους τελευταίους μήνες ... :x :x

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: