καλησπέρα και από εμένα. Μετά από αρκετό καιρό- κάπου 12 έτη- ενεργοποιούμαι και πάλι
αυτά τα χρόνια συνέβησαν πολλά Μεγαλώσαμε, Παχύναμε (αρκετά), τρέξαν πολλές συνεργασίες και δουλειές σε πολλές εισηγμένες και δημόσιες εταιρίες.
Προσπάθησα στο πρώτο βιντεο, λίγο να βάλω μια ρώτα, ένα πλαίσιο, και ας μην υπήρχαν ερωτήσεις, ελπίζω να τα κατάφερα
Για να ξανασυστηθούμε λοιπόν Είμαι ο Χάρης, είμαι επαγγελματίας εσωτερικού ελέγχου Έχω υπάρξει υπεύθυνος εσωτερικού ελέγχου στις εταιρίες ΜΑΚΡΟ, ΤΙΤΑΝ, ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, ΑΣΠΙΣ, ΦΟΥΡΛΗΣ, ΜΕΤΚΑ και σε 2 ελεγκτικές εχω συνεργαστεί με την SIEMENS NETWORKS ως SOX IT COMPLIANCE OFFICER Ημουν μέχρι πρότεινος στο ΔΣ την ελεγκτικη επιτροπή του ΓΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ και του ΓΝ ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ και υπεύθυνος εσωτερικου ελεγχου Είμαι υπεύθυνος εσωτερικού ελέγχου σήμερα στις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ και σε λιμένες της χώρας μας και σε ενα λιμάνι ευρωπαικης πολης καθώς και σε 2 θυγατρικές τραπεζών Έχω συνεργαστεί σε ειδικά projects απο fraud μέχρι re-engineering στις εταιρίες ΔΕΗ (2 έτη), Black ROck, ΟΣΚ, σε 2 συνεταιτεριστικές όπου έκανα και τις μελέτες συγχώνευσης, Μυλοι Λούλη, VIVA PAYMENTS, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΚΟΚΟ-ΜΑΤ. Είμαι οικονομικός υπεύθυνος στην μεγαλύτερη εταιρία bitcoing στην ελλάδα και παράλληλα έχω 2 λογιστικά γραφεία, ένα αθήνα και ένα επαρχία..
Και τέλος, είμαι μέλος του μητρώου της ΝΔ και ήμουν μέλος επιτροπής σε συγκεκριμένες εργασίες για την μακρο-οικονομική πολιτική. Και τέλος είμαι στο ΕΚΠΑ υποψήφιος διδάκτορας με μελέτη των Εσωτερικό Έλεγχο και τα συστήματα εταιρικής διακυβέρνησης, συνεχίζοντας την μελέτη του Oliver Williamson από το 1979. Προσπαθώ να χτίσω μέσω οικονομετρικής μελέτης- υπόδειγμα βάση του οποίου ο εσωτερικός έλεγχος να αποτελέσει solid οικονομική θεωρία στο πάνθεον των οικονομικών θεωριών.
και είμαι εδώ να συζητήσουμε ότι χρειάζεστε
Οχι απ την σκοπιά του τεχνικού αναλυτή, ή ενός trader δεν είμαι τέτοιος υπάρχουν ΄ριστοι επαγγελματίες και εδώ μέσα στο τομέα αυτο
Η οπτική μου εμένα είναι διαφορετική, έχει να κάνει με την οπτική ενός insider ενός ανθρώπου που έχει περάσει από παρα πολλές εταιρίες του δημοσίου.
_________________ Groing Old is more than a than a bad habit which a busy person has no time to form
Τελευταία επεξεργασία από Lestat και Τετ Ιαν 13, 2021 2:24 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
|