Lestat έγραψε:
κοίτα έχω ωφεληθεί σε 2 πράγματα
1. η τσέπη (κάπου 60% εξοικονόμηση το μηνα)
2. η γεύση- κατάλαβα ρε αδελφε τι γευση ειχε η ντομάτα
βεβαια οπως σου ειπα ενα καλό πουρο, ή ένα καλό καπνό πίπας (δεν θελω σχολια) τον απολαμβάνω που και που
βρήκα και αυτό
http://www.skai.gr/news/health/article/ ... umvatikou/Τώρα τελευταία αντικατέστησα και την ζάχαρη, βρήκα μάλλον το ιδανικό υποκατάστατο αν και λίγο ακριβό
είναι το natreen η γευση του ειναι ιδια με της κρυσταλλικης ζαχαρης- αν και οπως ειπα λιγο τσιμπημένο
υγ επειδή ακριβώς είναι μεταξύ μας ας ανοίξουμε μια κουβέντα εδώ μέσα- για ..ανθυιγεινές συνήθειες
τι αρώματα έχουν βγει άραγε?
Συγνώμη που παίρνω θέση θα σου πρότεινα πάντος να δοκιμάσεις την "Στέβια". Πρόκειται για γλυκαντική ουσία φυτικής προέλευσης και πιο έντονη απο την ζάχαρη.. http://www.sweetestevia.gr/#sweete_stevia"Αναγνώστης είχε την ερώτηση αν το Natreen μπορεί να αποτελέσει μια καλή λύση για γλυκαντικό.
Το Natreen αποτελείται από σακχαρίνη και κυκλαμικό οξύ.
Η σακχαρίνη είναι 350 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη. Έρευνες σε ζώα δείχνουν ότι προκαλεί καρκίνο της κύστης, ενώ άλλες καρκίνο της μήτρας, ωοθηκών και άλλων οργάνων. Μια άλλη έρευνα που έγινε από Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των Ηνωμένων Πολιτειών έδειξε ότι η κατανάλωση τεχνητών γλυκαντικών ουσιών γενικώς αυξάνουν τις πιθανότητες καρκίνου της κύστης. Στα τέλη της δεκαετίας του 70, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών (FDA) πρότεινε να απαγορευτεί η σακχαρίνη, ωστόσο το Κογκρέσο παρενέβη και έτσι τώρα επιτρέπεται η χρήση του.
Το κυκλαμικό οξύ είναι γλυκαντική ουσία που είναι 30 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη. Το 1970 απαγορεύτηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έρευνες σε πειραματόζωα έδειξαν ότι προκαλεί καρκίνο. Πιο πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι δεν είναι η ίδια η ουσία που προκαλεί καρκίνο αλλά ότι αυξάνει τη δραστικότητα άλλων καρκινογόνων ουσιών και αυτό αυξάνει τον κίνδυνο ειδικά αν καταναλώνεται για μεγάλο διάστημα.
Με αυτά τα στοιχεία δεν θα λέγαμε ότι είναι ότι καλύτερο."