neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300 ... 306  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 22, 2011 2:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΤΟΜΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΑΙΣΙΟΔΙΟΞΕ...............
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΛΟΓΟΙ ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ....
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ Η ΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ....

Συνημμένα:
.jpg
.jpg [ 136.19 KiB | 4585 προβολές ]

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 22, 2011 3:07 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΒΡΕ ΣΥ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΜΑς ΤΡΕΛΑΝΕΙς ;

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙς
ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕς ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕς ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟς ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΕς...........ΑΥΤΟ....... ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙς.
ΣΤΡΑΥΡΟ ΟΙ ΑΓΟΡΕς ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΑΝΤΟΥ
ΚΑΙ ΑΥΤΕς ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 22, 2011 7:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Στα 1,18 εκατ μετοχές η short θέση του Marschall στην Εθνική – Τηρεί στάση αναμονής η Goldman Sachs

(upd)Μικρή μείωση σημειώθηκε στο χαρτοφυλάκιο short θέσεων του fund Marshall Wace.To Hedge fund κατέχει 1,18 εκατ ανοικτή short θέση στην Εθνική τράπεζα από 1,46 εκατ που είχε λίγες μέρες νωρίτερα.
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει παρθεί απόφαση να κλείσει τις short θέσεις όπερ σημαίνει ότι ακόμη θα τις διατηρεί τις short θέσεις.
Εν τω μεταξύ η Goldman Sachs η οποία φέρεται να κατέχει πάνω από 5,5 εκατ μετοχές της Εθνικής ακόμη κρατάει στάση αναμονής.
Να σημειωθεί ότι η Goldman Sachs θα είναι μια από τις βασικές τράπεζες που θα αναλάβουν τη διαδικασία αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους μέσω rollover.
www.bankingnews.gr

ΚΙ ΟΜΩΣ....ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑΝΟ...
ΕΑΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΣΟΥ ΕΞΑΝΕΜΙΣΟΥΝ ΣΕ 3 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ,ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ??

ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ???Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΡΙΖΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ???ΟΧΙ ΦΙΛΕ.ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΛΥΣΗ!ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΩ!ΕΠΙΣΗΣ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ,ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ.

Η ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΕΡΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΔΙΩΤΩΝ,ΜΗΝ ΑΠΟΡΗΣΕΙΣ.

Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΚΟΜΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ.
ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ.ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΩ.

ΑΝ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ..ΤΟΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ.
ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ,ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΕΓΩ,ΣΕ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ,ΩΣΤΕ ΑΝ ΔΟΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΤΕ.ΣΥΝΤΟΜΩΣ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 23, 2011 7:23 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα σε όλους.!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 23, 2011 8:37 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Καλημερα λεβεντοπαιδα !!!

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson, 1850-1894, Σκωτσέζος συγγραφέας

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 23, 2011 9:22 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα στη "Στάνη" ;) Καλημέρα...καλημέρα...καλημερααααααααααααααα...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 23, 2011 9:25 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα,

άσχημο το άνοιγμα του 20άρη και των ξένων αγορών στην PLUS500... Όλα κόκκινα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 23, 2011 11:28 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

http://www.youtube.com/watch?v=w90Bw58v ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=ZqSlOgQQ ... re=related

Καλημέρα ...............
Σταύρο πολύ αισιόδοξο σε βλέπω!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=W-iJvRtC ... ature=fvwp

αν δεν παλέψεις για τις ιδέες σου,τότε ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 23, 2011 12:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:
Στα 1,18 εκατ μετοχές η short θέση του Marschall στην Εθνική – Τηρεί στάση αναμονής η Goldman Sachs

(upd)Μικρή μείωση σημειώθηκε στο χαρτοφυλάκιο short θέσεων του fund Marshall Wace.To Hedge fund κατέχει 1,18 εκατ ανοικτή short θέση στην Εθνική τράπεζα από 1,46 εκατ που είχε λίγες μέρες νωρίτερα.
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει παρθεί απόφαση να κλείσει τις short θέσεις όπερ σημαίνει ότι ακόμη θα τις διατηρεί τις short θέσεις.
Εν τω μεταξύ η Goldman Sachs η οποία φέρεται να κατέχει πάνω από 5,5 εκατ μετοχές της Εθνικής ακόμη κρατάει στάση αναμονής.
Να σημειωθεί ότι η Goldman Sachs θα είναι μια από τις βασικές τράπεζες που θα αναλάβουν τη διαδικασία αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους μέσω rollover.
http://www.bankingnews.gr

ΚΙ ΟΜΩΣ....ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑΝΟ...
ΕΑΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΣΟΥ ΕΞΑΝΕΜΙΣΟΥΝ ΣΕ 3 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ,ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ??
ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ???Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΡΙΖΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ???ΟΧΙ ΦΙΛΕ.ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.
ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΛΥΣΗ!ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΩ!ΕΠΙΣΗΣ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ,ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ.
Η ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΕΡΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΔΙΩΤΩΝ,ΜΗΝ ΑΠΟΡΗΣΕΙΣ.
Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΚΟΜΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ.
ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ.ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΩ.
ΑΝ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ..ΤΟΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ.
ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ,ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΕΓΩ,ΣΕ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ,ΩΣΤΕ ΑΝ ΔΟΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΤΕ.ΣΥΝΤΟΜΩΣ.

ΝΑΝΤΙΑ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΙ ΜΑΚΡΟ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΧΤΙΣΩ ΚΑΝΑ ΣΠΙΤΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...Η ΑΝΟΙΞΗ.
ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?

Τελευταία επεξεργασία από STAVROS7 και Πέμ Ιουν 23, 2011 12:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 23, 2011 12:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εκτος απο σπίτι, φρόντισε να αγοράσεις τρόφιμα, σκύλους, ηλεκτροφόρους φράχτες, μυδραλιοβόλα,...γιατί εκεί που προσδοκάς να αγοράσεις θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές.

Δεν είναι απλά τα πράγματα φίλε....

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300 ... 306  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: