ΕΝΑΠ έγραψε:
Μιχάλη,
το κόκκινο είναι λάθος, ενώ το μπλε σωστό, γιατί οι σωστοί αναλυτές ξέρουν πότε περίπου ( ή ακριβώς. Εξαρτάται.. ) να περιμένουν την διόρθωση, αλλά και να αναγνωρίζουν την ημέρα καμπής για κάθε τίτλο ξεχωριστά. Όπως βέβαια και το αντίστροφο..
Επί του πράσινου, έχω όμως να επισημάνω το εξής.
Κατά μέσο όρο στην Ελλάδα, για μία ακάλυπτη επιταγή πέρυσι τέτοια εποχή, αντιστοιχούν σήμερα 13..
Λάθος και σωστό ίσως να είναι αν το κρίνεις για κόσμο και αναλυτές αντίστοιχα...
Eγώ μιλάω καθαρά για τον κόσμο…Για τον απλό επενδυτή που δεν ξέρει να κάνει ανάλυση. Αυτό βλέπω και ακούω στα καφενεία από τους λίγους που ασχολούνται με το Χ.Α.
Οι λίγοι όμως έχουν αρχίσει και γίνονται περισσότεροι. Και πολλοί της δικιάς μου γενιάς (30+) αρχίζουν και το σκέφτονται σοβαρά για αγορές. Φοβούνται ότι θα χάσουν την άνοδο αλλά θέλουν και την διόρθωση…
Όσο για τις επιταγές δεν ξέρω… Όλο αυτό που ακούγετε εγώ δεν το βλέπω…Νομίζω ότι υπερβάλουν. Θα έπρεπε να έχουν κλείσει τα μισά μαγαζιά όπως τα περιγράφουν.
Αντίθετα βλέπω να ανοίγουν μαγαζιά και σε καινούριους χώρους αλλά και σε χώρους από μαγαζιά που έκλεισαν.