Και μια που την φτωχη μου γνωμη,για την συνεχεια πολλοι μου ζητουν να την καταθεσω για την βδομαδα που μπαινει..να το κανω,οπως αλλωστε ΠΑΝΤΑ το εκανα ευθαρσως ,ειτε ειχα δικιο ,ειτε αδικο..
Κατα αρχας οπως απο πολυ καιρο πριν εχω επισημανει,,,οπως το 1940 ετσι και το 2065 ειναι κομβικο σημειο...
Ιδανικο σεναριο για θετικη συνεχεια θαταν ΕΚ ΝΕΟΥ διαχυση σε μικροτερες μεγαλομεσαιες ,με συσσωρευση-μικρη ελεγχομενη διορθωση των τραπεζικων..
Μου εκανε μεγαλη εντυπωση η αναβολη του στρεςς -τεστ των Αμερικανικων Τραπεζων,,για Πεμπτη 7 Μαη και σχεδον ταυτογχρονα την αναβολη του MIG-DAY απο 7 στο Λονδινο για 12 ΜΑΗ!!!
Καποια πραγματα φαινονται συγχρονισμενα...
Αληθεια ΠΟΙΑ ειναι τα ΜΗ συμβατικα μετρα περα απο μειωση επιτοκιων που προανηγειλε η ΕΚΤ????θα το μαθουμε ΣΥΝΤΟΜΑ
Ελπιδες των πληγωμενων ,αλλα ΟΧΙ κατατροπωμενων ακομα αρκουδων τα αποτελεσματα Στρες τεστ την Πεμπτη...πιθανη επιδεινωση με τα γουρουνακια,..και για εδω πιθανη ανωμαλια στο θεμα Παυλιδη,οπως και πιθανη υποβαθμιση απο Μoodys
Θα ειναι οντως τοσο αρνητικα τα πραγματα???
Παρατηρω μαχη ελεφαντων...καποιοι το θελουν λυσσαλεα ΚΑΤΩ..
Μοργκανα,Σορος κλπ
Αλλοι για δικους τους λογους το θελουν οπωσδηποτε ΠΑΝΩ
JPMORGAN..CITY..Goldman klp
Tι θα συμβει...κακα τα ψεματα...
περα απο διαχυση σε καποια χαρτια,που θα γινει ουτως η αλλως...ΕΔΩ
η συνεχεια θα κριθει απο Αμερικα..
Συσσωρευσε ο S@P για πολυ καιρο μεταξυ 820-870 ..
Δειχνει να το σπαει για ΠΑΝΩ..
Αν αυτο επιβεβαιωθει στις επομενες 2-3 συνεδριασεις ΕΚΕΙ[με στρες-τεστ κλπ]
η επομενη κοντρα του σοβαρη ειναι στις 1000 μον που βλεπει και ο Marc Faber για τον Μαιο
Λοιπον για μια ακομα φορα θα παω αντιθετα
στην γενικη πεποιθηση για σοβαρη διορθωση-πτωση...
Αν μου ζηταγε καποιος να πονταρω για τις επομενες 15 μερες ,
τα λεφτα μου θα τα πονταρα στο ΠΑΝΩ