17/12/2009
Kι όμως πλερώνουνε. Η γύρα του Παντελή, η αγωνιστική γυμναστική από υπουργείο σε υπουργείο και η «δημιουργική συνεργασία» φέρνουν τα όβολα στο τα-μείον. Πιάστε θέση στην ουρά, γιατί μετά τις 31 τουτουνού, τα όβολα δεν θα είναι καλόβολα
Αν παρακολουθούσατε το πήγαιν΄ έλα, το σούρτα φέρτα και το σούπα μούπες των ημερών θα λέγατε χαρά στο κουράγιο «του» και «τους».
Και επειδή από αυτό το κλαδί πάντα λέμε «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ» ο Παντελής Τζωρτζάκης, το Προεδρείο του ΣΕΠΕ και το support team πέτυχαν το ακατόρθωτο!
Ποιό είναι αυτό ?: Να βρει όβολα ο Παπακωνσταντίνου, να τα δώσει στον Ραγκούση και στην Λούκα και να αρχίσει να μπαίνει νερό στ΄ αυλάκι των πληροφορικάριων που άρχισαν να βλέπουν στο reverse mode τις ραδικόριζες και ανησυχούσαν.
Εδώ και μέρες, μπορεί και αρκετά πριν από τις αρχές του Δεκέμβρη, ο Παντελής Τζωρτζάκης και οι συν αυτώ είδαν ότι χωρίς επιτόπιο μπριφάρισμα και πίεση λεφφφτά δεν θα έβλεπαν οι εταιρείες, ακόμη και να έταζαν να παραδώσουν τα «ΟΠΣ στα Νοσοκομεία».
Πήραν αμπάριζα τα τρία υπουργεία, ‘ντάξει τα δύο είναι κοντά, και από ΄κει τους είχαν απ‘ εδώ τους είχαν "κάτι" άρχισε να κυλάει τις τελευταίες ώρες
Τώρα χρονιάρες και άγιες μέρες μην ρωτάτε για παραλαβές. Εδώ θα έρθει κοτζαμάμ Χριστούλης και θα τον ψάλλουνε τα Χερουβήμ και τα Σεραφείμ και ΄μεις θα του ζητήσουμε και ΕΤΑΚ για τον στάβλο και το παχνί του?
Δεν λέει παλληκαρώνες μου!
Αφήστε τον Ιωσήφ να κάνει την παράδοση-παραλαβή και μετά έχουμε καιρό για το Θείον Πάθος.
Λέτε ο Απρίλιος (το Πάσχα φέτος είναι νωρίς) να ετεροχρονιστεί επειδή τον Μάρτη έχουμε εκλογές? (Τις Προεδρικές λέμε, μην τσιμπάτε).
Απέδωσε λοιπόν το σούρτα και το φέρτα του Παντελή σε «Παπα-Λου-Ραγκού» και κατά πως φαίνεται κάπου 100 με 150 μύρια θα πλερωθούν.
Και μην λέτε ότι είναι λίγα και μην ζητάτε να σας δώκουμε και κατάλογο των πλερωθέντων χρονιάρες μέρες.
Τι να μάθετε τώρα, ποιοι έμπαζαν έργα στο και πέντε ή ποιοι ήταν στο blacklist του HorseHat (αγγλομαθείς είστε). Aφήστε τα τώρα αυτά μέρες πούρχονται.
Αλλωστε πόσο θα παπα-γα(λ)λιζόμαστε? Από την βδομάδα πούρχεται λέμε να σας ευχηθούμε και να επανέλθουμε στις 11 του αλλουνού μηνού με πάααρα πολλά και διάφορα.
Μέχρι τότε πάρτε και κανένα τηλέφωνο στη Λαγουμιτζή. Μην είστε Σκρουτζ στις ευχαριστίες σας, γιατί Παντελής Τζωρτζλακης, Προεδρείο και support team αυτές τις μέρες και έτρεχαν και δεν έφταναν.
Και επειδή είμαι αγουροξυπνημένος λόγω απεργίας από τις 06.00 μέχρι αύριο την ίδια ώρα, λέω να σας αφήκω στις πλερωμές σας.
Αντε και σε καλή μεριά
_________________ Oι απόψεις μου και οι γνώμες μου δεν αποτελούν προτροπές ή συστάσεις για αγορά , πώληση ή διακράτηση μετοχών, ομολόγων, παραγώγων και νομισμάτων.
|