georgepag έγραψε:
Φίλε Verda συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω με τα παραπάνω λεγόμενά σου, το πνεύμα του παιχνιδιού νομίζω ότι είναι να πιεστούμε να ”προβλέψουμε” με το να δώσουμε τιμές (μέχρι 10) που να απέχουν μεταξύ τους πάνω από 24 ώρες άρα δεν έχει νόημα να κρατάω πυρομαχικά για το τελευταίο λεπτό.
Αν επένδυα πριν 15 μέρες λοιπόν θα πίστευα σε άνοδο και θα έδινα μεγαλύτερη τιμή από την τρέχουσα.
Αν επένδυα πριν 2 μέρες θα πίστευα σε πτώση και θα έδινα τιμή μικρότερη από την τρέχουσα.
Αύριο μπορεί ν’ αλλάξω γνώμη και να αλλάξω κατεύθυνση και τιμή.
Ας πούμε ότι έχω να κάνω κάποιο trade με ημερομηνία λήξης.
Τι κέρδος θα είχα αν το έκανα την τελευταία στιγμή πολύ κοντά στο κλείσιμο;
Και αν το δούμε και πονηρά γιατί να μην κατοχυρώσω 9 τιμές και να μην κρατήσω το τελευταίο μόνο βόλι για το τέλος; (αν προλάβω)
Προσωπικά το έχω ξαναγράψει, είμαι εναντίον των προβλέψεων και μου είναι πολύ δύσκολο να καθορίσω τιμή στόχο αλλά μ’ αρέσει το παιχνίδι και γι’ αυτό συμμετέχω, το φαγητό δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου αλλά μ’ ενδιαφέρει πολύ η συζήτηση με κάποιο έμπειρο άνθρωπο της αγοράς και θέλω να πιστεύω ότι έχω πολλά να κερδίσω αν τελικά συνέβαινε κάτι τέτοιο.
Αυτός είναι και ο λόγος (και το όφελος) που μπαίνω και διαβάζω και μερικές φορές κάνω ερωτήσεις και στον μίτο σου και σε 3-4 άλλους που διακρίνω μια γνώση και μια σοβαρότητα σ’ αυτά που λέτε.
Ευχαριστώ
Αλλα ,εχεις απολυτο δικιο ,φιλε μου...ΑΠΟΛΥΤΟ
Αστεισμος ηταν το σχολιο μου
Μαλιστα για ολους τους φιλους ειναι πολυ ομορφο το συναισθημα
να μοιραζομαστε προβλεψεις για ΕΤΕ στις 31/12 ασχετα του πρακτικου ωφελους!!
Καλη συνεχεια και Χρονια Πολλα