skagia έγραψε:
Το € τελειωσε το καθοδικο του v
αρχιζει το ανοδικο
Αξιολογήστε το μήνυμα:
5 ψήφοι 10/8/2010 10:22
xristos 666
Σήμερα το ευρώ έχασε και το 1,29 ... και εχει το θράσσος να εξακολουθεί να προβλέπει ... πόσες φορες δηλαδή πρέπει να πέσει εξω για να ζητήσει ένα συγνώμη ? είναι ηθικό ζήτημα, θέμα χαρακτήρα
Έχασε όλη του την επένδυση στη ΛΑΝΕΤ, πούλησε με ζημία στο 0,75 ΙΝΤΚΑ που ειχε αγοράσει στα 2 ευρώ, αγόρασε ΕΤΕ στα 33 περιμένοντας ότι θα πάει 80 ...
και υπάρχει ο |Kanourch που μας λέει ότι δεν μπορεί να του βγαίνουν όλες οι κινήσεις ... δεν μας λες ποια πέτυχε? στην ίδια σχολή φοίτησες και εσυ "Μαριγώ - Χαρτομαντηκί, ταρώ,κρυσταλλινες σφαίρες"???
Έχουν γίνει όλοι γνωστες τώρα τελευταία...Όλοι βρήκανε το μαγικό ραβδί που λέγεται "πουλα να σωθείς" και νομίζουν ότι έχουν γίνει ειδικοί σε όλα...Έμπειρα άτομα που ασχολούνται με την αγορά για 2 ολόκληρα χρονια.
Με τα λεφτά στην τράπεζα και εγώ ειδικός είμαι σε ότι πράγμα θες. Με τα λεφτά στο 100% ρίσκο όμως μπορεί και να μην μου βγει και να με λένε "άσχετο". Βεβαια κανένας δεν ρώτησε που τα βρήκε τα λεφτά αυτά ένας "άσχετος" που ξεκίνησε με μια βαλίτσα. Όχι δεν βγήκαν με απάτες. Ούτε με δωρεές. Ούτε και με σκληρή δουλειά βεβαια...Βγήκαν επειδή ο "άσχετος" δεν είναι και τόσο "άσχετος"...
Λοιπόν πριν αρχίζουμε να αποκαλούμε φίλους στο forum άσχετους και αλλα καλά ονόματα, ας σκεφτούμε ότι δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτά τα άτομα και ότι ακόμα και 100% λάθος να αποδειχτούνε οι χρηματιστηριακές τους προβλέψεις, αυτές μπορεί να είναι απλός το 10% από το σύνολο των προβλέψεων που έχουν κάνει στην ζωή τους.
Λες όλοι αυτοί που είναι μέσα από τις 5500 μονάδες να είναι όλοι άσχετοι? Αλήθεια? Ίσος θα έπρεπε να ρήξεις μια ματια για το ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι που δεν πούλησαν και μετά να το ξανασκεφτείς το πράγμα λίγο. Ενδεικτικά σου λέω 2 ονόματα...Κωστόπουλος και Σάλας.